Rendben, akkor kedd fél három, a szalon előtt. Privibe küldök telószámot, csak a biztonság kedvéért...SepangbronzeM5 írta:Szalon előtt jó.Camaro96 írta:Okay, és hol? Ferrari szalon előtt, vagy hun?

Szalon előtt jó.Camaro96 írta:Okay, és hol? Ferrari szalon előtt, vagy hun?

schumimodells írta:Hát igen,akkor még nem állt át az erő sötét oldalára.Camaro96 írta:Úúú, az a fekete, #28-as, digócsíkos...Jé, ott egy Schumi!
![]()
![]()

Hát igen,akkor még nem állt át az erő sötét oldalára.Camaro96 írta:Úúú, az a fekete, #28-as, digócsíkos...Jé, ott egy Schumi!
![]()
![]()

schumimodells írta:599XX

Fél három?Camaro96 írta:SepangbronzeM5 írta:Mindegy, csak délután legyen.Camaro96 írta:Oszt melyik nap, hol és mikor?SepangbronzeM5 írta:Megyek :DCamaro96 írta:Ja a másik szuper szalon pedig az Infiniti. Előbb említett barátom volt ott is, az ő tapasztalatai alapján, az a legjobb szalon mind közül...
Infiniti-t én is meg akarom majd lesni egyszer. A Lexus-nál is nagyon kedvesek voltak, ott is adtak prospektust és mappát is, akkor volt új az LS430 és abba is beülhettem. Bár akkor még az IS200 volt nálam a Nr1.
Kedd délután, mondjegyórát?Lehet, még valakit el kéne rángatni. Tömeges népzarándoklás a Váci úti Ferrari Szalonba!

SepangbronzeM5 írta:Mindegy, csak délután legyen.Camaro96 írta:Oszt melyik nap, hol és mikor?SepangbronzeM5 írta:Megyek :DCamaro96 írta:Ja a másik szuper szalon pedig az Infiniti. Előbb említett barátom volt ott is, az ő tapasztalatai alapján, az a legjobb szalon mind közül...
Infiniti-t én is meg akarom majd lesni egyszer. A Lexus-nál is nagyon kedvesek voltak, ott is adtak prospektust és mappát is, akkor volt új az LS430 és abba is beülhettem. Bár akkor még az IS200 volt nálam a Nr1.

Mindegy, csak délután legyen.Camaro96 írta:Oszt melyik nap, hol és mikor?SepangbronzeM5 írta:Megyek :DCamaro96 írta:Ja a másik szuper szalon pedig az Infiniti. Előbb említett barátom volt ott is, az ő tapasztalatai alapján, az a legjobb szalon mind közül...

Mondjuk nekem még mindig az IS-ek a favoritok, nameg az LFA...SepangbronzeM5 írta:Megyek :DCamaro96 írta:Ja a másik szuper szalon pedig az Infiniti. Előbb említett barátom volt ott is, az ő tapasztalatai alapján, az a legjobb szalon mind közül...

Oszt melyik nap, hol és mikor?SepangbronzeM5 írta:Megyek :DCamaro96 írta:Ja a másik szuper szalon pedig az Infiniti. Előbb említett barátom volt ott is, az ő tapasztalatai alapján, az a legjobb szalon mind közül...

Megyek :DCamaro96 írta:Ja a másik szuper szalon pedig az Infiniti. Előbb említett barátom volt ott is, az ő tapasztalatai alapján, az a legjobb szalon mind közül...