Modellekről általában
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Modellekről általában
Exoto vs Maisto.
Van különbség. Nem gondoltam, hogy a Maisto is elkövet ekkora gazságot, ez inkább a bburago specialitása volt. Azt hittem, hogy azért van két méretű doboz, hogy a nagyobb modelleket abba csomagolják.
No de mi van, ha az Exoto nem méretarányos...
Van különbség. Nem gondoltam, hogy a Maisto is elkövet ekkora gazságot, ez inkább a bburago specialitása volt. Azt hittem, hogy azért van két méretű doboz, hogy a nagyobb modelleket abba csomagolják.
No de mi van, ha az Exoto nem méretarányos...
- Csatolmányok
-
- 194.88.148.40.jpg (74.61 KiB) Megtekintve 5437 alkalommal
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Egy nagyobb elférne még alá, és nem ilyen virsligumikkal, de egyébként jó. Szerintem a kipuff is lehet nagyobb egy kicsit.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szerintem akkor lenne az, ha nem Merci felnik lennének rajta.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ez olyan c....y-os
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Valaki már megcsinálta olyanra a W140-esét, amilyenre kb. én is tervezem:

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
örülök neki...Labdacs írta:3000-es limitált. a Califból a piros kivételével az összes limitált lesz, ha jól tudom, 2500 darabos.Camaro96 írta:a kis lüszi de különc...Labdacs írta:megjelenéskor 210-220 euró körül voltak.Camaro96 írta:
nekem is durva persze, csak nekem vmiért alapból a 280 körüli ár rémlett eddig is a fekete 250 TR-ért, de akkor lehet kevertem a Lucybelle II-esével...viszont a Californiák tényleg földre csücssenősek, méghozzá fájdalmasan...asszem olyanom se lesz egy pár évig...
a Lüszi volt drágább egy 40-nel.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
3000-es limitált. a Califból a piros kivételével az összes limitált lesz, ha jól tudom, 2500 darabos.Camaro96 írta:a kis lüszi de különc...Labdacs írta:megjelenéskor 210-220 euró körül voltak.Camaro96 írta:
nekem is durva persze, csak nekem vmiért alapból a 280 körüli ár rémlett eddig is a fekete 250 TR-ért, de akkor lehet kevertem a Lucybelle II-esével...viszont a Californiák tényleg földre csücssenősek, méghozzá fájdalmasan...asszem olyanom se lesz egy pár évig...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
a kis lüszi de különc...Labdacs írta:megjelenéskor 210-220 euró körül voltak.Camaro96 írta:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
megjelenéskor 210-220 euró körül voltak.Camaro96 írta:
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nekem is durva persze, csak nekem vmiért alapból a 280 körüli ár rémlett eddig is a fekete 250 TR-ért, de akkor lehet kevertem a Lucybelle II-esével...viszont a Californiák tényleg földre csücssenősek, méghozzá fájdalmasan...asszem olyanom se lesz egy pár évig...Labdacs írta:hát nem tudom, nekem a 284 euró is elég durva, kell érte dolgoznom jópár napot...Camaro96 írta:milyen árakról van szó? mennyire vészesek? a fekete 250 TR-nél én 284 eurót látok, azt hittem, hogy az is jóval 300 ölött lesz...mázli, hogy már megvan...Labdacs írta:a pirosból és a sima #22-ből még van a régi eresztékből, a #124 fekete már olyan áron megy, mint a California SWB-k.Missa írta:Sokkoljál légyszí'Labdacs írta:megláttam az új CMC árlistát, és leültem... volna, ha nem tettem volna meg már előtte.
durva.![]()
![]()
Most gyűjtök egy TR250-re. 40ezernél tartok. Akkor ez még a fele sem???![]()
![]()
SZERK.: jah, most nézem a CMC fekete Californiát...345 euró...
ahhoz képest meg pláne durva, hogy ugyanazért pár héttel előbb 60 euróval kevesebbet kértek.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
hát nem tudom, nekem a 284 euró is elég durva, kell érte dolgoznom jópár napot...Camaro96 írta:milyen árakról van szó? mennyire vészesek? a fekete 250 TR-nél én 284 eurót látok, azt hittem, hogy az is jóval 300 ölött lesz...mázli, hogy már megvan...Labdacs írta:a pirosból és a sima #22-ből még van a régi eresztékből, a #124 fekete már olyan áron megy, mint a California SWB-k.Missa írta:Sokkoljál légyszí'Labdacs írta:megláttam az új CMC árlistát, és leültem... volna, ha nem tettem volna meg már előtte.
durva.![]()
![]()
![]()
ahhoz képest meg pláne durva, hogy ugyanazért pár héttel előbb 60 euróval kevesebbet kértek.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
milyen árakról van szó? mennyire vészesek? a fekete 250 TR-nél én 284 eurót látok, azt hittem, hogy az is jóval 300 ölött lesz...mázli, hogy már megvan...Labdacs írta:a pirosból és a sima #22-ből még van a régi eresztékből, a #124 fekete már olyan áron megy, mint a California SWB-k.Missa írta:Sokkoljál légyszí'Labdacs írta:megláttam az új CMC árlistát, és leültem... volna, ha nem tettem volna meg már előtte.
durva.![]()
![]()
![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a pirosból és a sima #22-ből még van a régi eresztékből, a #124 fekete már olyan áron megy, mint a California SWB-k.Missa írta:Sokkoljál légyszí'Labdacs írta:megláttam az új CMC árlistát, és leültem... volna, ha nem tettem volna meg már előtte.
durva.![]()
![]()
![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Sokkoljál légyszí'Labdacs írta:megláttam az új CMC árlistát, és leültem... volna, ha nem tettem volna meg már előtte.
durva.
Most gyűjtök egy TR250-re. 40ezernél tartok. Akkor ez még a fele sem???
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Labdacs írta:megláttam az új CMC árlistát, és leültem... volna, ha nem tettem volna meg már előtte.
durva.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
megláttam az új CMC árlistát, és leültem... volna, ha nem tettem volna meg már előtte.
durva.
durva.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A Welly GT-3 RS beszerzése szerepel a terveim között. De narancsban.Labdacs írta:nna, szóval ami történt velem tegnap. néha beszéltünk arról, hogy a Welly mekkora fejlődésen megy keresztül, meg, hogy a Porschék azok igen, milyen jók már.
tegnap Benedek fiam kapott tőlem egy Welly 911 GT3 RS-t, a zöld békát.
valaki írta róla a szomszéd fórumon, hogy hülye lenne kétszer annyit fizetni a teliablakokért, amivel többet ad az AA ugyanennél a modellnél.
nos, ez a vélemény szerintem csak addig állja meg a helyét, amíg mindkét autó a dobozban pihen. kibontva a Welly azért elég jól hozza a játékautós fílinget. ami nekem pont jó, mert játékautónak vettem a fiamnak.
-műanyag, nem pengeéles hátsó szárny
-egykaros ajtók
-csúnya beltéri anyagok (biztonsági övek pl)
-fix féktárcsák
-elnagyolt motortér, csomagtér
-meg még egy csomó apróság
összbenyomásra nem rossz, de vitrinbe az AA-t tenném.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem is jó ötlet ez a topik. 
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change