Csepel D-344 [Ist/Atlas]
Re: Csepel D-344 [Ist/Atlas]
Üdv Mindenki!
Készítettem két átalakítást, bár inkább csak átfestést Csepelből.
A tűzoltónál Prisma nevű piros festék spray-t használtam, a ponyvához pedig Revell matt 76-os szürkét.
A katonaihoz Tamiya matt oliv zöld sprayt, és Revell matt 46-os zöldet.
A szétszedése: A platót le kell feszíteni, mert ragasztott, a fülke a méltán utált háromszög lyukú csavarral van rögzítve. Én a platóról a ponyvát úgy szedtem le, hogy oldalirányba szétfeszítettem, míg nem engedett a ragasztás.
Készítettem két átalakítást, bár inkább csak átfestést Csepelből.
A tűzoltónál Prisma nevű piros festék spray-t használtam, a ponyvához pedig Revell matt 76-os szürkét.
A katonaihoz Tamiya matt oliv zöld sprayt, és Revell matt 46-os zöldet.
A szétszedése: A platót le kell feszíteni, mert ragasztott, a fülke a méltán utált háromszög lyukú csavarral van rögzítve. Én a platóról a ponyvát úgy szedtem le, hogy oldalirányba szétfeszítettem, míg nem engedett a ragasztás.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igen, elég érdekesek.Specti írta:Nincs semmi új infom. A román fórumos kolléga elment Kínában az Ixohoz, s az időeltolódás miatt nem nagyon dumáltunk a messen ...schumimodells írta:Aha, értem.Specti írta:Én az öregemtől kaptamegy darabot, de több helyen is lehet kapni, olyan is van amelyiken van egy vékony védöréteg és így kisebb a lehetősége, hogy a bütykölés közben megkarcolod.schumimodells írta:Ügyi vagy.Specti írta:A vékony plexi darabokat szikével vágtam megfelelő méretre a ragasztáshoz meg Bison PVC ragasztót használtam. Olyan jól sikerült, hogy még az eredeti kartondobozába is belefér.schumimodells írta:Hogyan csináltad?![]()
Na és honnan szereztél plexit?
Hallottál valami új hirt a DeAgo sorozattal kapcsolatban?
Az ARO IMS mikor jön?
Amúgy láttad a retroautós fórumon a Csepel átalakításokat? Nagyon jól sikerültek ...
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Nincs semmi új infom. A román fórumos kolléga elment Kínában az Ixohoz, s az időeltolódás miatt nem nagyon dumáltunk a messen ...schumimodells írta:Aha, értem.Specti írta:Én az öregemtől kaptamegy darabot, de több helyen is lehet kapni, olyan is van amelyiken van egy vékony védöréteg és így kisebb a lehetősége, hogy a bütykölés közben megkarcolod.schumimodells írta:Ügyi vagy.Specti írta:A vékony plexi darabokat szikével vágtam megfelelő méretre a ragasztáshoz meg Bison PVC ragasztót használtam. Olyan jól sikerült, hogy még az eredeti kartondobozába is belefér.schumimodells írta:Hogyan csináltad?![]()
Az ARO IMS mikor jön?
Amúgy láttad a retroautós fórumon a Csepel átalakításokat? Nagyon jól sikerültek ...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Aha, értem.Specti írta:Én az öregemtől kaptamegy darabot, de több helyen is lehet kapni, olyan is van amelyiken van egy vékony védöréteg és így kisebb a lehetősége, hogy a bütykölés közben megkarcolod.schumimodells írta:Ügyi vagy.Specti írta:A vékony plexi darabokat szikével vágtam megfelelő méretre a ragasztáshoz meg Bison PVC ragasztót használtam. Olyan jól sikerült, hogy még az eredeti kartondobozába is belefér.schumimodells írta:Hogyan csináltad?![]()
Az ARO IMS mikor jön?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Én az öregemtől kaptamegy darabot, de több helyen is lehet kapni, olyan is van amelyiken van egy vékony védöréteg és így kisebb a lehetősége, hogy a bütykölés közben megkarcolod.schumimodells írta:Ügyi vagy.Specti írta:A vékony plexi darabokat szikével vágtam megfelelő méretre a ragasztáshoz meg Bison PVC ragasztót használtam. Olyan jól sikerült, hogy még az eredeti kartondobozába is belefér.schumimodells írta:Hogyan csináltad?![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ügyi vagy.Specti írta:A vékony plexi darabokat szikével vágtam megfelelő méretre a ragasztáshoz meg Bison PVC ragasztót használtam. Olyan jól sikerült, hogy még az eredeti kartondobozába is belefér.schumimodells írta:Hogyan csináltad?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
A vékony plexi darabokat szikével vágtam megfelelő méretre a ragasztáshoz meg Bison PVC ragasztót használtam. Olyan jól sikerült, hogy még az eredeti kartondobozába is belefér.schumimodells írta:Hogyan csináltad?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hogyan csináltad?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Jó lett, csak még polírozni/pasztázni kéne
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Készítettem egy plexi dobozt a Csepelnek ...

- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Nem, mert csak úgy tudtam megrendelni, hogy egy haverom 3 hónapot Budapesten tartózkodott és ő megrendelte nekem, de ma haza jött így nem lenne akinek kivigye a postás ... Csak reménykedem, hogy nálunk (Erdély, Sepsiszentgyörgy) is megjelenik majd ez a sorozat ...chilisos írta:Az lesz, mert az Ikarusra is várok egy ideje.Specti írta:Hívd fel az Atlas ügyfélszolgálatát és kérdezd meg.chilisos írta:Az enyém mikor jön már meg?!![]()
Egyébként gyűjteni fogod őket?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az lesz, mert az Ikarusra is várok egy ideje.Specti írta:Hívd fel az Atlas ügyfélszolgálatát és kérdezd meg.chilisos írta:Az enyém mikor jön már meg?!
Egyébként gyűjteni fogod őket?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Hívd fel az Atlas ügyfélszolgálatát és kérdezd meg.chilisos írta:Az enyém mikor jön már meg?!
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Sajnos nem. Egy hónappal ezelőtt volt megrendelve a haverom által … De ezen a fórumon vagy a retroautóson biztos tud valaki segíteni … A tegnap még volt eladó több is …schumimodells írta:Nekem nem tudsz szerezni?Specti írta:Köszi!schumimodells írta:Nagyon jó képek.![]()
Mennyibe fájt?
990 Ft, azaz 16 lej ...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem nem tudsz szerezni?Specti írta:Köszi!schumimodells írta:Nagyon jó képek.![]()
Mennyibe fájt?
990 Ft, azaz 16 lej ...
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Köszi!schumimodells írta:Nagyon jó képek.![]()
Mennyibe fájt?
990 Ft, azaz 16 lej ...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nagyon jó képek.
Mennyibe fájt?
Mennyibe fájt?
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Csepel & Skoda

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Specti 2012.03.07. 19:57-kor.