ez ilyen. ráadásul nem is az enyém a képen látható modell.Missa írta: Egy német erre azt mondaná. "Scheiße"
Én azt, hogy "A francba..." De megértelek, ha lenne nekem én sem adnám. Na de ha meg sem kérdezem...
HW Elite Ferrari 575 GTZ olcsón eladó
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: HW Elite Ferrari 575 GTZ olcsón eladó
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Egy német erre azt mondaná. "Scheiße"Labdacs írta:Missa írta:Hmmm, izé, és ami mögötte van, az a bicolor "tudom ám én, hogy mi az!" nem lesz egyszer eladó?Labdacs írta:egyik kedves ismerősöm gyűjteményéből. gyakorlatilag vadiúj, még a dobozból sem lett kivéve, csak az ajtót fogó szalag lett leszedve róla.
ára: 12.000 Ft
érdeklődni itt, pü-ben, emilben.
egyszer volt egy eladó a vaterán, akinek a fotóhelyéről látszott néhány váza, meg serleg. a végén már kiírta minden termékénél, hogy "a serlegek nem eladók".
szóval nem.
Én azt, hogy "A francba..." De megértelek, ha lenne nekem én sem adnám. Na de ha meg sem kérdezem...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Missa írta:Hmmm, izé, és ami mögötte van, az a bicolor "tudom ám én, hogy mi az!" nem lesz egyszer eladó?Labdacs írta:egyik kedves ismerősöm gyűjteményéből. gyakorlatilag vadiúj, még a dobozból sem lett kivéve, csak az ajtót fogó szalag lett leszedve róla.
egyszer volt egy eladó a vaterán, akinek a fotóhelyéről látszott néhány váza, meg serleg. a végén már kiírta minden termékénél, hogy "a serlegek nem eladók".
szóval nem.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmm, izé, és ami mögötte van, az a bicolor "tudom ám én, hogy mi az!" nem lesz egyszer eladó?Labdacs írta:egyik kedves ismerősöm gyűjteményéből. gyakorlatilag vadiúj, még a dobozból sem lett kivéve, csak az ajtót fogó szalag lett leszedve róla.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
HW Elite Ferrari 575 GTZ olcsón eladó
egyik kedves ismerősöm gyűjteményéből. gyakorlatilag vadiúj, még a dobozból sem lett kivéve, csak az ajtót fogó szalag lett leszedve róla.
- Csatolmányok
-
- z2.jpg (56.98 KiB) Megtekintve 850 alkalommal