- ffw.jpg (74.74 KiB) Megtekintve 6104 alkalommal
Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
36 évesen már kétszer!french-car-fan írta:E-bay, és jó drága sajnoschilisos írta:Na hol találtál?french-car-fan írta:Hamarosan, rengeteg keresés és egyeztetés után a legkedvesebb autóm kicsiben beköltözik a vitrinbeDe csak egyszer 18 az ember
Gratulálok! A modellhez és a 18-hoz is!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
E-bay, és jó drága sajnoschilisos írta:Na hol találtál?french-car-fan írta:Hamarosan, rengeteg keresés és egyeztetés után a legkedvesebb autóm kicsiben beköltözik a vitrinbe
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Na hol találtál?french-car-fan írta:Hamarosan, rengeteg keresés és egyeztetés után a legkedvesebb autóm kicsiben beköltözik a vitrinbe
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hamarosan, rengeteg keresés és egyeztetés után a legkedvesebb autóm kicsiben beköltözik a vitrinbe 
- Csatolmányok
-
- r5maxi.jpg (56.04 KiB) Megtekintve 6107 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
egyre jobban kísért...a jó öreg hangok azt suttogják, hogy ezt nem szabad kihagynom...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
annyiért tényleg nem rossz. én is elhoztam volna, ha nem lenne már meg.Camaro96 írta:mondjuk az a 20 ezer jó ár érte. viszont ezüstöt, vagy sárgát később is sokkal többet találni, mint feketét...Missa írta:Ühüm, ezüst. Hát ezért nem kapálodzom én sem érte. Bááár. Szerintem egyszer lehet, hogy bánni fogom...Camaro96 írta:Az, hogy ezüst, a legnagyobb problémám vele...Missa írta:Azt hiszem szeszabinak van 365 BB-je eladó. Igaz, hogy ezüst.Camaro96 írta:én a Kyo 365-ös felé hajlok, majd kiderül...Labdacs írta:szerintem a 360 CS-nek nem kéne labdába rúgnia, ha a mérleg másik serpenyőjében egy Kyosho van.Camaro96 írta: Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...nekem csak és kizárólag fekete kell...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
mondjuk az a 20 ezer jó ár érte. viszont ezüstöt, vagy sárgát később is sokkal többet találni, mint feketét...Missa írta:Ühüm, ezüst. Hát ezért nem kapálodzom én sem érte. Bááár. Szerintem egyszer lehet, hogy bánni fogom...Camaro96 írta:Az, hogy ezüst, a legnagyobb problémám vele...Missa írta:Azt hiszem szeszabinak van 365 BB-je eladó. Igaz, hogy ezüst.Camaro96 írta:én a Kyo 365-ös felé hajlok, majd kiderül...Labdacs írta:szerintem a 360 CS-nek nem kéne labdába rúgnia, ha a mérleg másik serpenyőjében egy Kyosho van.Camaro96 írta: Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...nekem csak és kizárólag fekete kell...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ühüm, ezüst. Hát ezért nem kapálodzom én sem érte. Bááár. Szerintem egyszer lehet, hogy bánni fogom...Camaro96 írta:Az, hogy ezüst, a legnagyobb problémám vele...Missa írta:Azt hiszem szeszabinak van 365 BB-je eladó. Igaz, hogy ezüst.Camaro96 írta:én a Kyo 365-ös felé hajlok, majd kiderül...Labdacs írta:szerintem a 360 CS-nek nem kéne labdába rúgnia, ha a mérleg másik serpenyőjében egy Kyosho van.Camaro96 írta: Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...nekem csak és kizárólag fekete kell...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az, hogy ezüst, a legnagyobb problémám vele...Missa írta:Azt hiszem szeszabinak van 365 BB-je eladó. Igaz, hogy ezüst.Camaro96 írta:én a Kyo 365-ös felé hajlok, majd kiderül...Labdacs írta:szerintem a 360 CS-nek nem kéne labdába rúgnia, ha a mérleg másik serpenyőjében egy Kyosho van.Camaro96 írta: Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Azt hiszem szeszabinak van 365 BB-je eladó. Igaz, hogy ezüst.Camaro96 írta:én a Kyo 365-ös felé hajlok, majd kiderül...Labdacs írta:szerintem a 360 CS-nek nem kéne labdába rúgnia, ha a mérleg másik serpenyőjében egy Kyosho van.Camaro96 írta: Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
én a Kyo 365-ös felé hajlok, majd kiderül...Labdacs írta:szerintem a 360 CS-nek nem kéne labdába rúgnia, ha a mérleg másik serpenyőjében egy Kyosho van.Camaro96 írta: Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szerintem a 360 CS-nek nem kéne labdába rúgnia, ha a mérleg másik serpenyőjében egy Kyosho van.Camaro96 írta: Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ismerős helyzet, én három modell közül nem tudok dönteni. Pontosabban tudok, csak bizonytalanulCamaro96 írta:Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 365 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...french-car-fan írta:Nagyon belehúztál! Mondjuk most asszem én is megütöttem a főnyereményt, a Szent Grált, de nem az Exoto-ról van szó, hanem egy lényeges hiányzó darabról. Aki kicsit ismer, az tudja melyik az, egyelőre többet nem szeretnék mondaniMert még semmi sem biztos
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csak kérdés mi fog összejönni...a legrosszabb, hogy kéne majd két kék Elite Ferrari, konkrétan egy 360 Challenge Stradale, meg egy Mondial 3.2, mindkettő van fent a vaterán 12 ezerért, ők is szúrják a szemem, meg így állandóan akkor fog szembejönni egy párizsi 308-as amikor nincs pénzem, a 365-ös megint egy nagy dilemma, plusz még a kék Elite FF...mondanom sem kell, eléggé álmatlan éjszakám volt tegnap...french-car-fan írta:Nagyon belehúztál! Mondjuk most asszem én is megütöttem a főnyereményt, a Szent Grált, de nem az Exoto-ról van szó, hanem egy lényeges hiányzó darabról. Aki kicsit ismer, az tudja melyik az, egyelőre többet nem szeretnék mondaniMert még semmi sem biztos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Camaro96 2012.02.27. 16:04-kor.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nagyon belehúztál! Mondjuk most asszem én is megütöttem a főnyereményt, a Szent Grált, de nem az Exoto-ról van szó, hanem egy lényeges hiányzó darabról. Aki kicsit ismer, az tudja melyik az, egyelőre többet nem szeretnék mondani
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lehet, hogy lesz piros is, még nem tudom.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jó választás volt, sokkal szebb, mint a piros.