- 2012-04-29 18.17.23.jpg (143.5 KiB) Megtekintve 2962 alkalommal
- 2012-04-29 18.17.49.jpg (161.86 KiB) Megtekintve 2962 alkalommal
- 2012-04-29 18.18.46.jpg (142.51 KiB) Megtekintve 2962 alkalommal

Vedd meg, mert egész jó kis modell.Specti írta:Én még nem vettem meg a Nivát, de nagyon tetszik ... már csak azért is mert székely számtábálja van ...

Szerintem szép, a szin is egész jó. Sikerült egy hibátlan példányt kiválasztanom.Labdacs írta:milyen?schumimodells írta:Ime:

Nekem még az orosz gyártású verzió van. Mindene nyílik, rugózik stb. Annyira klassz, hogy mindig inkább otthon felejtem börzék előtt.schumimodells írta:Ime:

Igen. Amikor megláttam az ebay-es képeket már akkor eldöntöttem, hogy csere lesz.schumimodells írta:Jól láttam, hogy te lecserélted a kerekeket a saját példányodon? Talán a másik ARO kerekeire.

Köszi. Válogattam is rendesen az újságosnál.Specti írta:Szép. Úgy látom te szerencsésebb voltál az IMS-el.

Igen van, nagyon tetszenek. Kb. annyira mint a francia autók.Specti írta:Van valamilyen kötödéset a Fiathoz?

Nem gondoltam a megszakításra, csak nagyon nem tetszik a Wartburg színe …schumimodells írta:Köszi.Specti írta:No a végén engem is gondolkodóban ejtesz … Szépen gyarapszik az 1:43-as gyűjtemény …
Vedd meg, ennyit megér. Pont most akarod megszakitani a sorozatot?

Köszi.Specti írta:No a végén engem is gondolkodóban ejtesz … Szépen gyarapszik az 1:43-as gyűjtemény …

Dacia 1300, Dacia 1304 Pick Up.french-car-fan írta:Csak azért, hogy kötekedj velem?schumimodells írta:N ezt nem mondanám.french-car-fan írta:Kidolgozásba szerintem ez a legjobb mind közül!schumimodells írta:Mégiscsak megvettem.![]()
Miért, akkor szerinted melyik a legjobb?