Lesznek itt érdekes dolgok, látom.
Minden számot megveszel majd?

Lesznek itt érdekes dolgok, látom.

tudom.Specti írta:schumimodells írta:Ez Ixo.Specti írta:Így nézz ki A Dacia taxi ebben a sorozatban ...schumimodells írta: Azért ebből a sorozatból is fogok csipegetni. Kiváncsi leszek majd egy Dacia Taxira.
Apropó, a kocka Wartburgot meg a Pobedát, asszem kihagyom.
Te a Taxis sorozatot is megveszed majd?
[img]http://www.jmariete.com/principal/mi_coleccion/Colecciones/imagenes_taxis_del_mundo/48_-_bucarest_-_dacia_1300.jpg[/img
Igen, az Ixo gyártja ezeket a modelleket a DeA-nak. Egyébként az Ist is az Ixo-hoz tartozik ...

schumimodells írta:Ez Ixo.Specti írta:Így nézz ki A Dacia taxi ebben a sorozatban ...schumimodells írta: Azért ebből a sorozatból is fogok csipegetni. Kiváncsi leszek majd egy Dacia Taxira.
[img]http://www.jmariete.com/principal/mi_coleccion/Colecciones/imagenes_taxis_del_mundo/48_-_bucarest_-_dacia_1300.jpg[/img

Ez Ixo.Specti írta:Így nézz ki A Dacia taxi ebben a sorozatban ...schumimodells írta: Azért ebből a sorozatból is fogok csipegetni. Kiváncsi leszek majd egy Dacia Taxira.

Így nézz ki A Dacia taxi ebben a sorozatban ...schumimodells írta: Azért ebből a sorozatból is fogok csipegetni. Kiváncsi leszek majd egy Dacia Taxira.

Azért ebből a sorozatból is fogok csipegetni. Kiváncsi leszek majd egy Dacia Taxira.Specti írta:Lesznek francia autók is ... főleg Citroen és Renault ...schumimodells írta:Minden esetre meglepődtem ezen az újabb DeAgo sorozaton, úgy látszik, hogy nagyon sikeres a Masini de legenda sorozat, azért reagálhattak ilyen hamar az igényekre. Viszont ha nem lesznek román autók, akkor nem hiszem, hogy olyan sikeres lesz, mint a másik sorozat.Specti írta:Csak három hegyen túli megyében kapható ...schumimodells írta:Na az érdekes. Gondolom, Szatmáron ez sem kapható.Specti írta:[ Kép ]
Igaz nem is kéne ez a Checker, mert már megvan 1/18-ban.
Jobban örültem volna egy sportautók, vagy még inkább egy versenyautók sorozatnak. Ha lesznek francia autók, akkor annak örülnék.
Apropó, nincsenek új hireid, milyen román autók fognak megjelenni még?
Nincsenek hírek, mert a másik fórumról a kolléga Kínába utazott ... Még nem volt időnk dumálni ...

Lesznek francia autók is ... főleg Citroen és Renault ...schumimodells írta:Minden esetre meglepődtem ezen az újabb DeAgo sorozaton, úgy látszik, hogy nagyon sikeres a Masini de legenda sorozat, azért reagálhattak ilyen hamar az igényekre. Viszont ha nem lesznek román autók, akkor nem hiszem, hogy olyan sikeres lesz, mint a másik sorozat.Specti írta:Csak három hegyen túli megyében kapható ...schumimodells írta:Na az érdekes. Gondolom, Szatmáron ez sem kapható.Specti írta:[ Kép ]
Jobban örültem volna egy sportautók, vagy még inkább egy versenyautók sorozatnak. Ha lesznek francia autók, akkor annak örülnék.
Apropó, nincsenek új hireid, milyen román autók fognak megjelenni még?

Minden esetre meglepődtem ezen az újabb DeAgo sorozaton, úgy látszik, hogy nagyon sikeres a Masini de legenda sorozat, azért reagálhattak ilyen hamar az igényekre. Viszont ha nem lesznek román autók, akkor nem hiszem, hogy olyan sikeres lesz, mint a másik sorozat.Specti írta:Csak három hegyen túli megyében kapható ...schumimodells írta:Na az érdekes. Gondolom, Szatmáron ez sem kapható.Specti írta:[ Kép ]

Csak három hegyen túli megyében kapható ...schumimodells írta:Na az érdekes. Gondolom, Szatmáron ez sem kapható.Specti írta:[ Kép ]

Na az érdekes. Gondolom, Szatmáron ez sem kapható.Specti írta:[ Kép ]