Suzuki
- japancarfan
- Tag

Re: Suzuki
Mára egy kis rally 
- Csatolmányok
-
- day1_pg_01_large.jpg (222.36 KiB) Megtekintve 7293 alkalommal
-
- day2pg04largeps2.jpg (270.46 KiB) Megtekintve 7293 alkalommal
-
- suzuki_sx4_wrc___HDR_by_donfoto.jpg (340.21 KiB) Megtekintve 7293 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nézd meg a kizasit, meg az eost csukott tetővel.french-car-fan írta:De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
Szerintem semmit nem lehet belemagyarázni... Részben talán rá lehet nyögni, hogy hasonló... Ennyi erővel hasonlíthat ezekre is:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Álmaimban Amerika vissza integet, álmaimban Amerika nem mondhat nemet! Amúgy ez az igazságCamaro96 írta:álmaidban...XDfrench-car-fan írta:Omlósz olasz jobb lenne, egy kis vízéri őket és rohadnak mindenholCamaro96 írta:omlósz franszia. XDfrench-car-fan írta:Ez a "franszia" olyan mint "Finom, szaftos és nagyon omlósz. Omlós! Én úgy mondom, hogy omlósz" Szóval írjuk le rendesenCamaro96 írta:hasonlítanak is! XD legalábbis ugyanaz a kategória, csak épp az egyik japán dizájnú a másik német, a harmadik-negyedik két különböző franszia...ezeknél mind tudok szebb autót az adott márkán belül...french-car-fan írta:De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
Szerintem semmit nem lehet belemagyarázni... Részben talán rá lehet nyögni, hogy hasonló... Ennyi erővel hasonlíthat ezekre is:![]()
![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
álmaidban...XDfrench-car-fan írta:Omlósz olasz jobb lenne, egy kis vízéri őket és rohadnak mindenholCamaro96 írta:omlósz franszia. XDfrench-car-fan írta:Ez a "franszia" olyan mint "Finom, szaftos és nagyon omlósz. Omlós! Én úgy mondom, hogy omlósz" Szóval írjuk le rendesenCamaro96 írta:hasonlítanak is! XD legalábbis ugyanaz a kategória, csak épp az egyik japán dizájnú a másik német, a harmadik-negyedik két különböző franszia...ezeknél mind tudok szebb autót az adott márkán belül...french-car-fan írta:De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
Szerintem semmit nem lehet belemagyarázni... Részben talán rá lehet nyögni, hogy hasonló... Ennyi erővel hasonlíthat ezekre is:![]()
![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Omlósz olasz jobb lenne, egy kis vízéri őket és rohadnak mindenholCamaro96 írta:omlósz franszia. XDfrench-car-fan írta:Ez a "franszia" olyan mint "Finom, szaftos és nagyon omlósz. Omlós! Én úgy mondom, hogy omlósz" Szóval írjuk le rendesenCamaro96 írta:hasonlítanak is! XD legalábbis ugyanaz a kategória, csak épp az egyik japán dizájnú a másik német, a harmadik-negyedik két különböző franszia...ezeknél mind tudok szebb autót az adott márkán belül...french-car-fan írta:De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
Szerintem semmit nem lehet belemagyarázni... Részben talán rá lehet nyögni, hogy hasonló... Ennyi erővel hasonlíthat ezekre is:
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
omlósz franszia. XDfrench-car-fan írta:Ez a "franszia" olyan mint "Finom, szaftos és nagyon omlósz. Omlós! Én úgy mondom, hogy omlósz" Szóval írjuk le rendesenCamaro96 írta:hasonlítanak is! XD legalábbis ugyanaz a kategória, csak épp az egyik japán dizájnú a másik német, a harmadik-negyedik két különböző franszia...ezeknél mind tudok szebb autót az adott márkán belül...french-car-fan írta:De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ez a "franszia" olyan mint "Finom, szaftos és nagyon omlósz. Omlós! Én úgy mondom, hogy omlósz" Szóval írjuk le rendesenCamaro96 írta:hasonlítanak is! XD legalábbis ugyanaz a kategória, csak épp az egyik japán dizájnú a másik német, a harmadik-negyedik két különböző franszia...ezeknél mind tudok szebb autót az adott márkán belül...french-car-fan írta:De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hasonlítanak is! XD legalábbis ugyanaz a kategória, csak épp az egyik japán dizájnú a másik német, a harmadik-negyedik két különböző franszia...ezeknél mind tudok szebb autót az adott márkán belül...french-car-fan írta:De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
De amúgy most tényleg, a Kizashi meg az Eos?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A szépség megítélése szubjektív ügyet én már sok-sok SG-s vita miatt feladtam. Egyébként szerintem is valahol itt van a kulcs.Labdacs írta:FrozenSilverM5 írta:
A Ferrari gyárából is gördültek ki rusnya autók, ez elmondható minden márkáról. Én azóta bírom a Suzuki-t, amióta bizonyított nálunk (nem is szívesen válunk meg tőle, de más a cél már). Az új Kizashi kifejezetten tetszik, csak az ára nem szimpatikus.
annyi a különbség, hogy ugyan a szépség megítélése (bizonyos szükséges arányok meglétén túl) szubjektív dolog, de azért a Ferraritól arányaiban jóval kevesebb rusnya dög (mármint ha félretesszük, hogy valaki azért tartja rusnyának, mert olasz, vagy mert nem német, vagy mert lapos sportkocsi, nem kövér SUV) érkezett az átlagosnál. a Pininfarina rajzolói általában jól forgatják a digitális táblát.
ez a kizasi nekem akkor tetszett, amikor megjelent az első tanulmány. az tényleg egy formás kis dög volt. a sorozatgyártásba került gép rengeteget szürkült hozzá képest, ráadásul nekem az arányaival is bajom van.
A tanulmány valóban üdítőbb látvány volt. A "bolti" darab valóban feledhető, de a paletta többi tagjához képest egy Alfa Romeo
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
FrozenSilverM5 írta:
A Ferrari gyárából is gördültek ki rusnya autók, ez elmondható minden márkáról. Én azóta bírom a Suzuki-t, amióta bizonyított nálunk (nem is szívesen válunk meg tőle, de más a cél már). Az új Kizashi kifejezetten tetszik, csak az ára nem szimpatikus.
annyi a különbség, hogy ugyan a szépség megítélése (bizonyos szükséges arányok meglétén túl) szubjektív dolog, de azért a Ferraritól arányaiban jóval kevesebb rusnya dög (mármint ha félretesszük, hogy valaki azért tartja rusnyának, mert olasz, vagy mert nem német, vagy mert lapos sportkocsi, nem kövér SUV) érkezett az átlagosnál. a Pininfarina rajzolói általában jól forgatják a digitális táblát.
ez a kizasi nekem akkor tetszett, amikor megjelent az első tanulmány. az tényleg egy formás kis dög volt. a sorozatgyártásba került gép rengeteget szürkült hozzá képest, ráadásul nekem az arányaival is bajom van.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
A Ferrari gyárából is gördültek ki rusnya autók, ez elmondható minden márkáról. Én azóta bírom a Suzuki-t, amióta bizonyított nálunk (nem is szívesen válunk meg tőle, de más a cél már). Az új Kizashi kifejezetten tetszik, csak az ára nem szimpatikus.japancarfan írta:Na szép, látom itt sem szeretik a suzukikatFrozenSilverM5 írta:Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()
a csukott tető vonala tényleg olyan, lehet, hogy a fotóboltos onnan kölcsönözte, de azért ehhez képest az EOS egy ragyogó jelenség.Bezzeg ha ferrari logó virítana az elején akkor összecsinálnátok magatokat a gyönyörtől.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
rólam aztán tudni lehet, hogy nem vagyok kimondott VW fan, de a Golf k. jó!french-car-fan írta: És ezzel nincs is egyedülEgy olyan jó autó mellett mint a Jazz, mit keres egy olyan izé?
eddig elég sok autót használtam, de csak kettő volt olyan, amibe beleültem, és egyből tudtam, hogy igen, ez nekem való, ez az enyém, ezt szeretem.
az első az első Jazz-em volt, a másik a Golf.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
semmi gondom a Suzukikkal, de a szép, és a jó az két külön fogalom. egy kettes Swiftet használtam is vagy fél évig, azt mondjuk úgy, hogy szerettem:japancarfan írta:Na szép, látom itt sem szeretik a suzukikatFrozenSilverM5 írta:Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()
a csukott tető vonala tényleg olyan, lehet, hogy a fotóboltos onnan kölcsönözte, de azért ehhez képest az EOS egy ragyogó jelenség.Bezzeg ha ferrari logó virítana az elején akkor összecsinálnátok magatokat a gyönyörtől.
http://nepitelet.hu/autok/suzuki/swift_ ... juk_emese/
ez a kizasi is biztos jó, de erre a fotóboltolt képre csak az elvakult szuzukisták mondják szerintem, hogy szép.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
És ezzel nincs is egyedülLabdacs írta:jó, de te VW gyűlölő vagy, nekünk meg ott áll az udvaron egy Golf.FrozenSilverM5 írta:Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()
a csukott tető vonala tényleg olyan, lehet, hogy a fotóboltos onnan kölcsönözte, de azért ehhez képest az EOS egy ragyogó jelenség.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Bizony, ez sajna megköti a kezem.Labdacs írta:jó, de te VW gyűlölő vagy, nekünk meg ott áll az udvaron egy Golf.FrozenSilverM5 írta:Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()
a csukott tető vonala tényleg olyan, lehet, hogy a fotóboltos onnan kölcsönözte, de azért ehhez képest az EOS egy ragyogó jelenség.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
jó, de te VW gyűlölő vagy, nekünk meg ott áll az udvaron egy Golf.FrozenSilverM5 írta:Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ha ezen Ferrari logó lenne, akkor röhögnék, de ha kiderülne, hogy ez Ferrari termék, akkor inkább sírnék, mint nevetnék...mint Suzuki, nekem tetszik, nem rossz ez, keresem benne a szépet, de nem ez az "ultimate suzuki"...japancarfan írta:Na szép, látom itt sem szeretik a suzukikatFrozenSilverM5 írta:Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()
Szerk.: másrészről meg, pont NEM ez az a fórum, ahol bárkinek is tetszene, csak azért mert, "ha Ferrari lenne"...még nekem sem, hátmég a többieknek...
- japancarfan
- Tag

Na szép, látom itt sem szeretik a suzukikatFrozenSilverM5 írta:Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Több, mint valószínű, de nem mondom ki, hogy az Eos szebbLabdacs írta:FrozenSilverM5 írta:Sajnos nekem is az jutott róla eszembe, meg a VW EosLabdacs írta:ha lenne rajta kosárfül, tiszta PT Cruiser fílingje lenne.japancarfan írta:Nem rossz ötlet![]()