Jó kis sorozat és az árát is megkérik szépen a spanyolok ma már.Specti írta:Ebben a sorozatban jelent meg ...
http://www.altaya.es/uploads/numeros_0/ ... _nqc80.pdf
A Talbotok pedig érdekelnének.

Jó kis sorozat és az árát is megkérik szépen a spanyolok ma már.Specti írta:Ebben a sorozatban jelent meg ...
http://www.altaya.es/uploads/numeros_0/ ... _nqc80.pdf

Az ebayen találtam egy eladót, nem olcsó.Specti írta:Nekem sajnos nincs meg, de egyesek szerint sok szempontból jobban sikerült, mint az Abrex hasonló modellje ...schumimodells írta:Elég jól néz ki.

Nekem sajnos nincs meg, de egyesek szerint sok szempontból jobban sikerült, mint az Abrex hasonló modellje ...schumimodells írta:Elég jól néz ki.

Elég jól néz ki.

A cseh sorozatban megjelent Favorit (különszám) is egy Abrex modell ... Gondolom így engesztelték ki az Abrexet, hogy megrendeltek tölük pár száz modellt ...schumimodells írta:A magyar És a cseh különszám. (ezzel kevertem)

Az Ist készített egy 1000 MB-t is, de annak a megjelenését az Abrex már megakadályozta ...lackofiam írta:Gondolom az Arbexet, mikor megtudták, hogy kijön ez a sorozat, ha nem szólnak lett volna néhány Skoda modell az biztos.

Ez nagyon király.schumimodells írta:A magyar És a cseh különszám. (ezzel kevertem)

Köszi. Érdekes, hogy nem hallottam róla a tényleges példányok egyből szembe jöttek velem.Specti írta:Én is csak annyit tudok, hogy 5 szám jelent meg és a harmadik a Skoda volt ...lackofiam írta:Erről a teszt sorozatról írj már nekem bővebben, ha tudsz, mert érdekelne.Specti írta:Szép darab és jó ötlet volt, hogy megvetted ... Ha jól tudom a magyarországi DeAgostini tesztsorozatban (3. szám) is megjelent ...
Ennek a modellnek van egy kidolgozottabb változata is, azt az Altaya adta ki a „80-as évek” sorozatában ...
Köszi előre is.
Pl. itt is beszélnek róla: http://retronom.hu/node/14166

Én is csak annyit tudok, hogy 5 szám jelent meg és a harmadik a Skoda volt ...lackofiam írta:Erről a teszt sorozatról írj már nekem bővebben, ha tudsz, mert érdekelne.Specti írta:Szép darab és jó ötlet volt, hogy megvetted ... Ha jól tudom a magyarországi DeAgostini tesztsorozatban (3. szám) is megjelent ...
Ennek a modellnek van egy kidolgozottabb változata is, azt az Altaya adta ki a „80-as évek” sorozatában ...
Köszi előre is.

Erről a teszt sorozatról írj már nekem bővebben, ha tudsz, mert érdekelne.Specti írta:Szép darab és jó ötlet volt, hogy megvetted ... Ha jól tudom a magyarországi DeAgostini tesztsorozatban (3. szám) is megjelent ...

Igen, az írtam, hogy tesztsorozat ...schumimodells írta:A 3-ik számban valami más volt, a Volga M21-es.Specti írta:Szép darab és jó ötlet volt, hogy megvetted ... Ha jól tudom a magyarországi DeAgostini tesztsorozatban (3. szám) is megjelent ...
Lehet,hogy csak a próba kiadásban volt a skoda, a rendes szériában már nem.

A 3-ik számban valami más volt, a Volga M21-es.Specti írta:Szép darab és jó ötlet volt, hogy megvetted ... Ha jól tudom a magyarországi DeAgostini tesztsorozatban (3. szám) is megjelent ...