Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe, a közeljövőben?
Most sikerült egy sérült Maisto Ferrari F50-est szereznem. Tulajdonképpen van már egy nekem. Ilyen állapotban:
Fogalmam sincs milyen kémiai reakció eredménye, de a kerek, gyakorlatilag maguktól "oldódtak". Ha fémek lennének azt mondanám, galván elem képződött és elektrolitikus korróziót látunk. De ezek műanyagok! Makettezőktől hallottam hasonló esetekről.
Mostanában találtam a Vaterán egy megfelelő "donor autót" a javításhoz.
Szóval remélem, hogy megint valami hasonló állapotba tudom hozni a "vasat": Nem egy nagy szám ez a Maisto, de őszintén, az F50-esből szerintem sem sokkal rosszabb, sem sokkal jobb nincs. Sima HW-t már láttam, szinte hajszálra megegyezik a kettő. Elite-t még nem láttam "élőben", de nem hiszem, hogy valami eget verő nagy durranás lenne.
Mostanában találtam a Vaterán egy megfelelő "donor autót" a javításhoz.
Szóval remélem, hogy megint valami hasonló állapotba tudom hozni a "vasat": Nem egy nagy szám ez a Maisto, de őszintén, az F50-esből szerintem sem sokkal rosszabb, sem sokkal jobb nincs. Sima HW-t már láttam, szinte hajszálra megegyezik a kettő. Elite-t még nem láttam "élőben", de nem hiszem, hogy valami eget verő nagy durranás lenne.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ezen gondolkozom most,de így is 11 ezer ft lenne postával,szóval nem tudom...

De lehet előbb megvárom a börzét,hátha ott akad valami.

De lehet előbb megvárom a börzét,hátha ott akad valami.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ráadásul most nagyon úgy néz ki, hogy a piros FF ugyanolyan sorsra jut nemsokára, mint a hasonszínű 458 Italia.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs írta:sajnos nem lesz több, amikor megjelent a nagyker árlistáján, rögtön többet rendeltem, de a végén csak egy jutott. ugyanígy jártam a 125 S-sel is.NARDI írta:Amennyiben a Franck Müller-ből tudsz még egyet szerezni, kérlek szólj.
honnan rendelted?
https://www.ck-modelcars.de/sites/produkt.php?id=5350
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
gyere el egyszer, nézd meg, hogy milyen, aztán ha tetszik, megegyezünk.Missa írta:
Ezt a mikulás csomagosat nézve és az előbbi 166-os kérdést összevetve, lehet, hogy kompromisszumot kötök magammal. Lehet, hogy akkor jó lesz nekem a 166-osból a mikuláscsomag színű is?!![]()
Ezt a 125-öst nézve, nem is annyira rossz. Nem autentikus, mert nem az. Akárki, akár mit is mond. Ilyen színre biztos nem festettek autót az 50-es évek környékén.
De az a 166-os nagyon tetszik nekem, szóval, ha más hogy nem, akkor ebben az Anniversary színben. Mintha a Vaterán lenne is belőlük 1-2...![]()
Már csak a rávalót kell összekaparnom.
Na ezzel megint csúszik a TR250.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ezt a mikulás csomagosat nézve és az előbbi 166-os kérdést összevetve, lehet, hogy kompromisszumot kötök magammal. Lehet, hogy akkor jó lesz nekem a 166-osból a mikuláscsomag színű is?!Labdacs írta:de volt (van is), ilyen:Missa írta:Csak egy "szemtelen" kérdés. Ha nem akarsz, nem válaszolsz.Labdacs írta:sima mezei Elite verzió lesz, jóárasítva. tudnék most egész normális áron venni SE-t is, de azt a pénzt inkább a #56-ra költeném.Missa írta: 125S-ből a sima Elite, vagy az SE lesz?
egyébként tényleg nagyon jól sikerült. a sima is, de az SE is.
Elite ebay-ről talán, de egyébként már nem. csak a sima HW kiadás.Missa írta: Egyébként, 166-os, sima vörös beszerezhető még?![]()
Neked eddig nem volt 125S-ed?????
aztán volt normális bordó is, de eladtam. sőőőt, mondok jobbat, volt #56 is, amit sokáig árultam, a kutyának nem kellet, de végül azt is eladtam
Ezt a 125-öst nézve, nem is annyira rossz. Nem autentikus, mert nem az. Akárki, akár mit is mond. Ilyen színre biztos nem festettek autót az 50-es évek környékén.
De az a 166-os nagyon tetszik nekem, szóval, ha más hogy nem, akkor ebben az Anniversary színben. Mintha a Vaterán lenne is belőlük 1-2...
Már csak a rávalót kell összekaparnom.
Na ezzel megint csúszik a TR250.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
de volt (van is), ilyen:Missa írta:Csak egy "szemtelen" kérdés. Ha nem akarsz, nem válaszolsz.Labdacs írta:sima mezei Elite verzió lesz, jóárasítva. tudnék most egész normális áron venni SE-t is, de azt a pénzt inkább a #56-ra költeném.Missa írta: 125S-ből a sima Elite, vagy az SE lesz?
Elite ebay-ről talán, de egyébként már nem. csak a sima HW kiadás.Missa írta: Egyébként, 166-os, sima vörös beszerezhető még?![]()

aztán volt normális bordó is, de eladtam. sőőőt, mondok jobbat, volt #56 is, amit sokáig árultam, a kutyának nem kellet, de végül azt is eladtam
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csak egy "szemtelen" kérdés. Ha nem akarsz, nem válaszolsz.Labdacs írta:sima mezei Elite verzió lesz, jóárasítva. tudnék most egész normális áron venni SE-t is, de azt a pénzt inkább a #56-ra költeném.Missa írta: 125S-ből a sima Elite, vagy az SE lesz?
Elite ebay-ről talán, de egyébként már nem. csak a sima HW kiadás.Missa írta: Egyébként, 166-os, sima vörös beszerezhető még?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sima mezei Elite verzió lesz, jóárasítva. tudnék most egész normális áron venni SE-t is, de azt a pénzt inkább a #56-ra költeném.Missa írta: 125S-ből a sima Elite, vagy az SE lesz?
Elite ebay-ről talán, de egyébként már nem. csak a sima HW kiadás.Missa írta: Egyébként, 166-os, sima vörös beszerezhető még?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
125S-ből a sima Elite, vagy az SE lesz?
Most vettem észre a kettő közti különbséget.
Ime a sima Elite: A kerekek egyértelműen szebbek (fűzött küllők), precízebb a műszerfali órák kidolgozottsága, a kormánykerék, a sebváltókar is szebbek. Az üléseknek is mintha "bőr-szerűbb" lenne a textúrája, szebb a hátsó lámpa. De a motor térben is lehet látni néhány finomítást. Egyébként, 166-os, sima vörös beszerezhető még?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sajnos nem lesz több, amikor megjelent a nagyker árlistáján, rögtön többet rendeltem, de a végén csak egy jutott. ugyanígy jártam a 125 S-sel is.NARDI írta:Amennyiben a Franck Müller-ből tudsz még egyet szerezni, kérlek szólj.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a fehér természetesen nálam kötelező darab lesz, de azért még kacérkodom egy pirossal vagy egy kékkel.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
már kérdezni akartam, az életben nem jöttem volna rá...NARDI írta:OFFNARDI írta:Amennyiben a Franck Müller-ből tudsz még egyet szerezni, kérlek szólj.
http://www.swissmade.hu/franck-muller-g ... ollection/
Csak, hogy tudjátok honnan származnak valójában azok a színes számok a Franck Müller FFX dekorációján.
ON
OFFNARDI írta:Amennyiben a Franck Müller-ből tudsz még egyet szerezni, kérlek szólj.
http://www.swissmade.hu/franck-muller-g ... ollection/
Csak, hogy tudjátok honnan származnak valójában azok a színes számok a Franck Müller FFX dekorációján.
ON
- Csatolmányok
-
- franck_muller_crazy_hours_4.jpg (575.4 KiB) Megtekintve 6193 alkalommal
Amennyiben a Franck Müller-ből tudsz még egyet szerezni, kérlek szólj.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ezek közül valamelyik kettő a jövő héten:

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Camaro96 írta:vagy lehet, '69-es volt? már rég volt, nem emlékszem, visszakeresni meg nincs kedvem azt se tudom melyik topikban volt róla szó...de piros utcai 365-ös volt, hungarocell dobozban...Labdacs írta:erre a linkre kíváncsi volnék én is.Camaro96 írta:
ezt itt láthattad, egyszer én linkeltem be, mert én is meglepődtem...de persze még mindig régi gyártású...egyébként gratula minkettőtöknek a Cavallinókhoz, szép zsákmányok!Nekem amúgy majd egyszer 308-asból a már említett parizer-féle, 328-asból meg a fekete kéne...
az a 69-es lesz..