vagy lehet, '69-es volt? már rég volt, nem emlékszem, visszakeresni meg nincs kedvem azt se tudom melyik topikban volt róla szó...de piros utcai 365-ös volt, hungarocell dobozban...Labdacs írta:erre a linkre kíváncsi volnék én is.Camaro96 írta:
ezt itt láthattad, egyszer én linkeltem be, mert én is meglepődtem...de persze még mindig régi gyártású...egyébként gratula minkettőtöknek a Cavallinókhoz, szép zsákmányok!Nekem amúgy majd egyszer 308-asból a már említett parizer-féle, 328-asból meg a fekete kéne...
Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe, a közeljövőben?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
erre a linkre kíváncsi volnék én is.Camaro96 írta:
ezt itt láthattad, egyszer én linkeltem be, mert én is meglepődtem...de persze még mindig régi gyártású...egyébként gratula minkettőtöknek a Cavallinókhoz, szép zsákmányok!Nekem amúgy majd egyszer 308-asból a már említett parizer-féle, 328-asból meg a fekete kéne...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi.Camaro96 írta:Missa írta:Valahol olvastam, hogy létezik a Kyosho Daytona ('71) az új fajta csomagolásban is.Labdacs írta:igen.Missa írta:Ez (és gondolom a sárga is) még a régi-celofános dobozban van?Labdacs írta:nem kérdés, igen. sárgában már megvan, de emellett a vörös mellett nem tudtam elmenni.Missa írta:Na és Neked tetszik a Daytona? Mert nekem nagyon!!!Labdacs írta:[ Kép ]
már itt is van nálam a kicsike.
Igaz ez? Újra gyártják?
Nekem 308-328 mindegy, hogy milyen színű, csak legyen. Annyi csak a lényeg, hogy 1-1 db a GTS-ekből, a GTB-kből és ezek QV verzióiból is. Na már amelyikből van...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Missa írta:Valahol olvastam, hogy létezik a Kyosho Daytona ('71) az új fajta csomagolásban is.Labdacs írta:igen.Missa írta:Ez (és gondolom a sárga is) még a régi-celofános dobozban van?Labdacs írta:nem kérdés, igen. sárgában már megvan, de emellett a vörös mellett nem tudtam elmenni.Missa írta:Na és Neked tetszik a Daytona? Mert nekem nagyon!!!Labdacs írta:[ Kép ]
Igaz ez? Újra gyártják?
ezt itt láthattad, egyszer én linkeltem be, mert én is meglepődtem...de persze még mindig régi gyártású...egyébként gratula minkettőtöknek a Cavallinókhoz, szép zsákmányok!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
parizerből egy is elég nekem.Missa írta: Azt hittem, hogy a parizer 308-asra is "rácsapsz".![]()
Szép az a modell nagyon!![]()
![]()
![]()
De a 308-asból (és a 328-asból) bármelyik szín jó lenne nekem! nem válogatok! Csak egyszer legyen belőlük szép Kyosho!
308-asból szerintem az a legszebb. a legjobb kiállású a sárga QV, no meg a GTS.
328-asból meg talán a fekete.
egyszer majd jó lenne egy piros QV meg egy piros GTS is, de vannak fontosabb célok is.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Valahol olvastam, hogy létezik a Kyosho Daytona ('71) az új fajta csomagolásban is.Labdacs írta:igen.Missa írta:Ez (és gondolom a sárga is) még a régi-celofános dobozban van?Labdacs írta:nem kérdés, igen. sárgában már megvan, de emellett a vörös mellett nem tudtam elmenni.Missa írta:Na és Neked tetszik a Daytona? Mert nekem nagyon!!!Labdacs írta:[ Kép ]
Igaz ez? Újra gyártják?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Azt hittem, hogy a parizer 308-asra is "rácsapsz".Labdacs írta:én is szemezgettem még pár cuccal az eladó dolgai közül, de végül ennél maradtam. szerintem nem bántam meg.Missa írta:Jújjjj! Nagyon!Labdacs írta:tetszik?Missa írta:Tegnap este óta már nekem is a kezemben van:![]()
A feleségem kérdezte, hogy ez biztos 1:18-as? Olyan kicsi!
Mellé tettem a GTB/4 Daytona-t és a 308 GTS-t. Mondtam neki: Ez (125S) 1947-ben készült, a többi 1967-ben és 1977-ben. Ennyit változtak a méretek, de ha jól megnézed az ülések minegyikben kb. ugyan akkorák. Az embereken 30 év még nem hagy "evolúciós" nyomot.![]()
"Kitolt" velem az eladó srác... Gyűjtögetem a pénzem a TR250-re és mindig közbe jön valami. Most ez a 125S. De nagyon bízom benne, hogy a maradék Kyosho-iból egyet még meg tudok kaparintani. A sárgák közül az egyiket...Pénz kérdése az egész.
Szép az a modell nagyon!
De a 308-asból (és a 328-asból) bármelyik szín jó lenne nekem! nem válogatok! Csak egyszer legyen belőlük szép Kyosho!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen.Missa írta:Ez (és gondolom a sárga is) még a régi-celofános dobozban van?Labdacs írta:nem kérdés, igen. sárgában már megvan, de emellett a vörös mellett nem tudtam elmenni.Missa írta:Na és Neked tetszik a Daytona? Mert nekem nagyon!!!Labdacs írta:[ Kép ]
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez (és gondolom a sárga is) még a régi-celofános dobozban van?Labdacs írta:nem kérdés, igen. sárgában már megvan, de emellett a vörös mellett nem tudtam elmenni.Missa írta:Na és Neked tetszik a Daytona? Mert nekem nagyon!!!Labdacs írta:[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem kérdés, igen. sárgában már megvan, de emellett a vörös mellett nem tudtam elmenni.Missa írta:Na és Neked tetszik a Daytona? Mert nekem nagyon!!!Labdacs írta:[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én is szemezgettem még pár cuccal az eladó dolgai közül, de végül ennél maradtam. szerintem nem bántam meg.Missa írta:Jújjjj! Nagyon!Labdacs írta:tetszik?Missa írta:Tegnap este óta már nekem is a kezemben van:![]()
Mellé tettem a GTB/4 Daytona-t és a 308 GTS-t. Mondtam neki: Ez (125S) 1947-ben készült, a többi 1967-ben és 1977-ben. Ennyit változtak a méretek, de ha jól megnézed az ülések minegyikben kb. ugyan akkorák. Az embereken 30 év még nem hagy "evolúciós" nyomot.![]()
"Kitolt" velem az eladó srác... Gyűjtögetem a pénzem a TR250-re és mindig közbe jön valami. Most ez a 125S. De nagyon bízom benne, hogy a maradék Kyosho-iból egyet még meg tudok kaparintani. A sárgák közül az egyiket...Pénz kérdése az egész.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na és Neked tetszik a Daytona? Mert nekem nagyon!!!Labdacs írta:[ Kép ]
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jújjjj! Nagyon!Labdacs írta:tetszik?Missa írta:Tegnap este óta már nekem is a kezemben van:
Mellé tettem a GTB/4 Daytona-t és a 308 GTS-t. Mondtam neki: Ez (125S) 1947-ben készült, a többi 1967-ben és 1977-ben. Ennyit változtak a méretek, de ha jól megnézed az ülések minegyikben kb. ugyan akkorák. Az embereken 30 év még nem hagy "evolúciós" nyomot.
"Kitolt" velem az eladó srác... Gyűjtögetem a pénzem a TR250-re és mindig közbe jön valami. Most ez a 125S. De nagyon bízom benne, hogy a maradék Kyosho-iból egyet még meg tudok kaparintani. A sárgák közül az egyiket...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tetszik?Missa írta:Tegnap este óta már nekem is a kezemben van:
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tegnap este óta már nekem is a kezemben van:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:

- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Inkább köszönömFrozenSilverM5 írta:Sorry a rádöbbentésért XDfrench-car-fan írta:Amúgy tegnap döbbentettek rá, hogy a 207-ből van facelift-es változat, illetve a 207 GT-ből is kettő van, így lesz majd 4 kétszázhetesemfrench-car-fan írta:Köszönöm!schumimodells írta:Minden Norev nyitott modellhez van tető,de a 207-nél, szerintem ugyanúgy működik,mint az igazinál.Labdacs írta:french-car-fan írta:Ők jönnek még hamarosan, olyan jó árban voltak, hogy nem lehetett kihagyni!![]()
ezekhez van tető?
Viktor, előre is grat a modellekhez.Most szeretnék minden sort befejezni, amibe belekezdtem, egyedül a Norev újdonságok és OttO R5 Maxi és R21 Sp ékelődhet közbe...
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Sorry a rádöbbentésért XDfrench-car-fan írta:Amúgy tegnap döbbentettek rá, hogy a 207-ből van facelift-es változat, illetve a 207 GT-ből is kettő van, így lesz majd 4 kétszázhetesemfrench-car-fan írta:Köszönöm!schumimodells írta:Minden Norev nyitott modellhez van tető,de a 207-nél, szerintem ugyanúgy működik,mint az igazinál.Labdacs írta:french-car-fan írta:Ők jönnek még hamarosan, olyan jó árban voltak, hogy nem lehetett kihagyni!![]()
ezekhez van tető?
Viktor, előre is grat a modellekhez.Most szeretnék minden sort befejezni, amibe belekezdtem, egyedül a Norev újdonságok és OttO R5 Maxi és R21 Sp ékelődhet közbe...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Amúgy tegnap döbbentettek rá, hogy a 207-ből van facelift-es változat, illetve a 207 GT-ből is kettő van, így lesz majd 4 kétszázhetesemfrench-car-fan írta:Köszönöm!schumimodells írta:Minden Norev nyitott modellhez van tető,de a 207-nél, szerintem ugyanúgy működik,mint az igazinál.Labdacs írta:french-car-fan írta:Ők jönnek még hamarosan, olyan jó árban voltak, hogy nem lehetett kihagyni!![]()
ezekhez van tető?
Viktor, előre is grat a modellekhez.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Köszönöm!schumimodells írta:Minden Norev nyitott modellhez van tető,de a 207-nél, szerintem ugyanúgy működik,mint az igazinál.Labdacs írta:french-car-fan írta:Ők jönnek még hamarosan, olyan jó árban voltak, hogy nem lehetett kihagyni!![]()
ezekhez van tető?
Viktor, előre is grat a modellekhez.