Esik a hó
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Esik a hó
schumimodells írta:Ezt ma fotóztam.
Azt hiszem, hogy az "Ismerd fel a képről az autót" topikba is berakhattam volna.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ezt ma fotóztam.
Azt hiszem, hogy az "Ismerd fel a képről az autót" topikba is berakhattam volna.
- Csatolmányok
-
- 2012-02-18 15.20.55.jpg (187.41 KiB) Megtekintve 1465 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem nagyon. nálam az autó nagyjából családtag, a feleségem haját sem cibálom.french-car-fan írta:Ki szokott télen játszani az autóval?Többek között én ezért vártam a havat
Végre nem kell aggódni, hogy kopik a gumi
![]()
Csak nehéz a mienket csúszásra bírni, mert elsőkerekes, de ugye ott a kézifék, ami segítene, de az a hidrós citroeneken, elől fog
drága a benzin, az alkatrész, aztán meg örülök, ha a munka után este 7 előtt hazaérek.
ha lenne időm, pénzem, meg játszóautóm, akkor persze igen, de így nem.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ki szokott télen játszani az autóval?
Többek között én ezért vártam a havat
Végre nem kell aggódni, hogy kopik a gumi
Csak nehéz a mienket csúszásra bírni, mert elsőkerekes, de ugye ott a kézifék, ami segítene, de az a hidrós citroeneken, elől fog
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Stroker írta:Szabály írja elő a csökkentett orrkúp magasságot. A McLaren ennek ellenére meg tudta normálisan oldani.schumimodells írta:Igy elcsúfitani az orrát...Stroker írta:Az idei F1-es autókat nehéz lesz rondaságban alulmúlni.schumimodells írta:Maranellóban is esik.
[ Kép ]
Vajon mindegyiken igy lesz, mert a Force Indiának is ilyen ronda orra van. Talán a szabály irja elő, hogy ilyennek kell lennie?
majd nézzük meg a végleges Mekit. ők is nyilatkozták, hogy a bemutatott autó nem azonos azzal, amivel rajthoz fognak állni.
Szabály írja elő a csökkentett orrkúp magasságot. A McLaren ennek ellenére meg tudta normálisan oldani.schumimodells írta:Igy elcsúfitani az orrát...Stroker írta:Az idei F1-es autókat nehéz lesz rondaságban alulmúlni.schumimodells írta:Maranellóban is esik.
[ Kép ]
Vajon mindegyiken igy lesz, mert a Force Indiának is ilyen ronda orra van. Talán a szabály irja elő, hogy ilyennek kell lennie?
Being automotivated is not a crime.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Igy elcsúfitani az orrát...Stroker írta:Az idei F1-es autókat nehéz lesz rondaságban alulmúlni.schumimodells írta:Maranellóban is esik.
[ Kép ]
Az idei F1-es autókat nehéz lesz rondaságban alulmúlni.schumimodells írta:Maranellóban is esik.
[ Kép ]
Being automotivated is not a crime.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Esik a hó
- Csatolmányok
-
- SAM_2350.JPG (319.95 KiB) Megtekintve 1510 alkalommal
-
- SAM_2351.JPG (459.3 KiB) Megtekintve 1510 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change