Hát tudnék válogatni.Labdacs írta:meg kell hagyni, jól néz ki így egyben a sok francia vas.french-car-fan írta:Tegnap előtt. Magam sem tudtam, hogy akkor lesz, spontán alakult ígyLabdacs írta:french-car-fan írta:A francia birodalomban![]()
ez mikor volt?
Gyűjteményhez vándorlás
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Gyűjteményhez vándorlás
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
júárvelkám.french-car-fan írta:Köszönöm!Labdacs írta:meg kell hagyni, jól néz ki így egyben a sok francia vas.french-car-fan írta:Tegnap előtt. Magam sem tudtam, hogy akkor lesz, spontán alakult ígyLabdacs írta:french-car-fan írta:A francia birodalomban![]()
ez mikor volt?![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Köszönöm!Labdacs írta:meg kell hagyni, jól néz ki így egyben a sok francia vas.french-car-fan írta:Tegnap előtt. Magam sem tudtam, hogy akkor lesz, spontán alakult ígyLabdacs írta:french-car-fan írta:A francia birodalomban![]()
ez mikor volt?
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
meg kell hagyni, jól néz ki így egyben a sok francia vas.french-car-fan írta:Tegnap előtt. Magam sem tudtam, hogy akkor lesz, spontán alakult ígyLabdacs írta:french-car-fan írta:A francia birodalomban![]()
ez mikor volt?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Tegnap előtt. Magam sem tudtam, hogy akkor lesz, spontán alakult ígyLabdacs írta:french-car-fan írta:A francia birodalomban![]()
ez mikor volt?
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:A francia birodalomban
ez mikor volt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:A francia birodalomban
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
A francia birodalomban 
- Csatolmányok
-
- DSCF0724.JPG (198.25 KiB) Megtekintve 2607 alkalommal
-
- DSCF0660.JPG (176.57 KiB) Megtekintve 2607 alkalommal
-
- DSCF0684.JPG (155.09 KiB) Megtekintve 2607 alkalommal
-
- DSCF0697.JPG (165.54 KiB) Megtekintve 2607 alkalommal
-
- DSCF0772.JPG (187.84 KiB) Megtekintve 2607 alkalommal
-
- DSCF0657.JPG (186.48 KiB) Megtekintve 2607 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én is.Camaro96 írta:a kék FF-re nagggyon kíváncsi leszek!Labdacs írta:két hét múlva már lesz nálam FF is.Camaro96 írta:hátha két hét múlva már melegebb lesz...Labdacs írta:sajnálom srácok, hogy ez í↕gy alakult, legközelebb majd talán jobbak lesznek a körülmények.
meg sárga 348 tb.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
a kék FF-re nagggyon kíváncsi leszek!Labdacs írta:két hét múlva már lesz nálam FF is.Camaro96 írta:hátha két hét múlva már melegebb lesz...Labdacs írta:sajnálom srácok, hogy ez í↕gy alakult, legközelebb majd talán jobbak lesznek a körülmények.
meg sárga 348 tb.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
két hét múlva már lesz nálam FF is.Camaro96 írta:hátha két hét múlva már melegebb lesz...Labdacs írta:sajnálom srácok, hogy ez í↕gy alakult, legközelebb majd talán jobbak lesznek a körülmények.
meg sárga 348 tb.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hátha két hét múlva már melegebb lesz...Labdacs írta:sajnálom srácok, hogy ez í↕gy alakult, legközelebb majd talán jobbak lesznek a körülmények.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sajnálom srácok, hogy ez í↕gy alakult, legközelebb majd talán jobbak lesznek a körülmények.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
RendbenLabdacs írta:inkább legyen halasztás, ha havazni fog, akkor nekem havat kell lapátolnom, meg hasonlók.Camaro96 írta:épp azért gondoltam a lenti parkolást (ha lehet), aztán séta!Labdacs írta:én lefújnám. ha tényleg ma este kezd el havazni, és holnap egész nap, akkor hozzánk autó nem nagyon jön fel.vagy halasztjuk két héttel, jövő héten börze. bár mondjuk a szombat...
ráadásul olyan helyet sem tudnék most mondani, ahol normálisan le tudnátok tenni az autókat.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
okCamaro96 írta:okay!Labdacs írta:inkább legyen halasztás, ha havazni fog, akkor nekem havat kell lapátolnom, meg hasonlók.Camaro96 írta:épp azért gondoltam a lenti parkolást (ha lehet), aztán séta!Labdacs írta:én lefújnám. ha tényleg ma este kezd el havazni, és holnap egész nap, akkor hozzánk autó nem nagyon jön fel.vagy halasztjuk két héttel, jövő héten börze. bár mondjuk a szombat...
ráadásul olyan helyet sem tudnék most mondani, ahol normálisan le tudnátok tenni az autókat.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
okay!Labdacs írta:inkább legyen halasztás, ha havazni fog, akkor nekem havat kell lapátolnom, meg hasonlók.Camaro96 írta:épp azért gondoltam a lenti parkolást (ha lehet), aztán séta!Labdacs írta:én lefújnám. ha tényleg ma este kezd el havazni, és holnap egész nap, akkor hozzánk autó nem nagyon jön fel.vagy halasztjuk két héttel, jövő héten börze. bár mondjuk a szombat...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
inkább legyen halasztás, ha havazni fog, akkor nekem havat kell lapátolnom, meg hasonlók.Camaro96 írta:épp azért gondoltam a lenti parkolást (ha lehet), aztán séta!Labdacs írta:én lefújnám. ha tényleg ma este kezd el havazni, és holnap egész nap, akkor hozzánk autó nem nagyon jön fel.vagy halasztjuk két héttel, jövő héten börze. bár mondjuk a szombat...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
épp azért gondoltam a lenti parkolást (ha lehet), aztán séta!Labdacs írta:én lefújnám. ha tényleg ma este kezd el havazni, és holnap egész nap, akkor hozzánk autó nem nagyon jön fel.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én lefújnám. ha tényleg ma este kezd el havazni, és holnap egész nap, akkor hozzánk autó nem nagyon jön fel.