Így igaz ... a Magotaxot is a MÁG RT grártotta ... Magsixben viszont már hathengeres motor volt.schumimodells írta:Létezett taxi változat is Magotax néven.
Magosix
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Re: Magosix
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:Specti írta:A két világháború közötti időszak egyik legismertebb magyar terméke a Magosix. 1926-1933 között gyártotta a Magyar Általános Gépgyár Rt. 1927. végére a MÁG 894 kocsijával a harmadik helyre tornázta fel magát a forgalomban levő személyautó-gyártmányok sorában.
Hát ezzel most nagyon újjat mutattál nekem, erről soha nem is hallotam
Én hallottam, hála a Retro Mobilnak!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Specti írta:A két világháború közötti időszak egyik legismertebb magyar terméke a Magosix. 1926-1933 között gyártotta a Magyar Általános Gépgyár Rt. 1927. végére a MÁG 894 kocsijával a harmadik helyre tornázta fel magát a forgalomban levő személyautó-gyártmányok sorában.
Hát ezzel most nagyon újjat mutattál nekem, erről soha nem is hallotam
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Létezett taxi változat is Magotax néven.
Az első magyar autógyár a MARTA volt (Magyar Automobil Részvény Társaság Arad), ha jól emlékszem,1898.ban alakúlt.
Az első magyar autógyár a MARTA volt (Magyar Automobil Részvény Társaság Arad), ha jól emlékszem,1898.ban alakúlt.
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Magosix
A két világháború közötti időszak egyik legismertebb magyar terméke a Magosix. 1926-1933 között gyártotta a Magyar Általános Gépgyár Rt. 1927. végére a MÁG 894 kocsijával a harmadik helyre tornázta fel magát a forgalomban levő személyautó-gyártmányok sorában.