Szép öcsém, ha tudnád, hogy mennyire irigylem azt a kis Dauphine-t...french-car-fan írta:Renault Mote Carlo Rallye-s sorom.
Azt leszámítva én is kirakhatnám ezt a sort.
Szép öcsém, ha tudnád, hogy mennyire irigylem azt a kis Dauphine-t...french-car-fan írta:Renault Mote Carlo Rallye-s sorom.

french-car-fan írta:Na ezek már rallye gépekDawe2 írta:NARDI írta:Ugyanez a VW Touareg nekem is meg van. Nagyon kellemes kis modell és a Bburago kínálatában pedig egyenesen különlegességnek számít.Dawe2 írta:rally vasam nekem egyedül ez a VW Touareg
Alig egy évig volt csak a piacon, 2005-ben.
tudom és ennek külön örülök hogy ez a modell beállt hozzám és a szívemhez is nőtBár a C4 WRC Concept aligha látott szerintem murvát

Na ezek már rallye gépekDawe2 írta:NARDI írta:Ugyanez a VW Touareg nekem is meg van. Nagyon kellemes kis modell és a Bburago kínálatában pedig egyenesen különlegességnek számít.Dawe2 írta:rally vasam nekem egyedül ez a VW Touareg
tudom és ennek külön örülök hogy ez a modell beállt hozzám és a szívemhez is nőt
Dawe2 írta:rally vasam nekem egyedül ez a VW Touareg
a fehér ford csak régen volt rally autó
NARDI írta:Ugyanez a VW Touareg nekem is meg van. Nagyon kellemes kis modell és a Bburago kínálatában pedig egyenesen különlegességnek számít.Dawe2 írta:rally vasam nekem egyedül ez a VW Touareg

Jó képek lettekD.A.C.I. írta:Ezt pedig tegnap vettem elő, el akartam adni, de nem lett új gazdája, és végül is örülök neki hogy megmaradt!

Ezen már mi is sokat tanakodtunk néhány rallys cimborával, de nem jutottunk dűlőre.Labdacs írta:erre gondolok:Labdacs írta: igen, igazad van, ő a kakukktojás. (nem is értem, hogy pl a Mattel miért nem játszotta ki a Pioneer-308 GTB kártyát)

erre gondolok:Labdacs írta: igen, igazad van, ő a kakukktojás. (nem is értem, hogy pl a Mattel miért nem játszotta ki a Pioneer-308 GTB kártyát)

NARDI írta:Persze, tudom, nem is neked szólt a dödörgésem.Labdacs írta:sajnos raliautós vonalon nem sokat tudok hozzátenni a topikhoz, ami a saját gyűjteményemet illeti. persze a pályaautókkal más a helyzet, oda tervezek is pár rövidebb bemutatót.NARDI írta:Úgy látom nem nagyon akar önálló életet élni ez a topik. Sem pedig a pályaautós párja.
Viszont akad nálad egy autó, amivel simán benevezhetnél ebbe a topikba.
Nos, szerintem nem vagyok egyedül, aki szívesen látna egy kis szösszenetet a Ferrari 246 GT Dino 3.GIRO D'ITALIA modellről.
Persze, tudom, nem is neked szólt a dödörgésem.Labdacs írta:sajnos raliautós vonalon nem sokat tudok hozzátenni a topikhoz, ami a saját gyűjteményemet illeti. persze a pályaautókkal más a helyzet, oda tervezek is pár rövidebb bemutatót.NARDI írta:Úgy látom nem nagyon akar önálló életet élni ez a topik. Sem pedig a pályaautós párja.

sajnos raliautós vonalon nem sokat tudok hozzátenni a topikhoz, ami a saját gyűjteményemet illeti. persze a pályaautókkal más a helyzet, oda tervezek is pár rövidebb bemutatót.NARDI írta:Úgy látom nem nagyon akar önálló életet élni ez a topik. Sem pedig a pályaautós párja.
Ugyanez a VW Touareg nekem is meg van. Nagyon kellemes kis modell és a Bburago kínálatában pedig egyenesen különlegességnek számít.Dawe2 írta:rally vasam nekem egyedül ez a VW Touareg
Helló Kolléga!Rospe írta:Sziasztok !
Rátaláltam én is erre a topicra ezen a számomra új fórumon.![]()
Ez az igazán nekem és gyűjteményemnek megfelelő hely itt.![]()
( Megörültem annak is, hogy egy számomra ismeretlen új rally gyűjtő kolléga is írogat ide : Nardi személyében.
És micsoda ötletes pasas, a szép Nardi kormány az avatarja. - stilszerű !
Aztán végigpörgettem a topicot és lám nem új kollégáról van itt szó, hanem már egy régóta jól ismert barát az, új néven. )