Ez jobban sikerült, mint a Minichamps

Még egy sárga 2006-ost is levadászok, ez volt a bemutató autó. Nekem ugyan van egy 2007-es, de szerencsére abban van lámpaschumimodells írta:

Nem tudnék választani, hogy melyik tetszik legjobban, mert mindegyik nagy kedvencem.FrozenSilverM5 írta:Egyet kiigazítok: a 908-as is jól néz kifrench-car-fan írta:Ebben a mondatban három hiba is vanFrozenSilverM5 írta:Az az Aston nagyon tetszik, jó lenne egy Autoart, de ilyen versenyautó hozzám nem jöhet.schumimodells írta:Szeretem a LeMans-i versenyautókat.![]()
![]()
![]()
![]()

Egyet kiigazítok: a 908-as is jól néz kifrench-car-fan írta:Ebben a mondatban három hiba is vanFrozenSilverM5 írta:Az az Aston nagyon tetszik, jó lenne egy Autoart, de ilyen versenyautó hozzám nem jöhet.schumimodells írta:Szeretem a LeMans-i versenyautókat.![]()
![]()
![]()
![]()

Ebben a mondatban három hiba is vanFrozenSilverM5 írta:Az az Aston nagyon tetszik, jó lenne egy Autoart, de ilyen versenyautó hozzám nem jöhet.schumimodells írta:Szeretem a LeMans-i versenyautókat.

Az az Aston nagyon tetszik, jó lenne egy Autoart, de ilyen versenyautó hozzám nem jöhet.schumimodells írta:Szeretem a LeMans-i versenyautókat.

Ötből három csodálatos és abból az egyik kifejezetten remek gépschumimodells írta:Szeretem a LeMans-i versenyautókat.

Akkor ezt félrenéztem.schumimodells írta: Köszi az elismerést.
Én nem vagyok kovásznai, csak van ott egy srác, akitől szoktam modelleket venni. Én Szatmárnémetiben lakom.
Azt hiszem, hogy Specti kovásznai, erről a fórumról.

Köszi az elismerést.RenaultMan írta:Végignéztem mind a 9 oldalt, szép gyűjteményed van!
Láttam a tavalyi leltárt, Kovásznán megakadt a szemem, nem ismeretlen hely.![]()
Nyáron lehet, hogy barátnőmmel meglátogatjuk a nagyszülőket Kézdivásárhelyen, onnan Kovászna már nincs messze, ha úgy jön ki a lépés, még akár találkozhatunk is, ha van kedved.

FrozenSilverM5 írta:Umbauzni...schumimodells írta:Helyes,helyes. Az kötelező.FrozenSilverM5 írta:W140 S320schumimodells írta:Mik érkeznek? Az M1-en kivül.FrozenSilverM5 írta:Én 7+2 érkezőnek vagyok büszke tulajdonosaschumimodells írta:Bizony. Már 33 darabnak vagyok a boldog tulajdonosa.FrozenSilverM5 írta:Milyen jól néz ki az a sok-sok Norev doboz egy kupacban![]()
![]()
![]()
februárban jön a 34-ik.

chilisos írta:Ujjujjujj...ezt nem kellett volna XDFrozenSilverM5 írta:
Umbauzni...

Ujjujjujj...ezt nem kellett volna XDFrozenSilverM5 írta:
Umbauzni...

Pfujjjj.FrozenSilverM5 írta:Umbauzni...schumimodells írta:Helyes,helyes. Az kötelező.FrozenSilverM5 írta:W140 S320schumimodells írta:Mik érkeznek? Az M1-en kivül.FrozenSilverM5 írta:Én 7+2 érkezőnek vagyok büszke tulajdonosaschumimodells írta:Bizony. Már 33 darabnak vagyok a boldog tulajdonosa.FrozenSilverM5 írta:Milyen jól néz ki az a sok-sok Norev doboz egy kupacban![]()
![]()
![]()
februárban jön a 34-ik.

Umbauzni...schumimodells írta:Helyes,helyes. Az kötelező.FrozenSilverM5 írta:W140 S320schumimodells írta:Mik érkeznek? Az M1-en kivül.FrozenSilverM5 írta:Én 7+2 érkezőnek vagyok büszke tulajdonosaschumimodells írta:Bizony. Már 33 darabnak vagyok a boldog tulajdonosa.FrozenSilverM5 írta:Milyen jól néz ki az a sok-sok Norev doboz egy kupacban![]()
![]()
![]()
februárban jön a 34-ik.