Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe a közeljövőben?
- RenaultMan
- Felhasználó

Re: Milyen modell kerül be a gyűjteményedbe, a közeljövőben?
Nagyapámnak volt egy bordó 10-es Majorja, Édesapám első új saját autója egy ph2-es Megane Classic (még megvanfrench-car-fan írta: Nekem is tetszenek, de eddig valahogy nem vettem észre a hozzászólást. A képeket várom én is nagyon, meg mondjuk egy néhány szót arról, hogy miért Renault?Bár én tudom a választ, mert én is a rabja vagyok, na meg ott PSA csoport is aminek mindkét márkáját szeretem.
Nehéz lenne leírni, bele kell ülni és minden tiszta lesz.
Após bontott anno egy ph2-es RS-t. Mentem vele pár karikát mielőtt eladta. Kár...a hűtőrácsot azért lementettem róla.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nekem is tetszenek, de eddig valahogy nem vettem észre a hozzászólást. A képeket várom én is nagyon, meg mondjuk egy néhány szót arról, hogy miért Renault?RenaultMan írta:Szervusztok,
látom nagyon senkit nem izgatott fel a "gyüjteményem", pedig jólesett volna pár dícsérő szó..
Mai nap jó, fájdalmas könnyek és verejték árán sikeresen teljesítettem Pénzügyrendszertan vizsgámat egy közepessel.![]()
Emellett, hogy a témától se térjek el, jövőhét szerdán kézbe vehetem gyűjteményem első 1/18-as darabját. A keresztneve Megane RS a vezetéknevét mindenki tudja.![]()
Sajnos az áhított narancs színt nem sikerült eltalálni, ellenben felhúzott ablakos kék-ből egy utolsó raktárdarabot sikerült vadásznia barátnőmnek.
Valószínűleg sok helyen már nem találnék mivel az ablakos verzió első szériák gyümölcse. (gondolom én) Ezt váltotta fel a költséghatékony mostani, amit relatíve sok helyen fellehet lelni.
Ez már nem ide tartozik, de keresem a Bburago 1/24-es Twingo RS CUP-ját is. Jól mutatna a GT és a Gordini mellett. Sajna kidolgozottságban van némi kivetnivaló, de más nem gyárt RS CUP-ot 1/24-ben.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- RenaultMan
- Felhasználó

Köszönöm!Camaro96 írta: Túéságosan belemerültünk az Escape F1-be, azért lehetett csak!Grat a verdákhoz, (meg a vizsgához) amondó lennék, a privát gyűjtemények részlegben nyiss magadnak egy külön topikot, ott jobban tudnád taglalni, minden egy helyen lenne.
Az előbbiekben megtettem. Amatőr szinten szeretek fotózgatni, úgyhogy majd mindenképp megvillantom a tudásomat. (vagy éppenséggel a nemtudásomat)
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Túéságosan belemerültünk az Escape F1-be, azért lehetett csak!RenaultMan írta:Szervusztok,
látom nagyon senkit nem izgatott fel a "gyüjteményem", pedig jólesett volna pár dícsérő szó..
Mai nap jó, fájdalmas könnyek és verejték árán sikeresen teljesítettem Pénzügyrendszertan vizsgámat egy közepessel.![]()
Emellett, hogy a témától se térjek el, jövőhét szerdán kézbe vehetem gyűjteményem első 1/18-as darabját. A keresztneve Megane RS a vezetéknevét mindenki tudja.![]()
Sajnos az áhított narancs színt nem sikerült eltalálni, ellenben felhúzott ablakos kék-ből egy utolsó raktárdarabot sikerült vadásznia barátnőmnek.
Valószínűleg sok helyen már nem találnék mivel az ablakos verzió első szériák gyümölcse. (gondolom én) Ezt váltotta fel a költséghatékony mostani, amit relatíve sok helyen fellehet lelni.
Ez már nem ide tartozik, de keresem a Bburago 1/24-es Twingo RS CUP-ját is. Jól mutatna a GT és a Gordini mellett. Sajna kidolgozottságban van némi kivetnivaló, de más nem gyárt RS CUP-ot 1/24-ben.
- RenaultMan
- Felhasználó

Szervusztok,
Mai nap jó, fájdalmas könnyek és verejték árán sikeresen teljesítettem Pénzügyrendszertan vizsgámat egy közepessel.
Emellett, hogy a témától se térjek el, jövőhét szerdán kézbe vehetem gyűjteményem első 1/18-as darabját. A keresztneve Megane RS a vezetéknevét mindenki tudja.
Mai nap jó, fájdalmas könnyek és verejték árán sikeresen teljesítettem Pénzügyrendszertan vizsgámat egy közepessel.
Emellett, hogy a témától se térjek el, jövőhét szerdán kézbe vehetem gyűjteményem első 1/18-as darabját. A keresztneve Megane RS a vezetéknevét mindenki tudja.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Ráadásul, rendesen van osszerakva, nem egy takolmanyStroker írta:Máz ízlés, más felfogás. Nekem már maga az eszement ötlet is nagyon tetszik (egyterűből F1-es motorral szerelt versenyautót :D ), olaszoktól ennyire elborult ötletet nem látni.Camaro96 írta:
hiába, más ízlés...![]()
![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
Máz ízlés, más felfogás. Nekem már maga az eszement ötlet is nagyon tetszik (egyterűből F1-es motorral szerelt versenyautót :D ), olaszoktól ennyire elborult ötletet nem látni.Camaro96 írta:
hiába, más ízlés...![]()
![]()
Being automotivated is not a crime.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
french-car-fan írta:http://www.youtube.com/watch?v=wZ4X4l56Q1w&feature=relatedCamaro96 írta:Vigyázat, Ferraris a közelben! XDfrench-car-fan írta:Hát ez mindenben ver, hangban, látványban, menetteljesítménybenStroker írta:french-car-fan írta:Én tudom, én tudom, én tudomStroker írta:Nagy. Nagyon. Sárga. Beteg gall elme szüleményeJön. Hamarosan. Várom. Nagyon.
Renault Espace F1?
A Ferrari-verő egyterű
Mod: Na jó, bármelyik utcai Lambót is lenyomja![]()
épp az előbb néztem meg, kíváncsivá tettetek, hogyé' néz ki, erről jutott eszembe az az agyontuningolt 288 GTO, ami Bonneville-ben 440 km/h körüli rekordot futott, meg asszem valami 2000 lóerős, 2500 Nm-el...inkább egy alap GTO kéne...nem tetszik az sem, meg ez sem valahogy, bocs.
vagy egy ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=xDSY2ODIY84 (0.22)
hiába, más ízlés...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=wZ4X4l56Q1w&feature=relatedCamaro96 írta:Vigyázat, Ferraris a közelben! XDfrench-car-fan írta:Hát ez mindenben ver, hangban, látványban, menetteljesítménybenStroker írta:french-car-fan írta:Én tudom, én tudom, én tudomStroker írta:Nagy. Nagyon. Sárga. Beteg gall elme szüleményeJön. Hamarosan. Várom. Nagyon.
Renault Espace F1?
A Ferrari-verő egyterű
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Vigyázat, Ferraris a közelben! XDfrench-car-fan írta:Hát ez mindenben ver, hangban, látványban, menetteljesítménybenStroker írta:french-car-fan írta:Én tudom, én tudom, én tudomStroker írta:Nagy. Nagyon. Sárga. Beteg gall elme szüleményeJön. Hamarosan. Várom. Nagyon.
Renault Espace F1?
A Ferrari-verő egyterű
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát ez mindenben ver, hangban, látványban, menetteljesítménybenStroker írta:french-car-fan írta:Én tudom, én tudom, én tudomStroker írta:Nagy. Nagyon. Sárga. Beteg gall elme szüleményeJön. Hamarosan. Várom. Nagyon.
Renault Espace F1?
A Ferrari-verő egyterű
french-car-fan írta:Én tudom, én tudom, én tudomStroker írta:Nagy. Nagyon. Sárga. Beteg gall elme szüleményeJön. Hamarosan. Várom. Nagyon.
Renault Espace F1?
Mod: Na jó, bármelyik utcai Lambót is lenyomja
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én tudom, én tudom, én tudomStroker írta:Nagy. Nagyon. Sárga. Beteg gall elme szüleményeJön. Hamarosan. Várom. Nagyon.
Nagy. Nagyon. Sárga. Beteg gall elme szüleménye
Jön. Hamarosan. Várom. Nagyon.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Viszont van pótkereke!Labdacs írta:nincs meg a csomagtérfedele.Camaro96 írta:[ Kép ]
- RenaultMan
- Felhasználó

Köszönöm az üdvözlést!
Modellek tekintetében messzemenően nincs ilyen gyűjteményem, mint itt a többségnek.
Ha listába foglalnám, akkor valahogy így nézne ki:
- Vitsse Renault Megane Classic - 1/43
- Norev Renault Clio II ph2 - 1/43
- Hongwell Renault Trafic II Passanger - 1/72
- Norev Renault 8 Gordini - 1/54
- Norev Renault 5 Turbo - 1/54 (kék-piros)
- Hongwell Renault Twingo II GT - 1/24
- Bburago Renault Twingo II RS Gordini - 1/24
Ők a kivilágított "Renaultok polcán" vannak, ízlésesen elrendezve, néhány képpel megfűszerezve.
Ezen kívül van még némi játék gyűjteményem:
- Matchbox R5 szürke, dobozos
- Matchbox R5 kék, bliszteres
- Matchbox R11 Turbo egy szebb és egy újramázolt darab
- Majorette Renault 4 Furgonette
- Majorette Renault Express
- Majorette Renault Kangoo I
- Majorette Renault Kangoo II
- Majorette Renault Scenic I ph2
- Majorette Renault Scenic II
- Majorette Renault Megane III Coupe sárga és egy bliszteres fehér
- Majorette Renault Clio I
- Majorette Renault Clio III kék és zöld
- Majorette R11 Turbo
- Majorette R5 ezüst
- Majorette Renault Twingo I
- Majorette Renault Twingo II
- Majorette Renault Megane Trophy
- Majorette Renault F1
- Majorette RB6
- Maisto Renault Clio V6 ph1
Még ezeken kívül a lista "legalján"
- Bburago R4 piros és fehér
- Bburago Clio I
- Bburago Clio II ph1
- Bburago Megane Trophy
Ők már inkább csak "szobadíszek".
Rettentően sok darabot eltudnék képzelni birtokomban, de sajnos a büdzsé korlátot szab, ilyen alacsony vásárlóerejű pénz és olcsó benzin ár mellett.
A témától se térjünk el, a "KELL" listámon rajta van 1/43-as méretarányban a Ragnotti Clio, Clio RS 182, Clio RS 172 valamint a Norev Mini Jet darabjai közül a Megane II RS, Clio III RS, R4, R5 és még pár darab, nameg ugye az oly áhított 1/18-as Megane Sport 2.0T.
Modellek tekintetében messzemenően nincs ilyen gyűjteményem, mint itt a többségnek.
Ha listába foglalnám, akkor valahogy így nézne ki:
- Vitsse Renault Megane Classic - 1/43
- Norev Renault Clio II ph2 - 1/43
- Hongwell Renault Trafic II Passanger - 1/72
- Norev Renault 8 Gordini - 1/54
- Norev Renault 5 Turbo - 1/54 (kék-piros)
- Hongwell Renault Twingo II GT - 1/24
- Bburago Renault Twingo II RS Gordini - 1/24
Ők a kivilágított "Renaultok polcán" vannak, ízlésesen elrendezve, néhány képpel megfűszerezve.
Ezen kívül van még némi játék gyűjteményem:
- Matchbox R5 szürke, dobozos
- Matchbox R5 kék, bliszteres
- Matchbox R11 Turbo egy szebb és egy újramázolt darab
- Majorette Renault 4 Furgonette
- Majorette Renault Express
- Majorette Renault Kangoo I
- Majorette Renault Kangoo II
- Majorette Renault Scenic I ph2
- Majorette Renault Scenic II
- Majorette Renault Megane III Coupe sárga és egy bliszteres fehér
- Majorette Renault Clio I
- Majorette Renault Clio III kék és zöld
- Majorette R11 Turbo
- Majorette R5 ezüst
- Majorette Renault Twingo I
- Majorette Renault Twingo II
- Majorette Renault Megane Trophy
- Majorette Renault F1
- Majorette RB6
- Maisto Renault Clio V6 ph1
Még ezeken kívül a lista "legalján"
- Bburago R4 piros és fehér
- Bburago Clio I
- Bburago Clio II ph1
- Bburago Megane Trophy
Ők már inkább csak "szobadíszek".
Rettentően sok darabot eltudnék képzelni birtokomban, de sajnos a büdzsé korlátot szab, ilyen alacsony vásárlóerejű pénz és olcsó benzin ár mellett.
A témától se térjünk el, a "KELL" listámon rajta van 1/43-as méretarányban a Ragnotti Clio, Clio RS 182, Clio RS 172 valamint a Norev Mini Jet darabjai közül a Megane II RS, Clio III RS, R4, R5 és még pár darab, nameg ugye az oly áhított 1/18-as Megane Sport 2.0T.
Nahát, egy ELFtárs! Üdv!RenaultMan írta: