nekünk nem. van, akinek igen.chilisos írta:Nem ér meg 240 eurot...Labdacs írta:halottnak a csók.chilisos írta:Normális kipufogó a Super Elite-n
[ Kép ]

Nem ér meg 240 eurot...Labdacs írta:halottnak a csók.chilisos írta:Normális kipufogó a Super Elite-n
[ Kép ]

halottnak a csók.chilisos írta:Normális kipufogó a Super Elite-n
[ Kép ]

Én megelékszem a kettővel.

Tök mindegy. Azért is irigyellek!Missa írta:Kicsit javítottam az előző kommentemen.chilisos írta:" SR71 Blackbird, ezt volt szerencsém élőben is látni"Missa írta:![]()
Egy A-10 Thunderbolt II kéne, az az egyik kedvencem. A másik pedig az SR71 Blackbird, ezt volt szerencsém élőben is látni.![]()
Ja a harmadik meg a Boeing 747. Legszebb utasszállító szerintem. Az A380 ronda...
Na de azért ezt a Tomcat-et is elfogadnám. Legyen ez a 4.
Na ezért nagyon irigyellek!De komolyan!
![]()
Szóval az elődjét láttam.

Kicsit javítottam az előző kommentemen.chilisos írta:" SR71 Blackbird, ezt volt szerencsém élőben is látni"Missa írta:![]()
Egy A-10 Thunderbolt II kéne, az az egyik kedvencem. A másik pedig az SR71 Blackbird, ezt volt szerencsém élőben is látni.![]()
Ja a harmadik meg a Boeing 747. Legszebb utasszállító szerintem. Az A380 ronda...
Na ezért nagyon irigyellek!De komolyan!

" SR71 Blackbird, ezt volt szerencsém élőben is látni"Missa írta:![]()

" SR71 Blackbird, ezt volt szerencsém élőben is látni"chilisos írta:Missa írta:Esetleg még egy repülőgép esetében bizhatsz a felhajtóerőben is.chilisos írta:Tudom, hogy elbírja de én akkor is félek valahogy. De hát nincs más választás, ha lesz ilyenem damilon fog lógni.Missa írta:Én még a büdös életben nem horgásztam, de már ültem olyan mellett a villamoson, aki mesélte, hogy látott már olyat, hogy 100-150 kilós harcsát fogtak. Damillal.chilisos írta:Én mindig félek az ilyentől, hogy elszakad aztán puff, reccs, 200euroMissa írta:Damilon lelógatva a mennyezetről? Esetleg?chilisos írta:Az biztos. Jó lenne egy ilyen, bár nem tudom hol tárolnám.Labdacs írta:
a Tomcat szerintem nagyobb is egy kicsivel, mint az F-104-es. szélességre biztosan.
Leszálló konfigurációban!
Helyesbítek: "Final approach"-ban!
Csak van olyan horgász-madzag ami elbír egy "Tomcat"-et. Na meg egy kapitális harcsát!![]()
Na de most komolyan. Én jelenleg is damilon lógatok egy majd 5 kg-os Extra300S RC repcsimodellt az apósék pincéjében.![]()
Vagy mese nincs! Ha nem akarsz puff-reccset, akkor Harrier-t lógas damilon!![]()

Missa írta:Esetleg még egy repülőgép esetében bizhatsz a felhajtóerőben is.chilisos írta:Tudom, hogy elbírja de én akkor is félek valahogy. De hát nincs más választás, ha lesz ilyenem damilon fog lógni.Missa írta:Én még a büdös életben nem horgásztam, de már ültem olyan mellett a villamoson, aki mesélte, hogy látott már olyat, hogy 100-150 kilós harcsát fogtak. Damillal.chilisos írta:Én mindig félek az ilyentől, hogy elszakad aztán puff, reccs, 200euroMissa írta:Damilon lelógatva a mennyezetről? Esetleg?chilisos írta:Az biztos. Jó lenne egy ilyen, bár nem tudom hol tárolnám.Labdacs írta:
a Tomcat szerintem nagyobb is egy kicsivel, mint az F-104-es. szélességre biztosan.
Csak van olyan horgász-madzag ami elbír egy "Tomcat"-et. Na meg egy kapitális harcsát!![]()
Na de most komolyan. Én jelenleg is damilon lógatok egy majd 5 kg-os Extra300S RC repcsimodellt az apósék pincéjében.![]()
Vagy mese nincs! Ha nem akarsz puff-reccset, akkor Harrier-t lógas damilon!

Esetleg még egy repülőgép esetében bizhatsz a felhajtóerőben is.chilisos írta:Tudom, hogy elbírja de én akkor is félek valahogy. De hát nincs más választás, ha lesz ilyenem damilon fog lógni.Missa írta:Én még a büdös életben nem horgásztam, de már ültem olyan mellett a villamoson, aki mesélte, hogy látott már olyat, hogy 100-150 kilós harcsát fogtak. Damillal.chilisos írta:Én mindig félek az ilyentől, hogy elszakad aztán puff, reccs, 200euroMissa írta:Damilon lelógatva a mennyezetről? Esetleg?chilisos írta:Az biztos. Jó lenne egy ilyen, bár nem tudom hol tárolnám.Labdacs írta:
Na de most komolyan. Én jelenleg is damilon lógatok egy majd 5 kg-os Extra300S RC repcsimodellt az apósék pincéjében.

Tudom, hogy elbírja de én akkor is félek valahogy. De hát nincs más választás, ha lesz ilyenem damilon fog lógni.Missa írta:Én még a büdös életben nem horgásztam, de már ültem olyan mellett a villamoson, aki mesélte, hogy látott már olyat, hogy 100-150 kilós harcsát fogtak. Damillal.chilisos írta:Én mindig félek az ilyentől, hogy elszakad aztán puff, reccs, 200euroMissa írta:Damilon lelógatva a mennyezetről? Esetleg?chilisos írta:Az biztos. Jó lenne egy ilyen, bár nem tudom hol tárolnám.Labdacs írta:
Na de most komolyan. Én jelenleg is damilon lógatok egy majd 5 kg-os Extra300S RC repcsimodellt az apósék pincéjében.

Én még a büdös életben nem horgásztam, de már ültem olyan mellett a villamoson, aki mesélte, hogy látott már olyat, hogy 100-150 kilós harcsát fogtak. Damillal.chilisos írta:Én mindig félek az ilyentől, hogy elszakad aztán puff, reccs, 200euroMissa írta:Damilon lelógatva a mennyezetről? Esetleg?chilisos írta:Az biztos. Jó lenne egy ilyen, bár nem tudom hol tárolnám.Labdacs írta:

Én mindig félek az ilyentől, hogy elszakad aztán puff, reccs, 200euroMissa írta:Damilon lelógatva a mennyezetről? Esetleg?chilisos írta:Az biztos. Jó lenne egy ilyen, bár nem tudom hol tárolnám.Labdacs írta:

Damilon lelógatva a mennyezetről? Esetleg?chilisos írta:Az biztos. Jó lenne egy ilyen, bár nem tudom hol tárolnám.Labdacs írta:

Bocs az OFF-ért:Labdacs írta: