Köszi!french-car-fan írta:Ötletes és szép munkák amit csináltokValahogy itt egy kicsit furcsa, vagy a Mini ilyen kicsi, vagy a doboz ilyen nagy
A Mini ilyen kicsi. Le van tesztelve

Köszi!french-car-fan írta:Ötletes és szép munkák amit csináltokValahogy itt egy kicsit furcsa, vagy a Mini ilyen kicsi, vagy a doboz ilyen nagy

Ötletes és szép munkák amit csináltok

Világosabb zöld. Van benne még navi, meg kiegészítő műszerekschumimodells írta:Legalább a szine lenne más.FrozenSilverM5 írta:Neeem, mert ez Kyosho, napfénytetős és jobb kormányos.schumimodells írta:De hát ez ugyanolyan,mint a tavalyi utolsó...

Legalább a szine lenne más.FrozenSilverM5 írta:Neeem, mert ez Kyosho, napfénytetős és jobb kormányos.schumimodells írta:De hát ez ugyanolyan,mint a tavalyi utolsó...

Neeem, mert ez Kyosho, napfénytetős és jobb kormányos.schumimodells írta:De hát ez ugyanolyan,mint a tavalyi utolsó...

Köszi! Igyekeztem úgy összeállítani, hogy a sok BMW mellé legyen benne más is.

schumimodells írta:Jövőre majd dec 21-én már el kell késziteni a listát,mert lehet,hogy világvége lesz.Labdacs írta:ilyen hamar lezárni az évet? még van 4 nap.FrozenSilverM5 írta:Ez történt 2011-ben...azalatt bármi történhet.
![]()
Hogy az egyik hires kabaré figurát, Teri nénit idézzem: Jön a világvége, megmondták az este a kisbótban.

Jövőre majd dec 21-én már el kell késziteni a listát,mert lehet,hogy világvége lesz.Labdacs írta:ilyen hamar lezárni az évet? még van 4 nap.FrozenSilverM5 írta:Ez történt 2011-ben...azalatt bármi történhet.

FrozenSilverM5 írta:Hát, úgy gondoltam, hogy kész. Pont. Ennyi. Függöny le. De neked lett igazad...Labdacs írta:ilyen hamar lezárni az évet? még van 4 nap.FrozenSilverM5 írta:Ez történt 2011-ben...azalatt bármi történhet.