Ford Ka-t keresek, bármilyen méretarányban

schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Re: Ford Ka-t keresek, bármilyen méretarányban

Olvasatlan hozzászólás Szerző: schumimodells »

Missa írta:Óhhh, köszi mind kettőtöknek!
Hmm, nem is tudtam, hogy 1:18-ban is van. Közben nézegettem én is a Google-t. 1:87-ben a Rietze csinálta.
Azt hiszem, most ár függő lesz a dolog. Előbb Carama, vagy Rietze. De a "nagy meglepetés" szerintem a Minichamps lesz. Persze ha tudok szerezni. :razz:
1/18-as csak StreetKa van a Wellytől.
A sima Ka csak 1/43-ban létezik, vagy ennél is kissebben. Nagyobban nincs.
StreetKa van 1/24-ben is, a Bburagótól, meg a Wellytől.
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Óhhh, köszi mind kettőtöknek!
Hmm, nem is tudtam, hogy 1:18-ban is van. Közben nézegettem én is a Google-t. 1:87-ben a Rietze csinálta.
Azt hiszem, most ár függő lesz a dolog. Előbb Carama, vagy Rietze. De a "nagy meglepetés" szerintem a Minichamps lesz. Persze ha tudok szerezni. :razz:
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
schumimodells
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: schumimodells »

Missa írta:Sziasztok!

Ma a börzén merült fel asszonykámban, hogy kellene neki egy Ford Ka modell. Volt neki egyszer 1:1-ben, imádta. Én nem annyira, amikor az alapjárati szabályzómotorjával küszködtem...
Na mindegy. Ha neki tetszik, lelke rajta. :smile:
Szóval ha tudnátok segíteni, hogy:
1. Létezik-e a Ford Ka-nak bármilyen méretarányú modellje? Mindegy, hogy die-cast, műanyag, vagy resin. A lényeg, hogy az első generációs KA legyen, ne a StreetKa, hanem a hagyományos. Valami ilyen volt neki, még a színe is, persze balkormányos volt...
A 4FordKaF34.jpg csatolmány már nem érhető el.
2. Van-e, tud-e valaki eladó példányról? Szín szerintem tök mindegy. Bár tudom, hogy Neki az ezüst kellene a leginkább.

Nem vagyok ismerője a modellnek és a méretaránynak, de rémlik, hogy 1:87-ben volt ilyen. Vagy HERPA, esetleg Brekina, vagy Wiking?
Na ebben kellene nekem segítség.
Köszi
Van Cararama 1/43, elég jól néz ki, és igen olcsón megúszod.
Csatolmányok
07-5.jpg
07-5.jpg (40.27 KiB) Megtekintve 814 alkalommal
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

Missa írta:Sziasztok!

Ma a börzén merült fel asszonykámban, hogy kellene neki egy Ford Ka modell. Volt neki egyszer 1:1-ben, imádta. Én nem annyira, amikor az alapjárati szabályzómotorjával küszködtem...
1. Létezik-e a Ford Ka-nak bármilyen méretarányú modellje? Mindegy, hogy die-cast, műanyag, vagy resin. A lényeg, hogy az első generációs KA legyen, ne a StreetKa, hanem a hagyományos. Valami ilyen volt neki, még a színe is, persze balkormányos volt...
4FordKaF34.jpg
2. Van-e, tud-e valaki eladó példányról? Szín szerintem tök mindegy. Bár tudom, hogy Neki az ezüst kellene a leginkább.

Nem vagyok ismerője a modellnek és a méretaránynak, de rémlik, hogy 1:87-ben volt ilyen. Vagy HERPA, esetleg Brekina, vagy Wiking?
Köszi
Minichamps 1/18 https://www.google.hu/search?q=ford+ka+ ... 66&bih=643
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Missa
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Ford Ka-t keresek, bármilyen méretarányban

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Missa »

Sziasztok!

4FordKaF34.jpg
4FordKaF34.jpg (541.35 KiB) Megtekintve 818 alkalommal

Köszi
"Ne add fel az álmaidat! Csak kicsinyítsd le őket!" - IKEA
http://missa-aquaristic.blogspot.com/
Válasz küldése