FrozenSilverM5 írta:Brrr. Az nekem olyan, mint neked a lila.schumimodells írta:Fehérben esetleg.FrozenSilverM5 írta:Vagy sárgában, esetleg a szokványos sötétkékben.schumimodells írta:nekem nem tetszik.FrozenSilverM5 írta:Az nem ronda lila!schumimodells írta: Ilyet majdben vettem én is, de ronda lila szine volt, ezért kihagytam. Nem lehet ezt kihozni normál piros szinben?
Pirosban volna szép.
Minichamps BMW Z1
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Minichamps BMW Z1
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Brrr. Az nekem olyan, mint neked a lila.schumimodells írta:Fehérben esetleg.FrozenSilverM5 írta:Vagy sárgában, esetleg a szokványos sötétkékben.schumimodells írta:nekem nem tetszik.FrozenSilverM5 írta:Az nem ronda lila!schumimodells írta: Ilyet majdben vettem én is, de ronda lila szine volt, ezért kihagytam. Nem lehet ezt kihozni normál piros szinben?
Pirosban volna szép.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Fehérben esetleg.FrozenSilverM5 írta:Vagy sárgában, esetleg a szokványos sötétkékben.schumimodells írta:nekem nem tetszik.FrozenSilverM5 írta:Az nem ronda lila!schumimodells írta: Ilyet majdben vettem én is, de ronda lila szine volt, ezért kihagytam. Nem lehet ezt kihozni normál piros szinben?
Pirosban volna szép.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Vagy sárgában, esetleg a szokványos sötétkékben.schumimodells írta:nekem nem tetszik.FrozenSilverM5 írta:Az nem ronda lila!schumimodells írta: Ilyet majdben vettem én is, de ronda lila szine volt, ezért kihagytam. Nem lehet ezt kihozni normál piros szinben?
Pirosban volna szép.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nekem nem tetszik.FrozenSilverM5 írta:Az nem ronda lila!schumimodells írta: Ilyet majdben vettem én is, de ronda lila szine volt, ezért kihagytam. Nem lehet ezt kihozni normál piros szinben?
Pirosban volna szép.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Az nem ronda lila!schumimodells írta: Ilyet majdben vettem én is, de ronda lila szine volt, ezért kihagytam. Nem lehet ezt kihozni normál piros szinben?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ilyet majdben vettem én is, de ronda lila szine volt, ezért kihagytam. Nem lehet ezt kihozni normál piros szinben?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat: