Üdv a fórumon.
Pár éve olvastam egy cikket az AutóK2ttő magazinban egy fazonról,aki hasonló modelleket gyártott. Nem te voltál véletlenűl?
Csepel tehergépkocsik modelljei
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Csepel tehergépkocsik modelljei
Hello! Üdv a fórumon, nagyon örülök neked is mint minden tagnak! A munkáid remekek, én nagyon kedvelem az ilyen modellket mint a tied és pl. mint RCM. Eladásra is szánsz belőlük?
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Specti
- Kiemelt tag

- Kapcsolat:
Re: Csepel tehergépkocsik modelljei
Üdv. a fórumon.
Nagyon klasszak a Csepelek ... Nekem különösen a 350-esek tetszenek ... Ismerem a munkáidat az idexes fórumról. Gratulálok! Ha nem szakmai titok kíváncsi lennék a gyártási folyamatra (persze ha lehet képekkel illusztrálva).
Nagyon klasszak a Csepelek ... Nekem különösen a 350-esek tetszenek ... Ismerem a munkáidat az idexes fórumról. Gratulálok! Ha nem szakmai titok kíváncsi lennék a gyártási folyamatra (persze ha lehet képekkel illusztrálva).
Csepel tehergépkocsik modelljei
Üdv Mindenkinek!
Csepel tehergépkocsik modelljeivel babrálok. Saját magam készítem a mesterdarabokat, majd műgyantából sokszorozódik.
Elsőként a D-350 platós változat készült el 2009-ben. Öntési problémák miatt néhány db. készült és 2 év szünet jött.
Az öntési problémák megoldódtak és folytattam a már meglévő mesterdarabjaimból a D-455 billenő és D-450 nyergesvontató változat elkészítésével.
Néhány képen bemutatom az elkészült járműveket.
Csepel tehergépkocsik modelljeivel babrálok. Saját magam készítem a mesterdarabokat, majd műgyantából sokszorozódik.
Elsőként a D-350 platós változat készült el 2009-ben. Öntési problémák miatt néhány db. készült és 2 év szünet jött.
Az öntési problémák megoldódtak és folytattam a már meglévő mesterdarabjaimból a D-455 billenő és D-450 nyergesvontató változat elkészítésével.
Néhány képen bemutatom az elkészült járműveket.