Mindig 7-8 ezer forintokért látok ilyeneket és ennyi pénzért aligha tudnék jobbat. Csak akkor az lenne, hogy akkor már legyen meg a sedan RS4 és az A4 Avant a sorhoz. Így inkább visszafogom magam.schumimodells írta:Szerintem is ebben a szinben a legszebb, ráadásúl potya áron volt.FrozenSilverM5 írta:Nagyszerű modellMindig gondolkoztam egynek a beszerzésén. Ez a kék kifejezetten tetszik a kék tetővel.
Ez a modell is a "Cseréljük jobbra a meglévő modellket" terv része.
Norev Audi A4 Cabrio
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Norev Audi A4 Cabrio
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem is ebben a szinben a legszebb, ráadásúl potya áron volt.FrozenSilverM5 írta:Nagyszerű modellMindig gondolkoztam egynek a beszerzésén. Ez a kék kifejezetten tetszik a kék tetővel.
Ez a modell is a "Cseréljük jobbra a meglévő modellket" terv része.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nagyszerű modell
Mindig gondolkoztam egynek a beszerzésén. Ez a kék kifejezetten tetszik a kék tetővel.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Norev Audi A4 Cabrio
Megjött a várva várt pakk, benne a gyönyörű kék Audi A4-el. Ez már a harmadik A4 Cabrióm, van egy ezüst Welly, meg egy sárga Maisto RS4 is.
Hát vágjunk a közepébe.
Nagyon szép ez a modell, a Maistóhoz szokott szememnek, meg pláne. Nagyon jól áll neki ez a metálkék szin, tetővel is mutatós.
Nagyon tetszett, hogy amikor becsukom a modell ajtaját, olyan minőségi kattanással záródik,nem is tudom, hogyan magyarázzam, de olyan egyben van érzés van az emberben. A vászon biztonsági övek is nagyon szépek.
Nem tetszett, hogy hamár karosan nyilik a csomagtartó, legalább a karokat festették volna le feketére, ahogy az Elite modelleknél szokás. Nem lenne annyira feltűnő.
Szépek az ülések is, jól mutatnak a varratok az oldalában. A motor viszont egyetlen nagy műanyag, de azért egy-két festékpötty oldja az egyhangúságot.
Hát nagyjából ennyi jútott eszembe, most igy hirtelen.
Apropó! Nem akar valaki egy Maisto A4-est?
Hát vágjunk a közepébe.
Nagyon szép ez a modell, a Maistóhoz szokott szememnek, meg pláne. Nagyon jól áll neki ez a metálkék szin, tetővel is mutatós.
Nagyon tetszett, hogy amikor becsukom a modell ajtaját, olyan minőségi kattanással záródik,nem is tudom, hogyan magyarázzam, de olyan egyben van érzés van az emberben. A vászon biztonsági övek is nagyon szépek.
Nem tetszett, hogy hamár karosan nyilik a csomagtartó, legalább a karokat festették volna le feketére, ahogy az Elite modelleknél szokás. Nem lenne annyira feltűnő.
Szépek az ülések is, jól mutatnak a varratok az oldalában. A motor viszont egyetlen nagy műanyag, de azért egy-két festékpötty oldja az egyhangúságot.
Hát nagyjából ennyi jútott eszembe, most igy hirtelen.
Apropó! Nem akar valaki egy Maisto A4-est?
- Csatolmányok
-
- A401.jpg (254.36 KiB) Megtekintve 686 alkalommal
-
- A402.jpg (299.23 KiB) Megtekintve 686 alkalommal
-
- A403.jpg (257.18 KiB) Megtekintve 686 alkalommal
-
- A404.jpg (271.26 KiB) Megtekintve 686 alkalommal
-
- A405.jpg (292.92 KiB) Megtekintve 686 alkalommal
-