Tippek, tanácsok, ötletek modell "feljavításhoz".

RenaultMan
Felhasználó
Felhasználó

Tippek, tanácsok, ötletek modell "feljavításhoz".

Olvasatlan hozzászólás Szerző: RenaultMan »

Mivel nem találtam megfelelő helyet a kérdése(i)mnek, így hát ebben a szekcióban nyitottam neki egy új témát.

Az óminózus kérdés pedig a "plüsspor" vagy "bársonypor"-ra -vagy akárhogy is hívják- vontazkozik. Már korábban ébredt a gondolat, hogy feljavítanám valamelyik modellemet. Első körben a szőnyegezés témájával foglalkoztam, gondoltam "otthon talált megfelelő anyagra" aztán később valami vékonyabb szürke szőnyegre és mélyládák borításához használt anyagra is, míg végül rábukkantam erre a bársonyporra. Több ezzel foglalkozó leírást is végigolvastam, de mielőtt nekiesnék, a tapasztaltabb felhasználóktól kérnék segítséget, hogy véletlenűl a feljavításnak ne az ellenkezőjét érjem el.

Konkrét alany a még megsem érkezett Megane Sport 225 lesz, a lábtér-csomagtartó szekciót szeretném plüssporozni, konzol, műszerfal környékét ezüsttel festeni és az üléseket is megmunkálnám, hogy élethűbb összhatást keltsenek. A motorteret is kezelésbe venném, bár itt nincs sok dolga az embernek, mivel egy műanyag takarólelem az egészből ami látható. :grin: Ellenben apró matricákkal élethűbbé tenném. (Gondolok itt én a figyelmeztető matricákra, "ne tapogasd a ventillátort mert bármikor elindulhat" és társai.)

Aki tudna segíteni, van ötlete, mit, hogyan, honnan használjak, annak megköszönném! Köszönöm! :smile:
Lezárt