A kipufogó dob része egy Solido Peugeot 206 WRC kipufogó rendszerének részét képezte, azt én levágtam, kifúrtam, majd egy átmérőre stimmelő fém tollbetétből levágtam a véget és beragasztottam lyukba, utána meg lefújtam.Stroker írta:Állatira tetszik!Kipufogót hogyan, miből készítetted? A cső műanyag vagy alu? Ha alu, esztergáltattad vagy kiműtötted valamiből vagy készen vetted?
EAST BLOCK - 1:18-as keleti autók
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Re: EAST BLOCK - 1:18-as keleti autók
Állatira tetszik!
Kipufogót hogyan, miből készítetted? A cső műanyag vagy alu? Ha alu, esztergáltattad vagy kiműtötted valamiből vagy készen vetted?
Being automotivated is not a crime.
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Igazából nem egy umbau-s topic-nak szántam ezt, de ha már szóba került...Missa írta:Gratulálok! Tetszik!D.A.C.I. írta:Bár az 1:18-as méretarányban nem vagyunk - ezekkel a sokszor méltatlanul "lenézett" és alábecsült - autókkal elárasztva, azért akad egy-két példány belőlük amiért úgy gondoltam érdemes egy új topic-ot nyitni!![]()
Nekem jelenleg egy példány van a lakásban (egy meg a garázsban) - saját átépítés egy kis német beütéssel - amit kezdésképpen be is mutatnék:
Lada 1200 ATS (umbau) - IST 1:18
[atb2.JPG[/attachment]
[attaca4!!!.JPG[/attachment]
[attachb4.JPG[/attachment]
[attb1.JPG[/attachment]
Ami a németeknél a BMW az az oroszoknál a Lada...Viccesnek tűnhet, de elég sok hasonlóság van a két márka között, főleg ha korban egyező gépeket hasonlítunk össze (nem egy 20 évvel fiatalabb M3-ast
).
[a2!.JPG[/attachment]![]()
![]()
Emlékeztet a 80-90-es évek H.M.CS (helyi menő csávó) autókra!![]()
Kis szurka-piszka! Hiányolom a Koppány zárat az elefántfül ablakról és a Koppány kipufogókat.![]()
Gondolom, ha az IST egyszer csinál 2105-t, csinálsz belőle VFTS-t!![]()
Viccen kívül, tetszik a gép!
Csinálhatnának teljes sorozatot a Zsigákból. Értem ezalatt főleg az Ezer-öcsit! Nem a 2107-est, a négylámpást (2103?)!
Egyébként pedig amatőr hegyi felfutó versenyautónak készül, tehát lesz még benne bukócső, kagylóülés, 4 pontos öv, stb... valamint a motor kap 2db Weber karburátort. Leginkább német országban divatosak az ilyen hegyi versenyek és versenyautók.
A négy körlámpás igen, 2103-as illetve 2106-os jelölésű volt, az első 1500 a második 1600 cm3 motorral volt szerelve.
Ha lenne kocka modellben, először a sajátomat csinálnám meg, utána egy VFTS-t, de ez szerintem álom marad...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratulálok! Tetszik!D.A.C.I. írta:Bár az 1:18-as méretarányban nem vagyunk - ezekkel a sokszor méltatlanul "lenézett" és alábecsült - autókkal elárasztva, azért akad egy-két példány belőlük amiért úgy gondoltam érdemes egy új topic-ot nyitni!![]()
Nekem jelenleg egy példány van a lakásban (egy meg a garázsban) - saját átépítés egy kis német beütéssel - amit kezdésképpen be is mutatnék:
[atb2.JPG[/attachment]
[attaca4!!!.JPG[/attachment]
[attachb4.JPG[/attachment]
[attb1.JPG[/attachment]
Ami a németeknél a BMW az az oroszoknál a Lada...Viccesnek tűnhet, de elég sok hasonlóság van a két márka között, főleg ha korban egyező gépeket hasonlítunk össze (nem egy 20 évvel fiatalabb M3-ast
).
[a2!.JPG[/attachment]
Emlékeztet a 80-90-es évek H.M.CS (helyi menő csávó) autókra!
Kis szurka-piszka! Hiányolom a Koppány zárat az elefántfül ablakról és a Koppány kipufogókat.
Gondolom, ha az IST egyszer csinál 2105-t, csinálsz belőle VFTS-t!
Viccen kívül, tetszik a gép!
Csinálhatnának teljes sorozatot a Zsigákból. Értem ezalatt főleg az Ezer-öcsit! Nem a 2107-est, a négylámpást (2103?)!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szerintem úgy jó umbauzni (bár én nem vagyok a híve, csak a javítgatásoknak), ha egy eredeti állapotút is tudsz belőle tartani...D.A.C.I. írta:Szeretném gyári állapotában megtartani, hogy a piros mellé állítva látszódjon majd a különbség, de magamat ismerve azon se lepődnék meg, hogy idővel ez is átépül...french-car-fan írta:ezt azért eredetiben hagyod nem?D.A.C.I. írta:Hamarosan érkezik a párja is! Előrendeltem egy ilyen baba kék (bili kék) 1200-est, mert nem tudom miért, de az 1:1-es kivitelben is nagyon tetszett ez a szín!
![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Nem csak Te, én is!Stroker írta:Kíváncsi a vagyok a végkifejletre, mostani állapotában is nagyon bejön!
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Szeretném gyári állapotában megtartani, hogy a piros mellé állítva látszódjon majd a különbség, de magamat ismerve azon se lepődnék meg, hogy idővel ez is átépül...french-car-fan írta:ezt azért eredetiben hagyod nem?D.A.C.I. írta:Hamarosan érkezik a párja is! Előrendeltem egy ilyen baba kék (bili kék) 1200-est, mert nem tudom miért, de az 1:1-es kivitelben is nagyon tetszett ez a szín!
Kíváncsi a vagyok a végkifejletre, mostani állapotában is nagyon bejön!
Being automotivated is not a crime.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
ezt azért eredetiben hagyod nem?D.A.C.I. írta:Hamarosan érkezik a párja is! Előrendeltem egy ilyen baba kék (bili kék) 1200-est, mert nem tudom miért, de az 1:1-es kivitelben is nagyon tetszett ez a szín!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Hamarosan érkezik a párja is! Előrendeltem egy ilyen baba kék (bili kék) 1200-est, mert nem tudom miért, de az 1:1-es kivitelben is nagyon tetszett ez a szín! 
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Köszönöm, tudod, még nincs teljesen kész, de egyenlőre még anyag gyűjtés van a végkifejlett megvalósításához!french-car-fan írta:Szépre sikerültD.A.C.I. írta:Bár az 1:18-as méretarányban nem vagyunk - ezekkel a sokszor méltatlanul "lenézett" és alábecsült - autókkal elárasztva, azért akad egy-két példány belőlük amiért úgy gondoltam érdemes egy új topic-ot nyitni!![]()
).
![]()
Egyébként remélem nem gond hogy nyitottam egy ilyen témát...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szépre sikerültD.A.C.I. írta:Bár az 1:18-as méretarányban nem vagyunk - ezekkel a sokszor méltatlanul "lenézett" és alábecsült - autókkal elárasztva, azért akad egy-két példány belőlük amiért úgy gondoltam érdemes egy új topic-ot nyitni!![]()
).
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
EAST BLOCK - 1:18-as keleti autók
Bár az 1:18-as méretarányban nem vagyunk - ezekkel a sokszor méltatlanul "lenézett" és alábecsült - autókkal elárasztva, azért akad egy-két példány belőlük amiért úgy gondoltam érdemes egy új topic-ot nyitni!
Nekem jelenleg egy példány van a lakásban (egy meg a garázsban
) - saját átépítés egy kis német beütéssel - amit kezdésképpen be is mutatnék:
Ami a németeknél a BMW az az oroszoknál a Lada...
Viccesnek tűnhet, de elég sok hasonlóság van a két márka között, főleg ha korban egyező gépeket hasonlítunk össze (nem egy 20 évvel fiatalabb M3-ast
).
Nekem jelenleg egy példány van a lakásban (egy meg a garázsban
Ami a németeknél a BMW az az oroszoknál a Lada...