Rangok

Jó ötlet szerinted?

Igen.
6
75%
Nem.
0
0 szavazat
Nem látom értelmét.
2
25%

Szavazatok száma: 8

Camaro96
Veterán tag
Veterán tag
Kapcsolat:

Re: Rangok

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Camaro96 »

french-car-fan írta:
Labdacs írta:akkor lenne értelme, ha nem kizárólag a hozzászólások számától függene a rang. emiatt ugye a két adat eléggé redundáns, másrészt meg lehet, hogy valaki keveset szól hozzá, de azzal a kevéssel érdemben többet tesz hozzá a témához, mint alaki, aki aktívabb ugyan, de a hozzászólásai nem olyan "hasznosak".

ezt a hasznosságot persze baromi nehéz mérni (meg gondolom az engine-ben nincs is meg hozzá az eszköz). az sg-n van ez a +/--os próbálkozás, de az sem az igazi.
Igen, ebben teljesn igazad van, szrintem jó is meg nem is. Mivel képes rá a fórumnak a motorja módosítás nélkül, gondoltam beteszem. Lenne igény hozzászólás értékelőre? Mert láttam hozzá ilyen fejlesztést, csak nem egyszerű bepakoni... H viszont érdekel titeket, akkor rakom :grin:
Szerintem is felesleges, az tönkre tenné a kisebb hülyüléseket, vagy éppenséggel senki nem használná, de ha magukat a hsz-ek számát nézzük, akkor inkább néhol valami frappánsabb nevekkel úgy lehetne ezeket tekinteni, mint teszem azt, ki mióta van jelen a fórumon, mennyire aktív, stb, nem pedig rangoknak...a mostani veterán tag jelző tökéletesen illenne ebbe a dologba, csak mondjuk esetleg felemelhetnénk a 800-as limitet, 1000-esre, az az igazi... :mrgreen: vagy esetleg ha lehet ilyet, egy bizonyos eltelt idő után (a hsz-ek mellett) a regisztrációtól számítva, lehetne a "kor" jelzőket...

most ahogy így elgondolkodtam a külföldi fórumokon is vannak ilyen jelzők, nem tudom, mi alapján, az ilyen junior member, meg senior member, meg mittomén még mi...

nameg nem is tudok itt a fórumon olyanról, aki csupa marhasággal szedné össze a sok hsz-ét... :roll: :mrgreen:
"Money can't buy happiness, but I would rather cry in a Ferrari"

http://ferrarihistory.vsg4.hu
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

french-car-fan írta:
Igen, ebben teljesn igazad van, szrintem jó is meg nem is. Mivel képes rá a fórumnak a motorja módosítás nélkül, gondoltam beteszem. Lenne igény hozzászólás értékelőre? Mert láttam hozzá ilyen fejlesztést, csak nem egyszerű bepakoni... H viszont érdekel titeket, akkor rakom :grin:
ha ez egy szavazatnak számít, akkor én megvagyok nélküle. szerintem ismerjük egymást annyira, hogy nincs szükség ilyesmire.
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

Labdacs írta:akkor lenne értelme, ha nem kizárólag a hozzászólások számától függene a rang. emiatt ugye a két adat eléggé redundáns, másrészt meg lehet, hogy valaki keveset szól hozzá, de azzal a kevéssel érdemben többet tesz hozzá a témához, mint alaki, aki aktívabb ugyan, de a hozzászólásai nem olyan "hasznosak".

ezt a hasznosságot persze baromi nehéz mérni (meg gondolom az engine-ben nincs is meg hozzá az eszköz). az sg-n van ez a +/--os próbálkozás, de az sem az igazi.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Labdacs
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Labdacs »

akkor lenne értelme, ha nem kizárólag a hozzászólások számától függene a rang. emiatt ugye a két adat eléggé redundáns, másrészt meg lehet, hogy valaki keveset szól hozzá, de azzal a kevéssel érdemben többet tesz hozzá a témához, mint alaki, aki aktívabb ugyan, de a hozzászólásai nem olyan "hasznosak".

Rendszergazda
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Rangok

Olvasatlan hozzászólás Szerző: Rendszergazda »

A rangok a következő képpen alakulnak:
rang1.jpg
És így jelennek meg:
rang2.jpg
Válasz küldése