Erről most eszembe jutott az egyik halálos iramban rész..."én negyed mérföldről, negyed mérföldre élek..." ismerős valakinek? XDStroker írta:Nyomórúd, merevhíd, billegős futómű, kösz de ez nem az én világom. Az élet nem a negyed mérföldről szól.
Bandita vs Tábornok
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Bandita vs Tábornok
Nyomórúd, merevhíd, billegős futómű, kösz de ez nem az én világom. Az élet nem a negyed mérföldről szól.
Being automotivated is not a crime.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Van az 2 tonna is bővenCamaro96 írta:Ezeket nem is arra tervezték, hogy a Nordschleife-n körözzenek, meg döntögessék a rekordokat...meg azért az a 4-5 mp körüli gyorsulás százra egy másfél tonna feletti súlyú autótól nem is rossz...egy 458-as 3,4 alatt van százon, pedig kb fél tonnával könnyebb náluk és hát az mégiscsak egy precíz FERRARI!!! XDfrench-car-fan írta:Nekem ezek olyan "semlegesek"... Mármint nem is utálom, de nem is a kedvencem kategória. Van modellben 7 db. és nem adnám el őket, bár három sajna megsérült... Nekem csak annyi nem tetszik, hogy a nagy motor ellenére olyan "sok" erő nincs bennük, meg végsebességre sem gyorsak...Stroker írta:Egyik sem kellene. Nagy baj, ha ezek az amcsi tepsik az égvilágon semmit sem mozdítanak meg bennem?Meghát ezeknek az amcsi vasaknak a hangjuk, ejjj...isteni!
Hát lehet lóerőből nincs sok, de nyomatékból annál inkább. Iszonyatosan húznak. Egyébként meg sokszor kihoznak 6-700 lóerőt turbó stb nélkül. Igaz az nem gyári motor, de akkor is...
Egyébként, ami utánozhatatlan bennük, az a hangjuk, annak nincs párja
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Lóerőből valóban nincs bennük sok,de nyomatékból annál inkább. Meg szinte alapjárattól húz mint az állat. Valahol olvastam,hogy az ilyen V8-asok 130km/h-nál 1500-at pörögnek. Szóval nem is kell őket padlózni,mert mennek.french-car-fan írta:Nekem ezek olyan "semlegesek"... Mármint nem is utálom, de nem is a kedvencem kategória. Van modellben 7 db. és nem adnám el őket, bár három sajna megsérült... Nekem csak annyi nem tetszik, hogy a nagy motor ellenére olyan "sok" erő nincs bennük, meg végsebességre sem gyorsak...Stroker írta:Egyik sem kellene. Nagy baj, ha ezek az amcsi tepsik az égvilágon semmit sem mozdítanak meg bennem?

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ezeket nem is arra tervezték, hogy a Nordschleife-n körözzenek, meg döntögessék a rekordokat...meg azért az a 4-5 mp körüli gyorsulás százra egy másfél tonna feletti súlyú autótól nem is rossz...egy 458-as 3,4 alatt van százon, pedig kb fél tonnával könnyebb náluk és hát az mégiscsak egy precíz FERRARI!!! XDfrench-car-fan írta:Nekem ezek olyan "semlegesek"... Mármint nem is utálom, de nem is a kedvencem kategória. Van modellben 7 db. és nem adnám el őket, bár három sajna megsérült... Nekem csak annyi nem tetszik, hogy a nagy motor ellenére olyan "sok" erő nincs bennük, meg végsebességre sem gyorsak...Stroker írta:Egyik sem kellene. Nagy baj, ha ezek az amcsi tepsik az égvilágon semmit sem mozdítanak meg bennem?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nekem ezek olyan "semlegesek"... Mármint nem is utálom, de nem is a kedvencem kategória. Van modellben 7 db. és nem adnám el őket, bár három sajna megsérült... Nekem csak annyi nem tetszik, hogy a nagy motor ellenére olyan "sok" erő nincs bennük, meg végsebességre sem gyorsak...Stroker írta:Egyik sem kellene. Nagy baj, ha ezek az amcsi tepsik az égvilágon semmit sem mozdítanak meg bennem?
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Elég nagy. Valami nem stimmel. Fordulj orvoshoz!Stroker írta:Egyik sem kellene. Nagy baj, ha ezek az amcsi tepsik az égvilágon semmit sem mozdítanak meg bennem?
Egyik sem kellene. Nagy baj, ha ezek az amcsi tepsik az égvilágon semmit sem mozdítanak meg bennem? 
Being automotivated is not a crime.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Asszem én már elég sokszor hangoztattam, hogy melyik a kedvenc autóm
Amúgy a másik is kéne :D
Amúgy a másik is kéne :D
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Mindkettőt elfogadnám az álomgarázsomba. De a Banditából még egy ilyet is az eredeti mellé:

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat: