Fénykép készítés!

gabec
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Re: Fénykép készítés!

Olvasatlan hozzászólás Szerző: gabec »

french-car-fan írta:
gabec írta:Én általában ahol kiesik a kezemből :D Régen raktam mögéjük hátteret,de mostanában már arra is lusta vagyok. Meg valahogy a modellek se kötnek le mostanában. Néha már úgy vagyok velük,hogy útban vannak és csak nyűg.
Hát ez meglepett, de miért? :o

Nem tudom...talán nincs meg már a varázsa,meg aztán nem is jelennek meg olyanok amiket szívesen megvennék. Plusz a pénz is hátráltat egy kicsit meg a hely hiány.
Kép
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

gabec írta:Én általában ahol kiesik a kezemből :D Régen raktam mögéjük hátteret,de mostanában már arra is lusta vagyok. Meg valahogy a modellek se kötnek le mostanában. Néha már úgy vagyok velük,hogy útban vannak és csak nyűg.
Hát ez meglepett, de miért? :o
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
gabec
Moderátor
Moderátor
Kapcsolat:

Olvasatlan hozzászólás Szerző: gabec »

Én általában ahol kiesik a kezemből :D Régen raktam mögéjük hátteret,de mostanában már arra is lusta vagyok. Meg valahogy a modellek se kötnek le mostanában. Néha már úgy vagyok velük,hogy útban vannak és csak nyűg.
Kép
frenchcarfan
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Fénykép készítés!

Olvasatlan hozzászólás Szerző: frenchcarfan »

Ki, mivel csinálja a képeket a modellekről?
Hol fotózza őket?

Én pl. telefonnal eg Sony Ericsson Xperia X10 normál fókusz, de mióta rájöttem, hogy van makro :lol: :roll: azóta azzal.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
Válasz küldése