az 512 TR szerencsére nálam kimaradt.Missa írta:Na én pont egy 512TR-t birtoklok tőlük. Háááát... Jelenleg foglalja a helyet, hátha egy Kyosho beállhat helyette. Majd egyszer. Valamikor...NARDI írta:Olyan opció nem lehetséges, hogy ismerem a márkát, volt is, de már nincs, mert eladtam?Labdacs írta:[ Kép ]![]()
Egy 512TR szomorú tulajdonosa voltam, de aztán boldog lettem, mert jött helyette egy Kyosho.
Mira klub
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Mira klub
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na én pont egy 512TR-t birtoklok tőlük. Háááát... Jelenleg foglalja a helyet, hátha egy Kyosho beállhat helyette. Majd egyszer. Valamikor...NARDI írta:Olyan opció nem lehetséges, hogy ismerem a márkát, volt is, de már nincs, mert eladtam?Labdacs írta:[ Kép ]![]()
Egy 512TR szomorú tulajdonosa voltam, de aztán boldog lettem, mert jött helyette egy Kyosho.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sok köszönet nincsen benne, pedig egy feketét még be is vállalnék, ha nem lenne ilyen vicces.NARDI írta:Látod a mezeivel egyáltalán nem számoltam. Valahogy nem ugrott be, hogy létezik, pedig láttam mér képeken.Labdacs írta:sőt, négyes. mellé lehetne tenni a mezei HW-t is.NARDI írta:Kéne ide egy upgrade hármas fotó, az Elite 348 TB-vel kiegészítve.Labdacs írta:[ Kép ]
Látod a mezeivel egyáltalán nem számoltam. Valahogy nem ugrott be, hogy létezik, pedig láttam mér képeken.Labdacs írta:sőt, négyes. mellé lehetne tenni a mezei HW-t is.NARDI írta:Kéne ide egy upgrade hármas fotó, az Elite 348 TB-vel kiegészítve.Labdacs írta:[ Kép ]
Végül is, ez logikailag valóban a második pontnak felel meg...Labdacs írta:ez implicite a második variáció.NARDI írta:Olyan opció nem lehetséges, hogy ismerem a márkát, volt is, de már nincs, mert eladtam?Labdacs írta:[ Kép ]![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sőt, négyes. mellé lehetne tenni a mezei HW-t is.NARDI írta:Kéne ide egy upgrade hármas fotó, az Elite 348 TB-vel kiegészítve.Labdacs írta:[ Kép ]
Kéne ide egy upgrade hármas fotó, az Elite 348 TB-vel kiegészítve.Labdacs írta:[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez implicite a második variáció.NARDI írta:Olyan opció nem lehetséges, hogy ismerem a márkát, volt is, de már nincs, mert eladtam?Labdacs írta:[ Kép ]![]()
Olyan opció nem lehetséges, hogy ismerem a márkát, volt is, de már nincs, mert eladtam?Labdacs írta:[ Kép ]