Igen láttam. Érdekes.Specti írta:Hát ez a sorozat nem a minőségről híres … de ezt te is tudod …schumimodells írta:Nem tűnik valami jó minőségűnek.
Láttad, hogy szatmári számtáblája van?
De ez még ahhoz képest is gyenge minőségű.

Igen láttam. Érdekes.Specti írta:Hát ez a sorozat nem a minőségről híres … de ezt te is tudod …schumimodells írta:Nem tűnik valami jó minőségűnek.
Láttad, hogy szatmári számtáblája van?

Hát ez a sorozat nem a minőségről híres … de ezt te is tudod …schumimodells írta:Nem tűnik valami jó minőségűnek.

Hmm.érdekes.Specti írta:Úgy nézz ki, hogy a következő darab a Moszkvics lesz a DeA sorozatban ...![]()
P.S. Schumimodells, ha jól látom SM-t ír a számtáblán ...![]()

Valaki jól bevásárolt ...schumimodells írta:Na ez se semmi.

Most reklámoznak ehhez hasonlót vonatokkal.schumimodells írta:Na ez se semmi.

Áááá nem, van egy csomó 1/18-as,amit muszáj beszereznem. Inkább azokra koncentrálok.Specti írta:Tudom, ... de reménykedtem, hogy meggondoltad magad ...schumimodells írta: Nem. Mondtam,hogy nem veszek többet.![]()

Tudom, ... de reménykedtem, hogy meggondoltad magad ...schumimodells írta: Nem. Mondtam,hogy nem veszek többet.

Nem. Mondtam,hogy nem veszek többet.Specti írta:Vásároltál is?schumimodells írta:Én láttam ma egy csomó Trabantot.Specti írta:Ma ott mentem el az újságárus előtt és csak az Aro volt kitéve a kirakatba, ezért be sem mentem ...schumimodells írta:Mától már kapható a Trabant.![]()

Vásároltál is?schumimodells írta:Én láttam ma egy csomó Trabantot.Specti írta:Ma ott mentem el az újságárus előtt és csak az Aro volt kitéve a kirakatba, ezért be sem mentem ...schumimodells írta:Mától már kapható a Trabant.![]()

Én láttam ma egy csomó Trabantot.Specti írta:Ma ott mentem el az újságárus előtt és csak az Aro volt kitéve a kirakatba, ezért be sem mentem ...schumimodells írta:Mától már kapható a Trabant.![]()

Ma ott mentem el az újságárus előtt és csak az Aro volt kitéve a kirakatba, ezért be sem mentem ...schumimodells írta:Mától már kapható a Trabant.

Én is igy értettem.Camaro96 írta:schumimodells írta:Megérdemli.ez a lényeg.Camaro96 írta:schumimodells írta:Az autoart-ro-s srácnak.Camaro96 írta:schumimodells írta:Lehet,hogy a Dacia 1300 el lesz adva.
Nem is akárkinek.
Kinek, kinek, kinek???
Azt mondta,hogy ma szétnéz a városban és ha nem talál,akkor megveszi az enyémet.
Persze Ő kedvezménnyel veheti meg tőlem,hiszen és is állandóan kevesebbért veszek modellt tőle mint más.
az jó üzlet politika lehet...![]()
úgy értettem, hogy te is "jobb" áron vehetsz tőle modellt, cserébe ezzel viszonzod a szívességét...kölcsönösen jól jártok...

schumimodells írta:Megérdemli.ez a lényeg.Camaro96 írta:schumimodells írta:Az autoart-ro-s srácnak.Camaro96 írta:schumimodells írta:Lehet,hogy a Dacia 1300 el lesz adva.
Nem is akárkinek.
Kinek, kinek, kinek???
Azt mondta,hogy ma szétnéz a városban és ha nem talál,akkor megveszi az enyémet.
Persze Ő kedvezménnyel veheti meg tőlem,hiszen és is állandóan kevesebbért veszek modellt tőle mint más.

Megérdemli.ez a lényeg.Camaro96 írta:schumimodells írta:Az autoart-ro-s srácnak.Camaro96 írta:schumimodells írta:Lehet,hogy a Dacia 1300 el lesz adva.
Nem is akárkinek.
Kinek, kinek, kinek???

schumimodells írta:Az autoart-ro-s srácnak.Camaro96 írta:schumimodells írta:Lehet,hogy a Dacia 1300 el lesz adva.
Nem is akárkinek.
Kinek, kinek, kinek???