Jók ezek a sátrak,nekem is van egy. Csak ki kell dobni a zsákjából és feláll magától. :DLabdacs írta:kipróbáltuk a 2 mp alatt felállítható sátrat a hétvégén
Ki mit csinált, merre járt?
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?

- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
2.2 benzin,automataLabdacs írta:abban milyen motor van?gabec írta:Labdacs írta:akkor végülis melyiket választottad?gabec írta:Ma kipróbáltam és kifizettem az új autómat. Annyira finom szerkezet,hogy jajj.Gyönyörűen teszi a dolgát a váltó,nem ránt,nem ad ki fura hangokat. Jövőhéten megy vizsgára,befizetem a regisztrációs adót és a forgalomba helyezést,aztán mehet rá a rendszám. Reményeim szerint jövőhét végére vagy az azt követő hét elejére meglesz.
A kék kombit.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szünet? de jó nektek...french-car-fan írta:Mióta szünet van, azóta csak eszünk, bosch csatlakozót szerelünk, takarítunk XD
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Valóbanfrench-car-fan írta:Mióta szünet van, azóta csak eszünk, bosch csatlakozót szerelünk, takarítunk XD
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Mióta szünet van, azóta csak eszünk, bosch csatlakozót szerelünk, takarítunk XD
- Csatolmányok
-
- DSC_0122.JPG (1.55 MiB) Megtekintve 5488 alkalommal
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
abban milyen motor van?gabec írta:Labdacs írta:akkor végülis melyiket választottad?gabec írta:Ma kipróbáltam és kifizettem az új autómat. Annyira finom szerkezet,hogy jajj.Gyönyörűen teszi a dolgát a váltó,nem ránt,nem ad ki fura hangokat. Jövőhéten megy vizsgára,befizetem a regisztrációs adót és a forgalomba helyezést,aztán mehet rá a rendszám. Reményeim szerint jövőhét végére vagy az azt követő hét elejére meglesz.
A kék kombit.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Labdacs írta:akkor végülis melyiket választottad?gabec írta:Ma kipróbáltam és kifizettem az új autómat. Annyira finom szerkezet,hogy jajj.Gyönyörűen teszi a dolgát a váltó,nem ránt,nem ad ki fura hangokat. Jövőhéten megy vizsgára,befizetem a regisztrációs adót és a forgalomba helyezést,aztán mehet rá a rendszám. Reményeim szerint jövőhét végére vagy az azt követő hét elejére meglesz.
A kék kombit.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
kipróbáltuk a 2 mp alatt felállítható sátrat a hétvégén
- Csatolmányok
-
- IMG_5338.jpg (75.78 KiB) Megtekintve 5492 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
akkor végülis melyiket választottad?gabec írta:Ma kipróbáltam és kifizettem az új autómat. Annyira finom szerkezet,hogy jajj.Gyönyörűen teszi a dolgát a váltó,nem ránt,nem ad ki fura hangokat. Jövőhéten megy vizsgára,befizetem a regisztrációs adót és a forgalomba helyezést,aztán mehet rá a rendszám. Reményeim szerint jövőhét végére vagy az azt követő hét elejére meglesz.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Majd rakok képeket persze,ma nem csináltam,de jövőhéten mikor megy vizsgára fogok csinálni.schumimodells írta:Gratulálok hozzá.gabec írta:Ma kipróbáltam és kifizettem az új autómat. Annyira finom szerkezet,hogy jajj.Gyönyörűen teszi a dolgát a váltó,nem ránt,nem ad ki fura hangokat. Jövőhéten megy vizsgára,befizetem a regisztrációs adót és a forgalomba helyezést,aztán mehet rá a rendszám. Reményeim szerint jövőhét végére vagy az azt követő hét elejére meglesz.
Mutatsz képeket is róla?

- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratulálok hozzá.gabec írta:Ma kipróbáltam és kifizettem az új autómat. Annyira finom szerkezet,hogy jajj.Gyönyörűen teszi a dolgát a váltó,nem ránt,nem ad ki fura hangokat. Jövőhéten megy vizsgára,befizetem a regisztrációs adót és a forgalomba helyezést,aztán mehet rá a rendszám. Reményeim szerint jövőhét végére vagy az azt követő hét elejére meglesz.
- gabec
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ma kipróbáltam és kifizettem az új autómat. Annyira finom szerkezet,hogy jajj.
Gyönyörűen teszi a dolgát a váltó,nem ránt,nem ad ki fura hangokat. Jövőhéten megy vizsgára,befizetem a regisztrációs adót és a forgalomba helyezést,aztán mehet rá a rendszám. Reményeim szerint jövőhét végére vagy az azt követő hét elejére meglesz. ![41 [s41]](./images/smilies/041.gif)

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
itt a kulcsszó.schumimodells írta: Köszi.
Az S III-at a múltnap megnyomkodtam, nagyon tetszett. De ha egy árban lett volna a Note-al, akkor is ez utóbbit választottam volna.
Sajnos a Samsung már árban is a Szifont utánozza.
Jó az S Plus is, én is nagyon szerettem az S I-et.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi.janee írta:Gratula hozzá.Imádom a Samsungot,egy s plust nyúzok,egyszerűen fasza.Nem nagyon akarom mostanában lecserélni,talán ha az S III elérhető árban lesz.schumimodells írta:Először az volt, de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Az esetek többségében egy kézzel is el lehet vele boldogúlni, de igaz ami igaz, nekem nagy kezeim vannak.Labdacs írta:nem fura, hogy ennyivel nagyobb?schumimodells írta:Galaxy S ILabdacs írta:Nnna, ez jó hír.schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
mi volt előtte?
Van úgy, hogy megnéznek az utcán, hogy milyen nagy tepsivel telefonálok.
Épp a múltnap hallottam, amint elmentem két cigó mellett, hogy: dikmá' há' né má', milyen telefon a.
Az S III-at a múltnap megnyomkodtam, nagyon tetszett. De ha egy árban lett volna a Note-al, akkor is ez utóbbit választottam volna.
Sajnos a Samsung már árban is a Szifont utánozza.
Jó az S Plus is, én is nagyon szerettem az S I-et.
Gratula hozzá.Imádom a Samsungot,egy s plust nyúzok,egyszerűen fasza.Nem nagyon akarom mostanában lecserélni,talán ha az S III elérhető árban lesz.schumimodells írta:Először az volt, de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Az esetek többségében egy kézzel is el lehet vele boldogúlni, de igaz ami igaz, nekem nagy kezeim vannak.Labdacs írta:nem fura, hogy ennyivel nagyobb?schumimodells írta:Galaxy S ILabdacs írta:Nnna, ez jó hír.schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
mi volt előtte?
Épp a múltnap hallottam, amint elmentem két cigó mellett, hogy: dikmá' há' né má', milyen telefon a.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Először az volt, de nagyon hamar hozzá lehet szokni. Az esetek többségében egy kézzel is el lehet vele boldogúlni, de igaz ami igaz, nekem nagy kezeim vannak.Labdacs írta:nem fura, hogy ennyivel nagyobb?schumimodells írta:Galaxy S ILabdacs írta:Nnna, ez jó hír.schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
mi volt előtte?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem fura, hogy ennyivel nagyobb?schumimodells írta:Galaxy S ILabdacs írta:Nnna, ez jó hír.schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
mi volt előtte?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Köszi.french-car-fan írta:schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
![]()
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Galaxy S ILabdacs írta:Nnna, ez jó hír.schumimodells írta:Ma végre megvettem álmaim telefonját, a Galaxy Note-ot. Olyan boldog vagyok, hogy csak na.![]()
![]()
mi volt előtte?
- Csatolmányok
-
- note vs galaxys.jpg (357.43 KiB) Megtekintve 5501 alkalommal