Ez a képen Bburago? Mert ha az, egész jól néz ki! Gondolom erősen feljavított. De jól néz ki!
Nem!
Ez egy 1:24-es FUJIMI Kit, amit igen tisztességesen épített össze az ember.
Mivel korrekt és kormányozható a kereke, példának szántam, akár a Mattel-nek is.
Itt ellenben több Burago átépítést is megnézhettek, sok száz egyéb Ferrari modellel egyetemben.
http://clubdifiorano.dk/default.asp?pid ... &submenu=1
Íme még egy kép a FUJIMI 348 Challenge-ről.
Alább a többi Burago UMBAU (Az első az eredeti KIT, a második a presentation car, a többi, futottak még kategória...)
1:18 Pályaautók. Minden, amivel zárt pályán köröznek
Re: 1:18 Pályaautók. Minden, amivel zárt pályán köröznek
- Csatolmányok
-
- Ferrari 348 Challenge_01.jpg (23.88 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
-
- Ferrari 348 Challenge_02.jpg (20.88 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
-
- Ferrari 348 Challenge_03.jpg (34.96 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
-
- Ferrari 348 Challenge_04.jpg (31.7 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
-
- Ferrari 348 Challenge_05.jpg (32.44 KiB) Megtekintve 1232 alkalommal
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez a képen Bburago? Mert ha az, egész jól néz ki! Gondolom erősen feljavított. De jól néz ki!NARDI írta:Gondolom már mindenki hallott róla, hogy a Mattel végre elkészíti a Ferrari 348 tisztességes (Elite) változatát.
Engem, mint a márka rajongóját és mint pályaverseny kedvelőt is érdekel a típus.
Nagyon bízom benne, hogy néhány Challenge változatra is futja a lendületből.
Már csak azért is megfontolandó a dolog, mert 1993-ban ezzel a típussal indult a Ferrari Challenge Series.
Szóval, kezdetnek a Burago-KIT sorozatban is megjelent, de nem túl jól sikerült változatot látnám leginkább szívesen.
Aztán jöhetne egy prezentációs változat és így tovább...))
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
[quote="NARDI"
[/quote]
egyelőre nincs hír róla, hogy készül belőle Evoluzione (egyelőre a tb és a ts a hivatalos), de én is várom.
[/quote]
egyelőre nincs hír róla, hogy készül belőle Evoluzione (egyelőre a tb és a ts a hivatalos), de én is várom.
Gondolom már mindenki hallott róla, hogy a Mattel végre elkészíti a Ferrari 348 tisztességes (Elite) változatát.
Engem, mint a márka rajongóját és mint pályaverseny kedvelőt is érdekel a típus.
Már csak azért is megfontolandó a dolog, mert 1993-ban ezzel a típussal indult a Ferrari Challenge Series.
Szóval, kezdetnek a Burago-KIT sorozatban is megjelent, de nem túl jól sikerült változatot látnám leginkább szívesen.
Aztán jöhetne egy prezentációs változat és így tovább...
))
Aztán jöhetne egy prezentációs változat és így tovább...
- Csatolmányok
-
- Ferrari 348 Challenge.jpg (84.02 KiB) Megtekintve 1224 alkalommal
1:18 Pályaautók. Minden, amivel zárt pályán köröznek
Bemutathatod a gyűjteményedet, vagy legújabb pálya modelledet. Elmondhatod, hogy melyek a kedvenc versenyautóid és versenyeid.
Jöhet Endurance (LeMans, ALMS, WEC), F1, DTM, DRM, WTCC, Indycar, Nascar stb.
Mi több, az 1:43-as méretarányt is szívesen látom, hogy ne legyen annyira széttagolt a témakör.
Kedvcsinálónak néhány autó a gyűjteményemből:
Jöhet Endurance (LeMans, ALMS, WEC), F1, DTM, DRM, WTCC, Indycar, Nascar stb.
Mi több, az 1:43-as méretarányt is szívesen látom, hogy ne legyen annyira széttagolt a témakör.
Kedvcsinálónak néhány autó a gyűjteményemből: