Labdacs írta:NARDI írta:Labdacs írta:schumimodells írta:chilisos írta:schumimodells írta:chilisos írta:
Ezek tuti valami RC autók.
Nem hinném, az F50 egy volt Maisto, nekem is megvan.
Jó jó nem az összesre gondoltam, hanem pl. a Laferrari, California T. Azok elég bénán néznek még egy BB-hez képest is.
Szerintem, azok nem a modellről készült képek, hanem csak számítógépes grafikák.
majd azért kíváncsi leszek, hogy mikor fogja elkezdeni a nép visszasírni az büdösmocskos extraprofitos bőrlehúzós barbigyárosok munkáit. gondolom, majd amikor jön ugyanannyiért a Bburago minőség.
Sziasztok!
Ami azt illeti, én máris visszasírom a Mattel-érát. Szerintem végül egészen jól megugrották a Ferrari modellek műfaját, amivel végül magasra tették a lécet a Bburago/Maisto páros számára.
Mesterem, ha beszerzed magadnak az Elite LaFerrari-t, gondolhatnál rám is egy példány erejéig, szép pirosban...

Igen hálás lennék érte.
a LaFerrariról túl sok jót sajnos nem hallottam, meg a Nürnbergben látottak sem igazán győztek meg.
Láttam már néhány fórumon körbefotózva és hát olyan, amilyen, de azért szeretném beszerezni.
Nem tudom, hogy a Maistoék mikorra állnának elő a saját kópiával és az lenne-e legalább ilyen színvonalú, mint ez az ELITE.
Szóval ha beizzítható még a régi pályád, az egykori ügyfélkörből is biztosan lennének további érdeklődők...
Szerintem ez is olyan modell, hogy kézbe kell venni és akkor máris más a helyzet.