Gyűjtemények
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Gyűjtemények
Kérem szépen,rájöttem,hogy a telómmal remekül lehet újságcikkeket fényképezni,ezért elhatároztam,hogy régi autós lapokban található cikkeket fogok megosztani veletek,olyanokat,amelyek modellekről szólnak.
Ime az első,amely az Autó Motor 2001/22 számában volt és nagy hatással volt rám,ugyanis ennek a ciknak az olvasása után váltottam az 1/18-as kategória gyűjtésére. Jó olvasást nektek,remélem,nektek is úgy fog tetszeni ez a gyűjtemény,mint nekem is annak idején.
tulajdonképpen mindig is ez a gyűjtemény volt a minta számomra,a saját kollekcióm alakulásában. Eszembe ia jútott nemrég,hogy lassan én is elérem mostmár ezt a mennyiséget,amennyi az úriembernek van: 340 darab.
Tehát jó olvasást mindenkinek,remélem,olvasható a szöveg.
Ime az első,amely az Autó Motor 2001/22 számában volt és nagy hatással volt rám,ugyanis ennek a ciknak az olvasása után váltottam az 1/18-as kategória gyűjtésére. Jó olvasást nektek,remélem,nektek is úgy fog tetszeni ez a gyűjtemény,mint nekem is annak idején.
tulajdonképpen mindig is ez a gyűjtemény volt a minta számomra,a saját kollekcióm alakulásában. Eszembe ia jútott nemrég,hogy lassan én is elérem mostmár ezt a mennyiséget,amennyi az úriembernek van: 340 darab.
Tehát jó olvasást mindenkinek,remélem,olvasható a szöveg.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
én nem szeretem a traktorokat...XD na jó, csak viccelek...french-car-fan írta:Egy érvem van mellete, azt legaább meg tudod venniCamaro96 írta:Amúgy a büdös fr@ncba nem tudnál áttéríteni Ferrariról franciára, ammá tuti!french-car-fan írta:Camaro96 írta:Daninak igaza van: Pffff XDXDXDfrench-car-fan írta:Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
1. Mert ha neked ez tetszik ez van.
2. Engem nem zavar.
3. + Nem lehet mindenkinek olya jó izlése, hogy a Franciákat szeresse![]()
![]()
![]()
Ja nem tudom montam-e már, de diesel párti vagyok, és abban nagyon jókat csinálnak! Az az elektronikai mélyrepülés, az a multé, de teszem hozzá azok is Bosch alkatrészek voltak
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Egy érvem van mellete, azt legaább meg tudod venniCamaro96 írta:Amúgy a büdös fr@ncba nem tudnál áttéríteni Ferrariról franciára, ammá tuti!french-car-fan írta:Camaro96 írta:Daninak igaza van: Pffff XDXDXDfrench-car-fan írta:Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
2. Engem nem zavar.
![]()
![]()
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Amúgy a büdös fr@ncba nem tudnál áttéríteni Ferrariról franciára, ammá tuti!french-car-fan írta:Camaro96 írta:Daninak igaza van: Pffff XDXDXDfrench-car-fan írta:Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
2. Engem nem zavar.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Camaro96 írta:Daninak igaza van: Pffff XDXDXDfrench-car-fan írta:Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
2. Engem nem zavar.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Daninak igaza van: Pffff XDXDXDfrench-car-fan írta:Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
2. Engem nem zavar.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Pffff XDXDXDfrench-car-fan írta:Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
2. Engem nem zavar.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
He-he.french-car-fan írta:Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
2. Engem nem zavar.
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nem hát, és én sem akarlak kitéríteni a Ferrarik világából sem, és az Autoartokéból sem.Camaro96 írta:akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
2. Engem nem zavar.
3. + Nem lehet mindenkinek olya jó izlése, hogy a Franciákat szeresse
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én is nagyon szeretem a Solidót,van is nekem 42 darab.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
akkó paff, erre már nincs több érvem, ez mélyen gyökeredző szeretet a Solidók iránt, amit nem lehet megsemmisíteni...french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
azt olvastad, ami a Solido Ferrarik alatt volt?french-car-fan írta:Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én is autót gyűjtök, de akkor is hozzám közelebb áll a Solido, mint az AA. Ha ezeket kiadta volna az OttO, akkor viszont, biztos abban lenne meg.Camaro96 írta:bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
illetve még ott van a harmadik kérdés is, mivel nincs végtelennyi hely a vitrinben, meg a szobában, ezért nem pakolom tele mindenféle gyengébb minőségű vassal a meglévő helyet...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
akkó még is van...schumimodells írta:Solido Ferrari 365 GTS Solido Ferrari 355
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
bár itt ugye az is a kérdés, amit annó a Labdacs nagyon is jól megfogalmazott: van aki autókat gyűjt, van aki modelleket. aki autókat, az törekedik a minnél jobbra, aki modelleket, az szereti, és megveszi a régi, vagy éppen gyengébb vasakat is, függetlenül attól, hogy van annál jobb mínőségben...én autókat gyűjtők modellben, nem modellben autókat, épp ezért nem fogok soha venni, Jouef Evolution, vagy Techno Giodi Ferrarit, mert van jobb is. és épp ezért sem veszem meg a #27-es HW 599XX-et, bár azon még lehet elgondolkodok, mert az az egyik legjobb színvariáció XX-ben...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Solido Ferrari 365 GTS
Solido Ferrari 355
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ezt nagyon is eltaláltad, mert nincs belőle Ferrari, a másik meg az, hogy ha abból az autóból, ami kéne nekem, van jobb minőségű, és nem olyan elérhetetlen, mint egy CMC, vagy BBR, akkor azt veszem meg, mert ha szeretek egy autót, akkor az EGYIK legjobbat akarom belőle...hidd el, ha lenne Kyo, vagy AA 599 GTO, vágnám is ki az Elite-et...french-car-fan írta:Te miért nem veszel Solido-T? Azon kívül, hogy nincs belőle Ferrari?Camaro96 írta:neeem, majd akkor ha nem veszel!french-car-fan írta:Éknek a kocsi alá...SepangbronzeM5 írta:Hállelúja!french-car-fan írta:Na veszek egy AA-t hogy megnyugodjatokSepangbronzeM5 írta:Nem baj az, ha duplán kapja az infótCamaro96 írta:most te előztél meg...SepangbronzeM5 írta:Ott kukucskál a szélén két francia AA. Azokra gondolsz? XDfrench-car-fan írta:Hát soryy, nekem akkor is ezek kellenének:Camaro96 írta:Milyen szépek is azok az AA francia vasak...ejj...![]()
![]()
Még azért nem ment el a maradék eszem
mér kéne ahhoz eszetlennek lenni, hogy AA-t vegyünk? kategóriájában a legjobbat?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Te miért nem veszel Solido-T? Azon kívül, hogy nincs belőle Ferrari?Camaro96 írta:neeem, majd akkor ha nem veszel!french-car-fan írta:Éknek a kocsi alá...SepangbronzeM5 írta:Hállelúja!french-car-fan írta:Na veszek egy AA-t hogy megnyugodjatokSepangbronzeM5 írta:Nem baj az, ha duplán kapja az infótCamaro96 írta:most te előztél meg...SepangbronzeM5 írta:Ott kukucskál a szélén két francia AA. Azokra gondolsz? XDfrench-car-fan írta:Hát soryy, nekem akkor is ezek kellenének:Camaro96 írta:Milyen szépek is azok az AA francia vasak...ejj...![]()
![]()
mér kéne ahhoz eszetlennek lenni, hogy AA-t vegyünk? kategóriájában a legjobbat?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
neeem, majd akkor ha nem veszel!french-car-fan írta:Éknek a kocsi alá...SepangbronzeM5 írta:Hállelúja!french-car-fan írta:Na veszek egy AA-t hogy megnyugodjatokSepangbronzeM5 írta:Nem baj az, ha duplán kapja az infótCamaro96 írta:most te előztél meg...SepangbronzeM5 írta:Ott kukucskál a szélén két francia AA. Azokra gondolsz? XDfrench-car-fan írta:Hát soryy, nekem akkor is ezek kellenének:Camaro96 írta:Milyen szépek is azok az AA francia vasak...ejj...![]()
![]()