Általában nekem is, ezt az infókiesést biztos a tömegközlekedési sokk okozhattaschumimodells írta:Na ugye, ugye.FrozenSilverM5 írta:Tényleg! Egyszer a metrón, már emlékszem, igazad van!schumimodells írta:Nekem mintha úgy rémlene. De akkor lehet, hogy másvalaki volt. Még a másik fórumon irta valaki annó, hogy talált egy Galaxy S-t, úgy emlékeztem, hogy te.FrozenSilverM5 írta:Nem szokásom komplett autókat találni.schumimodells írta:Te mindig találsz valamit?FrozenSilverM5 írta:Ma edzés után az öltözőben találtam egy E90-es BMW kulcsot. Töprengtem, hogy a fondorlatos tervem segítségével meglépjek-e egy egzotikus országba vele vagy visszaadjam a gazdájának, végül az utóbbit választottam, mert menekülni biztos tök stresszes meg biztos plusz pontnak számít jó cselekedettel indítani az évet. Ebből következik napi bölcsességünk: mindig figyeljetek nagyon oda a kocsikulcsotokra!![]()
Nemrég egy telefont találtál, ha jól emlékszem.A telefonra nem emlékszem.
A memóriám mindig is nagyon jó volt.
Ki mit csinált, merre járt?
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ki mit csinált, merre járt?
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na ugye, ugye.FrozenSilverM5 írta:Tényleg! Egyszer a metrón, már emlékszem, igazad van!schumimodells írta:Nekem mintha úgy rémlene. De akkor lehet, hogy másvalaki volt. Még a másik fórumon irta valaki annó, hogy talált egy Galaxy S-t, úgy emlékeztem, hogy te.FrozenSilverM5 írta:Nem szokásom komplett autókat találni.schumimodells írta:Te mindig találsz valamit?FrozenSilverM5 írta:Ma edzés után az öltözőben találtam egy E90-es BMW kulcsot. Töprengtem, hogy a fondorlatos tervem segítségével meglépjek-e egy egzotikus országba vele vagy visszaadjam a gazdájának, végül az utóbbit választottam, mert menekülni biztos tök stresszes meg biztos plusz pontnak számít jó cselekedettel indítani az évet. Ebből következik napi bölcsességünk: mindig figyeljetek nagyon oda a kocsikulcsotokra!![]()
A memóriám mindig is nagyon jó volt.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Tényleg! Egyszer a metrón, már emlékszem, igazad van!schumimodells írta:Nekem mintha úgy rémlene. De akkor lehet, hogy másvalaki volt. Még a másik fórumon irta valaki annó, hogy talált egy Galaxy S-t, úgy emlékeztem, hogy te.FrozenSilverM5 írta:Nem szokásom komplett autókat találni.schumimodells írta:Te mindig találsz valamit?FrozenSilverM5 írta:Ma edzés után az öltözőben találtam egy E90-es BMW kulcsot. Töprengtem, hogy a fondorlatos tervem segítségével meglépjek-e egy egzotikus országba vele vagy visszaadjam a gazdájának, végül az utóbbit választottam, mert menekülni biztos tök stresszes meg biztos plusz pontnak számít jó cselekedettel indítani az évet. Ebből következik napi bölcsességünk: mindig figyeljetek nagyon oda a kocsikulcsotokra!![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem mintha úgy rémlene. De akkor lehet, hogy másvalaki volt. Még a másik fórumon irta valaki annó, hogy talált egy Galaxy S-t, úgy emlékeztem, hogy te.FrozenSilverM5 írta:Nem szokásom komplett autókat találni.schumimodells írta:Te mindig találsz valamit?FrozenSilverM5 írta:Ma edzés után az öltözőben találtam egy E90-es BMW kulcsot. Töprengtem, hogy a fondorlatos tervem segítségével meglépjek-e egy egzotikus országba vele vagy visszaadjam a gazdájának, végül az utóbbit választottam, mert menekülni biztos tök stresszes meg biztos plusz pontnak számít jó cselekedettel indítani az évet. Ebből következik napi bölcsességünk: mindig figyeljetek nagyon oda a kocsikulcsotokra!![]()
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nem szokásom komplett autókat találni.schumimodells írta:Te mindig találsz valamit?FrozenSilverM5 írta:Ma edzés után az öltözőben találtam egy E90-es BMW kulcsot. Töprengtem, hogy a fondorlatos tervem segítségével meglépjek-e egy egzotikus országba vele vagy visszaadjam a gazdájának, végül az utóbbit választottam, mert menekülni biztos tök stresszes meg biztos plusz pontnak számít jó cselekedettel indítani az évet. Ebből következik napi bölcsességünk: mindig figyeljetek nagyon oda a kocsikulcsotokra!![]()
Nemrég egy telefont találtál, ha jól emlékszem.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Te mindig találsz valamit?FrozenSilverM5 írta:Ma edzés után az öltözőben találtam egy E90-es BMW kulcsot. Töprengtem, hogy a fondorlatos tervem segítségével meglépjek-e egy egzotikus országba vele vagy visszaadjam a gazdájának, végül az utóbbit választottam, mert menekülni biztos tök stresszes meg biztos plusz pontnak számít jó cselekedettel indítani az évet. Ebből következik napi bölcsességünk: mindig figyeljetek nagyon oda a kocsikulcsotokra!
Nemrég egy telefont találtál, ha jól emlékszem.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ma edzés után az öltözőben találtam egy E90-es BMW kulcsot. Töprengtem, hogy a fondorlatos tervem segítségével meglépjek-e egy egzotikus országba vele vagy visszaadjam a gazdájának, végül az utóbbit választottam, mert menekülni biztos tök stresszes meg biztos plusz pontnak számít jó cselekedettel indítani az évet. Ebből következik napi bölcsességünk: mindig figyeljetek nagyon oda a kocsikulcsotokra!
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nekem csak 82-es full hd butám van, de egy Android TVBox és rajta egy távoli asztal klienssel szándékozom tanítaniLabdacs írta:akkor az enyém a legkisebb, csak 102 centis.chilisos írta:Jó választás!schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
Nekünk is hasonló van, csak 119cm-es és 2 évvel idősebb.
és nem is smart, csak buta.
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
akkor az enyém a legkisebb, csak 102 centis.chilisos írta:Jó választás!schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
és nem is smart, csak buta.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
chilisos írta:Jó választás!schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Jó választás!schumimodells írta:Én ma ezt vettem.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az Elite sem rossz ám.Missa írta:Helyszűkével küzdök... Nekem a gyűjtői "filozófiám", elképzelésem, hogy minden Ferrarit begyűjteni, amit kiadnak 1:18.ban! De nekem elég egy típusból, egy darab, lehetőleg, amelyik a legjobban tetszik nekem. 355-nél a sorrend nálam ez: Kyosho, UT, Elite, HW. Aztán ki tudja? Ha egyszer annyi pénzem lesz, hogy legyen egy külön szobám, amiben csak a modellek lesznek, talán.schumimodells írta:Tudod mit, vegyél egy Elite-t is, és majd fogd azt is rám.Missa írta:A napokban szereztél be UT 355-öst. Egy Spyder volt már nekem is régóta, nagyon régóta. Összejött egy kis pénz modellre és tanakodtam magamban mi kellene most a legjobban? USA gépeket az idén kicsit hátrébb szorítanám, tehát legyen Ferrari! A mostani Ferrarik nem mozgatnak meg nagyon (FF, F12, de még a 458, 458 GT2 sem), főleg nem Elite mostani "butított" változataiban. Aztán jöttél a 355-sel, aha, mondom, ez az! Nekem is kell, most már egy Berlinetta. Ha már 18-20 éve az UT-t nem szereztem be! Az "újkori" Ferrarik közül ez még a "nagyon tetszik" kategóris nálam. Szóval kapóra jött, a Vaterán hirdetett.schumimodells írta:Há' mán mér?Missa írta:Az, nagyon is!schumimodells írta:Szép.Missa írta:schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
Én meg ezt vettem ma reggel:
Te vagy az oka, hogy megvettem!Szép modell, mondjuk szép autóról lehet is szépet modellezni. Ami döbbenet számomra, hogy egymás mellé tettem a két modellt. Hát bizony, UT-nek sem kell szégyenkeznie!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Helyszűkével küzdök... Nekem a gyűjtői "filozófiám", elképzelésem, hogy minden Ferrarit begyűjteni, amit kiadnak 1:18.ban! De nekem elég egy típusból, egy darab, lehetőleg, amelyik a legjobban tetszik nekem. 355-nél a sorrend nálam ez: Kyosho, UT, Elite, HW. Aztán ki tudja? Ha egyszer annyi pénzem lesz, hogy legyen egy külön szobám, amiben csak a modellek lesznek, talán.schumimodells írta:Tudod mit, vegyél egy Elite-t is, és majd fogd azt is rám.Missa írta:A napokban szereztél be UT 355-öst. Egy Spyder volt már nekem is régóta, nagyon régóta. Összejött egy kis pénz modellre és tanakodtam magamban mi kellene most a legjobban? USA gépeket az idén kicsit hátrébb szorítanám, tehát legyen Ferrari! A mostani Ferrarik nem mozgatnak meg nagyon (FF, F12, de még a 458, 458 GT2 sem), főleg nem Elite mostani "butított" változataiban. Aztán jöttél a 355-sel, aha, mondom, ez az! Nekem is kell, most már egy Berlinetta. Ha már 18-20 éve az UT-t nem szereztem be! Az "újkori" Ferrarik közül ez még a "nagyon tetszik" kategóris nálam. Szóval kapóra jött, a Vaterán hirdetett.schumimodells írta:Há' mán mér?Missa írta:Az, nagyon is!schumimodells írta:Szép.Missa írta:schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
Te vagy az oka, hogy megvettem!Szép modell, mondjuk szép autóról lehet is szépet modellezni. Ami döbbenet számomra, hogy egymás mellé tettem a két modellt. Hát bizony, UT-nek sem kell szégyenkeznie!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Tudod mit, vegyél egy Elite-t is, és majd fogd azt is rám.Missa írta:A napokban szereztél be UT 355-öst. Egy Spyder volt már nekem is régóta, nagyon régóta. Összejött egy kis pénz modellre és tanakodtam magamban mi kellene most a legjobban? USA gépeket az idén kicsit hátrébb szorítanám, tehát legyen Ferrari! A mostani Ferrarik nem mozgatnak meg nagyon (FF, F12, de még a 458, 458 GT2 sem), főleg nem Elite mostani "butított" változataiban. Aztán jöttél a 355-sel, aha, mondom, ez az! Nekem is kell, most már egy Berlinetta. Ha már 18-20 éve az UT-t nem szereztem be! Az "újkori" Ferrarik közül ez még a "nagyon tetszik" kategóris nálam. Szóval kapóra jött, a Vaterán hirdetett.schumimodells írta:Há' mán mér?Missa írta:Az, nagyon is!schumimodells írta:Szép.Missa írta:schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
A napokban szereztél be UT 355-öst. Egy Spyder volt már nekem is régóta, nagyon régóta. Összejött egy kis pénz modellre és tanakodtam magamban mi kellene most a legjobban? USA gépeket az idén kicsit hátrébb szorítanám, tehát legyen Ferrari! A mostani Ferrarik nem mozgatnak meg nagyon (FF, F12, de még a 458, 458 GT2 sem), főleg nem Elite mostani "butított" változataiban. Aztán jöttél a 355-sel, aha, mondom, ez az! Nekem is kell, most már egy Berlinetta. Ha már 18-20 éve az UT-t nem szereztem be! Az "újkori" Ferrarik közül ez még a "nagyon tetszik" kategóris nálam. Szóval kapóra jött, a Vaterán hirdetett.schumimodells írta:Há' mán mér?Missa írta:Az, nagyon is!schumimodells írta:Szép.Missa írta:schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
Te vagy az oka, hogy megvettem!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Há' mán mér?Missa írta:Az, nagyon is!schumimodells írta:Szép.Missa írta:schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az, nagyon is!schumimodells írta:Szép.Missa írta:schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szép.Missa írta:schumimodells írta:Én ma ezt vettem.![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
schumimodells írta:Én ma ezt vettem.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ja.Labdacs írta:szép nagy.schumimodells írta:Én ma ezt vettem.