Fekete felnis GT-R-ekchilisos írta:NISSAN GT-R (R35) ULTIMATE METAL SILVER (NISSAN OPTIONAL MATT BLACK WHEELS)(LIMITED EDITION OF 2,000 PCS WORLDWIDE)
NISSAN GT-R (R35) WHITE PEARL (NISSAN OPTIONAL MATT BLACK WHEELS)(LIMITED EDITION OF 2,000 PCS WORLDWIDE)
NISSAN GT-R (R35) DARK METAL GRAY (NISSAN OPTIONAL MATT BLACK WHEELS)(LIMITED EDITION OF 2,000 PCS WORLDWIDE)
NISSAN GT-R (R35) SUPER BLACK (NISSAN OPTIONAL MATT BLACK WHEELS)(LIMITED EDITION OF 2,000 PCS WORLDWIDE)
NISSAN GT-R FIA GT1 WORLD CHAMPIONSHIP 2010 TEAM SUMO POWER GT M.KRUMM/P.DUMBRECK #23
NISSAN GT-R GT1 FIA-GT 2010 (BLACK)
NISSAN GT-R GT1 FIA-GT 2010 (WHITE)

Passzol a régi sárga mellé.french-car-fan írta:Az jó, akkor legalább egyformaschumimodells írta:A sárgát.french-car-fan írta:Te melyiket veszed?french-car-fan írta:Én valószínűleg a börzén fogom átvenni és a sárgát (Renault Sport)schumimodells írta:Mikor veszel Megane-t?french-car-fan írta:Beszéltem a norevesekkel. A Renault Mégane Trophy kb. 1 hét múlva itt van, a CX-ből a Magyrországi TELJES készlet januárban érkezik!
És melyiket?

Az jó, akkor legalább egyformaschumimodells írta:A sárgát.french-car-fan írta:Te melyiket veszed?french-car-fan írta:Én valószínűleg a börzén fogom átvenni és a sárgát (Renault Sport)schumimodells írta:Mikor veszel Megane-t?french-car-fan írta:Beszéltem a norevesekkel. A Renault Mégane Trophy kb. 1 hét múlva itt van, a CX-ből a Magyrországi TELJES készlet januárban érkezik!
És melyiket?

A sárgát.french-car-fan írta:Te melyiket veszed?french-car-fan írta:Én valószínűleg a börzén fogom átvenni és a sárgát (Renault Sport)schumimodells írta:Mikor veszel Megane-t?french-car-fan írta:Beszéltem a norevesekkel. A Renault Mégane Trophy kb. 1 hét múlva itt van, a CX-ből a Magyrországi TELJES készlet januárban érkezik!
És melyiket?

Te melyiket veszed?french-car-fan írta:Én valószínűleg a börzén fogom átvenni és a sárgát (Renault Sport)schumimodells írta:Mikor veszel Megane-t?french-car-fan írta:Beszéltem a norevesekkel. A Renault Mégane Trophy kb. 1 hét múlva itt van, a CX-ből a Magyrországi TELJES készlet januárban érkezik!
És melyiket?

Én valószínűleg a börzén fogom átvenni és a sárgát (Renault Sport)schumimodells írta:Mikor veszel Megane-t?french-car-fan írta:Beszéltem a norevesekkel. A Renault Mégane Trophy kb. 1 hét múlva itt van, a CX-ből a Magyrországi TELJES készlet januárban érkezik!
És melyiket?

Mikor veszel Megane-t?french-car-fan írta:Beszéltem a norevesekkel. A Renault Mégane Trophy kb. 1 hét múlva itt van, a CX-ből a Magyrországi TELJES készlet januárban érkezik!

Az biztosLabdacs írta:szép nagy doboza lesz.chilisos írta:![]()

szép nagy doboza lesz.chilisos írta:![]()

Nálunk októberre igérik.french-car-fan írta:Kíváncsi vagyok, hogy hozzánk mikor jönnek, de holnap kifizetik nekem az amerikaiakat és ha itt a pénz (biztos ami biztos) akkor felhívom a noreveseket, hogy mit tudnak rólaschumimodells írta:Épp most kűldtem mélt,hogy akarom decemberben,a sárga Megane-al és az UH R5-el együtt.french-car-fan írta:schumimodells írta:Citroen CX és Megane Trophy a Modellisino-n.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kutya mindenitKell, kell és kell
Várom a választ.

Kíváncsi vagyok, hogy hozzánk mikor jönnek, de holnap kifizetik nekem az amerikaiakat és ha itt a pénz (biztos ami biztos) akkor felhívom a noreveseket, hogy mit tudnak rólaschumimodells írta:Épp most kűldtem mélt,hogy akarom decemberben,a sárga Megane-al és az UH R5-el együtt.french-car-fan írta:schumimodells írta:Citroen CX és Megane Trophy a Modellisino-n.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Várom a választ.

Épp most kűldtem mélt,hogy akarom decemberben,a sárga Megane-al és az UH R5-el együtt.french-car-fan írta:schumimodells írta:Citroen CX és Megane Trophy a Modellisino-n.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

schumimodells írta:Citroen CX és Megane Trophy a Modellisino-n.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()