Voáááh!schumimodells írta:Ez a kettő kellesz jövőre majd.
Norev újdonságok:
A Charleston Kacsa az nekem is kölleni fog!!!!!

Voáááh!schumimodells írta:Ez a kettő kellesz jövőre majd.
Norev újdonságok:
A koromtól sötét oldalon álltok!french-car-fan írta:Én diesel párti vagyokLabdacs írta:én ebből a szempontból a régimódi felfogást képviselem; "az autót benzin hajcsa', a traktort, az olajkályhát gázolaj"french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]
Már csak pénz kell rá!Meg a családban van egy 1.6-os 16 szelepes HDI 308, az még jobban megy, de vezettem egy új C5-öst, a 160 lovast, azt a nagy kasznit pillanatok alatt felvitte 190-re... így nem tudom mit csinálna a kissé könnyebb DS3-al, de én azzal venném

Na ja! Én is! Vajon miért?french-car-fan írta:Én diesel párti vagyokLabdacs írta:én ebből a szempontból a régimódi felfogást képviselem; "az autót benzin hajcsa', a traktort, az olajkályhát gázolaj"french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]
Már csak pénz kell rá!Meg a családban van egy 1.6-os 16 szelepes HDI 308, az még jobban megy, de vezettem egy új C5-öst, a 160 lovast, azt a nagy kasznit pillanatok alatt felvitte 190-re... így nem tudom mit csinálna a kissé könnyebb DS3-al, de én azzal venném

Én diesel párti vagyokLabdacs írta:én ebből a szempontból a régimódi felfogást képviselem; "az autót benzin hajcsa', a traktort, az olajkályhát gázolaj"french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]

én ebből a szempontból a régimódi felfogást képviselem; "az autót benzin hajcsa', a traktort, az olajkályhát gázolaj"french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]

Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]
Már csak pénz kell rá!

Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]

Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]

A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]

Láttam.Labdacs írta:
ezekből az első volt a börzén is.

Köszi, ez megvan. Szép, arányos modell, a kerekek méretét leszámítva. A felnik aránytalanul nagyok. 15" helyett 16" méretűek.Labdacs írta: otto047 - az Mk2 Rs lesz ez. a nagykerem valamiért beletette a coming soon listába.

otto047 - az Mk2 Rs lesz ez. a nagykerem valamiért beletette a coming soon listába.Stroker írta:Ezen melyik modellt érted?
A Clio Mk2 Ph1 RS még kapható, a Ragnotti már kifogyott. Talán később még lesz 1-2 kisebb sorozat az Mk1-ből, de ez még nincs letisztázva. Más OttO Clioról nincs tudomásom.Labdacs írta:OttO news:
Renault Clio *resin* model, blue
A Clio Mk2 Ph1 RS még kapható, a Ragnotti már kifogyott. Talán később még lesz 1-2 kisebb sorozat az Mk1-ből, de ez még nincs letisztázva. Más OttO Clioról nincs tudomásom.Labdacs írta:OttO news:
Renault Clio *resin* model, blue