A TC-n most azt olvastam, hogy azonos műszakilag a 458-assal. http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/0 ... laptonnak/Camaro96 írta:ha lennének róla adatok én szívesen elnevezném...Missa írta:Hát mi legyen? FT? Fluor Tamás? Na most azért Clapton "zuhant a szememben". Ő, mint SP rajongó?!Camaro96 írta:Szerintem is! Most néztem, hogy V12-est pakoltak bele. De a név az nem oké, SP12, mármint az "SP" része...XDMissa írta:Hmmm, merem azt mondani, hogy jobb mint a sima 458.Labdacs írta:Camaro96 írta:ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...kíváncsi volnék hátulról hogyé néz ki.
Nekem jobban tetszik előlről-hátulról.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ferrari
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ferrari
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ha lennének róla adatok én szívesen elnevezném...Missa írta:Hát mi legyen? FT? Fluor Tamás? Na most azért Clapton "zuhant a szememben". Ő, mint SP rajongó?!Camaro96 írta:Szerintem is! Most néztem, hogy V12-est pakoltak bele. De a név az nem oké, SP12, mármint az "SP" része...XDMissa írta:Hmmm, merem azt mondani, hogy jobb mint a sima 458.Labdacs írta:Camaro96 írta:ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...kíváncsi volnék hátulról hogyé néz ki.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát mi legyen? FT? Fluor Tamás? Na most azért Clapton "zuhant a szememben". Ő, mint SP rajongó?!Camaro96 írta:Szerintem is! Most néztem, hogy V12-est pakoltak bele. De a név az nem oké, SP12, mármint az "SP" része...XDMissa írta:Hmmm, merem azt mondani, hogy jobb mint a sima 458.Labdacs írta:Camaro96 írta:ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...kíváncsi volnék hátulról hogyé néz ki.
![]()
![]()
![]()
![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem is! Most néztem, hogy V12-est pakoltak bele. De a név az nem oké, SP12, mármint az "SP" része...XDMissa írta:Hmmm, merem azt mondani, hogy jobb mint a sima 458.Labdacs írta:Camaro96 írta:ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...kíváncsi volnék hátulról hogyé néz ki.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hmmm, merem azt mondani, hogy jobb mint a sima 458.Labdacs írta:Camaro96 írta:ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...kíváncsi volnék hátulról hogyé néz ki.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem is nagyon tetszik. Az 512 BB-re akar hasonlitani, de nagyon jól áll neki.
Egy kis 288 GTO is van benne.
Egy kis 288 GTO is van benne.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
wow, THX!Labdacs írta:Camaro96 írta:ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...kíváncsi volnék hátulról hogyé néz ki.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Camaro96 írta:ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...kíváncsi volnék hátulról hogyé néz ki.

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ez nagyon tetszik, valami hasonlót csinálhatnának egy kisebb szériában is...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... 458-ItaliaMissa írta:Az Öreg "Slowhand", akkor csak fogynak még a lemezei, a koncert jegyek!![]()
Kár, hogy nincs róla több kép.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Az Öreg "Slowhand", akkor csak fogynak még a lemezei, a koncert jegyek!
Kár, hogy nincs róla több kép.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez a H1, ez kimászna onnét!schumimodells írta:Csak nehogy a Balatonba vigyék.chilisos írta:[ Kép ]
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csak nehogy a Balatonba vigyék.chilisos írta:[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, azon a szent helyen, ahonnan a videó elején indul.Camaro96 írta:Labdacs, te láttad is ezt a GTO-t, nem?
http://www.tu.tv/videos/ferrari-599-gto ... -aceleraci
http://ferrari18.blog.hu/2011/05/27/1_1 ... ore2937506
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Labdacs, te láttad is ezt a GTO-t, nem?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
naaa, azért ez még korai...
http://supercarteam.blogspot.it/2012/03 ... er_19.html
szinte még ki se jött az autó, de már dől mindenhonnan a Spider verzió render képe is...XD
http://supercarteam.blogspot.it/2012/03 ... er_19.html
szinte még ki se jött az autó, de már dől mindenhonnan a Spider verzió render képe is...XD
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
akkor ezt azért ne vedd rossz ómennek...Missa írta:Hááát, akkor ahogy Orwell regényében, az Állatfarmban mondta Bandi, a ló: "- Jó, akkor egy kicsit még többet dolgozunk!" Igaz, a regény végén a ló beledöglik, hogy naponta egy kicsit többet dolgozik...Camaro96 írta:hát szerintem ha találsz, akkor minimum 270-280 euróba fáj...ha nem több...Missa írta:Azt tudom, hogy többet kell gyűjtenem és fel is készültem rá. A Lucy megyibe fájhat mostanában? Kb.?Camaro96 írta:Lucybelle II TR? ahhoz akkor többet kell gyűjtened.Missa írta:Már nem vagyok "Rosso-fan". Nem ragaszkodnék a vöröshöz. De most Nr.1. projekt a TR250. Sőt! Már ennél sem ragaszkodom a vörös színhez! A mostani sorrendem a fehér, Lucybelle - vörös, Street - fekete, #124D - fehér, sima #22-es. Nem rég kaptam részlet fotókat a sima #22-esről. Valahogy nem vagyok kibékülve a kormánykerékkel... Olyan képeket kaptam, ahol egymás mellett vannak a fekete #124D-vel. Jelen álláspontom szerint még a fekete is jobban bejön, pedig avval az a bajom, hogy takart a lámpája. Sajnálom azt a #22-est. Nem tudom miért az egyszerűbb kormányt tették bele? Lehet, hogy az eredetibe is valami hasonló került a restaurálás után?Labdacs írta:egyébként az ezüstöt ajánlanám, ha nem ragaszkodsz a piroshoz:Missa írta:Most magam ellen beszélek. Van itthon nálunk is, ha jól tudom. Nem is elviselhetetlen áron. A te blogodon is fent van az eladó listája és abban is láttam egy UT-t. Persze lehet, hogy már elkelt. Gondolkodtam én is rajta, hogy meg kellene szerezni. De még várok vele. Ha elviszik, legfeljebb közelebb kerülök a 250 TR-hez.Labdacs írta:http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40 ... CategoriesLabdacs írta:köszi.Missa írta: Jó ez az írás! Érdemes ez alapján elgondolkodni, egy "piacon levő" UT beszerzésén.
valamelyiknap láttam egyet valahol. csak azt nem tudom, hogy a vaterán, vagy az ebayen.
Na de vissza az 550 témára. Mint már kifejtettem, nem szeretem az ezüst színű autókat. Úgy néz ki, ahogy öregszem, változik az ízlésem. Most már tetszik a CMC - SWB #14-es, CMC (de az Elite is!) - 250 California, az UT - 550 Maranello. Sőt, ma nézegettem az Elite - 575 GTZ-t is. De ebből ha egyszer veszek ilyet, vagy a sima Elite bicolor (ami ugye szintén ezüstszürke alapú!), vagy a fekete lesz! Szóval, "lehúzódott a vörös köd a szememről!"legalább annyit amennyiből kijön az UT 550-es... mindesetre megnéztem többféle képet is a sima #22-esről, és tényleg fura az a kormány, ellenben valahol egész szépen nézett ki, lehet a megvilágítás az oka...nem tudom, valahogy a fehérekkel annyit nem foglalkoztam, nekem mindig is a fekete volt a cél...
de az tény, hogy a Lüszié az sokkal szebb...
Kormány szempontból a fekete és a vörös a legszebb, még a Lucy is egyszerűbb. De a sima #22-esnek tisztára olyan a kormánya, mint az SWB "Passo Corte"-é.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hááát, akkor ahogy Orwell regényében, az Állatfarmban mondta Bandi, a ló: "- Jó, akkor egy kicsit még többet dolgozunk!" Igaz, a regény végén a ló beledöglik, hogy naponta egy kicsit többet dolgozik...Camaro96 írta:hát szerintem ha találsz, akkor minimum 270-280 euróba fáj...ha nem több...Missa írta:Azt tudom, hogy többet kell gyűjtenem és fel is készültem rá. A Lucy megyibe fájhat mostanában? Kb.?Camaro96 írta:Lucybelle II TR? ahhoz akkor többet kell gyűjtened.Missa írta:Már nem vagyok "Rosso-fan". Nem ragaszkodnék a vöröshöz. De most Nr.1. projekt a TR250. Sőt! Már ennél sem ragaszkodom a vörös színhez! A mostani sorrendem a fehér, Lucybelle - vörös, Street - fekete, #124D - fehér, sima #22-es. Nem rég kaptam részlet fotókat a sima #22-esről. Valahogy nem vagyok kibékülve a kormánykerékkel... Olyan képeket kaptam, ahol egymás mellett vannak a fekete #124D-vel. Jelen álláspontom szerint még a fekete is jobban bejön, pedig avval az a bajom, hogy takart a lámpája. Sajnálom azt a #22-est. Nem tudom miért az egyszerűbb kormányt tették bele? Lehet, hogy az eredetibe is valami hasonló került a restaurálás után?Labdacs írta:egyébként az ezüstöt ajánlanám, ha nem ragaszkodsz a piroshoz:Missa írta:Most magam ellen beszélek. Van itthon nálunk is, ha jól tudom. Nem is elviselhetetlen áron. A te blogodon is fent van az eladó listája és abban is láttam egy UT-t. Persze lehet, hogy már elkelt. Gondolkodtam én is rajta, hogy meg kellene szerezni. De még várok vele. Ha elviszik, legfeljebb közelebb kerülök a 250 TR-hez.Labdacs írta:http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40 ... CategoriesLabdacs írta:köszi.Missa írta: Jó ez az írás! Érdemes ez alapján elgondolkodni, egy "piacon levő" UT beszerzésén.
valamelyiknap láttam egyet valahol. csak azt nem tudom, hogy a vaterán, vagy az ebayen.
Na de vissza az 550 témára. Mint már kifejtettem, nem szeretem az ezüst színű autókat. Úgy néz ki, ahogy öregszem, változik az ízlésem. Most már tetszik a CMC - SWB #14-es, CMC (de az Elite is!) - 250 California, az UT - 550 Maranello. Sőt, ma nézegettem az Elite - 575 GTZ-t is. De ebből ha egyszer veszek ilyet, vagy a sima Elite bicolor (ami ugye szintén ezüstszürke alapú!), vagy a fekete lesz! Szóval, "lehúzódott a vörös köd a szememről!"legalább annyit amennyiből kijön az UT 550-es... mindesetre megnéztem többféle képet is a sima #22-esről, és tényleg fura az a kormány, ellenben valahol egész szépen nézett ki, lehet a megvilágítás az oka...nem tudom, valahogy a fehérekkel annyit nem foglalkoztam, nekem mindig is a fekete volt a cél...
de az tény, hogy a Lüszié az sokkal szebb...
Kormány szempontból a fekete és a vörös a legszebb, még a Lucy is egyszerűbb. De a sima #22-esnek tisztára olyan a kormánya, mint az SWB "Passo Corte"-é.