chilisos írta:Végre egy sárvédős Exoto Ferrari, ugye?Labdacs írta:ez egy darab fém.chilisos írta:Exoto-éknál készül valami, méghozzá az XS kollekcióban
[ Kép ]
remélem, még dolgoznak rajta.
azaz
bár a 246 F1 is elég csábító.

chilisos írta:Végre egy sárvédős Exoto Ferrari, ugye?Labdacs írta:ez egy darab fém.chilisos írta:Exoto-éknál készül valami, méghozzá az XS kollekcióban
[ Kép ]

Végre egy sárvédős Exoto Ferrari, ugye?Labdacs írta:ez egy darab fém.chilisos írta:Exoto-éknál készül valami, méghozzá az XS kollekcióban
[ Kép ]

ez egy darab fém.chilisos írta:Exoto-éknál készül valami, méghozzá az XS kollekcióban
[ Kép ]

Hát ez sajna nem...FrozenSilverM5 írta:Ez nem Phantom...chilisos írta:Exoto-éknál készül valami, méghozzá az XS kollekcióban
[ Kép ]

Ez nem Phantom...chilisos írta:Exoto-éknál készül valami, méghozzá az XS kollekcióban
[ Kép ]

Azért ez tetszetős lesz

ilyenem lesz.schumimodells írta:Fejér.

Mondjuk ezt a Mercit pont nem szeretem, de a megoldást kíváncsian várom!chilisos írta:SCHUCO MB 280 SL Pagode (W113) mit funktionierendem Softtop
Pont egy ilyenre vártunk Dani. Működő tető egy prémium gyártótól.

Megcsináltam mindkét Cliomban olyanra a komplett váltórudazatot, hogy Civic-es ismerősöm szerint simán felveszi a versenyt így átalakítva a rudazat a hondáéval. Élvezet váltani, pontos, határozott, beklattyan fokozatba a váltóbot.Labdacs írta: ha pedig erő kell, akkor ott van az a kis kar középen, azt használom, mielőtt a gázra lépek. tudom, hogy egy francia autóban ez nem nagy öröm ()
french-car-fan írta:Azért a mai Common rail dieselek java környezetbarátabb mint a benzinesLabdacs írta:van az a vicc, amikor a cigi, az azbeszt és a koromrészecske kopogtatnak hajnalban a rák házánál.french-car-fan írta:Én diesel párti vagyokLabdacs írta:én ebből a szempontból a régimódi felfogást képviselem; "az autót benzin hajcsa', a traktort, az olajkályhát gázolaj"french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]
Már csak pénz kell rá!Meg a családban van egy 1.6-os 16 szelepes HDI 308, az még jobban megy, de vezettem egy új C5-öst, a 160 lovast, azt a nagy kasznit pillanatok alatt felvitte 190-re... így nem tudom mit csinálna a kissé könnyebb DS3-al, de én azzal venném
Én vezettem pár benzinest is, 1.4, 1.6, 2.0 franciát is, németet is, meg japánt is... Nekem a legnagyobb bajom a benzinesekkel, az erő hiánya, hogy amikor alacsony fordulatnál egy előzésnél padlót nyomok gondolkozik, hogy mit is tegyen, menjen vagy ne? A dieselek meg ugye alacsonynál húznak 1600-5000 között, meg ott a nyomaték ami kell gyorsításhoz, aztán persze hamarabb váltasz és megint ott az erő. Az újakra azt sem mondhatjuk, hogy hangosak, sőt... Nekem ez a tapasztalatom, én benzinest diesel után soha az életbe nem vennék, kivéve ha valami régiségről van szó, de az más dolog.

nem akarnék én itt dízel vs benzin vitát gerjeszteni, de...french-car-fan írta: Azért a mai Common rail dieselek java környezetbarátabb mint a benzinesÉn vezettem pár benzinest is, 1.4, 1.6, 2.0 franciát is, németet is, meg japánt is... Nekem a legnagyobb bajom a benzinesekkel, az erő hiánya, hogy amikor alacsony fordulatnál egy előzésnél padlót nyomok gondolkozik, hogy mit is tegyen, menjen vagy ne? A dieselek meg ugye alacsonynál húznak 1600-5000 között, meg ott a nyomaték ami kell gyorsításhoz, aztán persze hamarabb váltasz és megint ott az erő. Az újakra azt sem mondhatjuk, hogy hangosak, sőt... Nekem ez a tapasztalatom, én benzinest diesel után soha az életbe nem vennék, kivéve ha valami régiségről van szó, de az más dolog.

Azért a mai Common rail dieselek java környezetbarátabb mint a benzinesLabdacs írta:van az a vicc, amikor a cigi, az azbeszt és a koromrészecske kopogtatnak hajnalban a rák házánál.french-car-fan írta:Én diesel párti vagyokLabdacs írta:én ebből a szempontból a régimódi felfogást képviselem; "az autót benzin hajcsa', a traktort, az olajkályhát gázolaj"french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]
Már csak pénz kell rá!Meg a családban van egy 1.6-os 16 szelepes HDI 308, az még jobban megy, de vezettem egy új C5-öst, a 160 lovast, azt a nagy kasznit pillanatok alatt felvitte 190-re... így nem tudom mit csinálna a kissé könnyebb DS3-al, de én azzal venném

van az a vicc, amikor a cigi, az azbeszt és a koromrészecske kopogtatnak hajnalban a rák házánál.french-car-fan írta:Én diesel párti vagyokLabdacs írta:én ebből a szempontból a régimódi felfogást képviselem; "az autót benzin hajcsa', a traktort, az olajkályhát gázolaj"french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]

Nekem egy Xsara II-es, 110 lovas HDI-m van. A kilométeróra szerint több mint 4-szer, vagy 5-ször kerültem meg vele a Földet. És megy, és megy, és megy... Lehet ezt NEM SZERETNI?french-car-fan írta:Én nagyon megvagyok elégedve a C5 I.-ben vagyis a mienkben a 2.0 HDI-vel, megy mint a feneMissa írta:Akkor minden rendben! Nekem elég az 1.6 110-es is... Vagy a gyengébb 2.0-ás.french-car-fan írta:Van 1.6 HDI 90 Le, 1.6 HDI 16V 110 Le. 2.0 HDI 136 Le. 2.0 HDI 16V 160 Le. Nekem a modell egy 1.6-os 110 lovas változat.Missa írta:A napokban láttam ilyet, ugyan ilyen színben, igaziban. 1:1 méretarányút. Jó a teteje nem volt ilyen, de baromi jó kinézetű autó ez! Ha van belőle dízel, bevállalnám!SepangbronzeM5 írta:Tetszetős kis autó ebben a színben is:
[ Kép ]