Missa írta:Az! Bedörzsöltem chili-vel, nem szósszal!Camaro96 írta:uhh, az sajnálatos, szegény gépek! gondolom mostmár a vitrin 5 méteres körzete tiltott terület...Missa írta:Roti? Kutyára gondolsz?Labdacs írta:mi történt? roti?Missa írta: Nekem most törték össze a California-mat. Épp a pótlásán fáradozom.
Neeem. Egyetemista. A "gyerek" az éjszakai számítógépes játszadozása közben lassúnak találta az internetet. Hajnal 3-kor elhúzta a vitrint ami mögött az internet aljzat van. Mert, hogy majd gyorsít a neten... A vitrin nem csavarodásra van méretezve, persze, hogy "leugrott" 4-5 modellem a polcról. Totál hazavágta a 410 SA-t, a California-t. Sérült a Jouef 288 GTO Evo, a Dino és az LM #7-e is egy kicsit.
Most erős munkakeresésben van a srác. A 410 SA árát már leemeltem a számlájáról. Isteni szerencséje, hogy a CMC nem sérült! Azt hiszem most valami batyuval a vállán ballagna valami poros úton.![]()
A francért nem tud 20 évesen nőt szerezni magának! Játszadozna azzal. Ott nem baj ha lassabban mennek a dolgok...![]()
A California-nak is összetört a jobb első és jobb hátsó lámpabúrája. Viszont! A kerekei épek! Nem kell az SWB kerekei helyett?Körbe szórtam rajzszöggel és most, hogy Labdacs írta, igen! Veszek egy rotit és odaültetem a vitrin mellé!
![]()
Egyszer valaki írta, a modellek ellensége a por és a gyerek. Na de egy 20 éves?!!!!
emlékszem, egyszer régen kitaláltunk Xapával egy Ultimate, atombiztos vitrinvédelmi-rendszert, volt abba minden, őserdősítés, szakadék, tankok, szögesdrót, rakéták...XD