Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Újdonságok az 1/18-as modellek világában.
igen, én is hosszan tudnám sorolni...Camaro96 írta:
nekem is modellben kéne, bár ha az 1:1-est akarnák hozzámvágni, elfogadnám!hamár esztétikus gépek,, akkor 250 GT Zagato, 330 GTC, vagy 400 SA S1 PininFarina Aerodynamico...számomra azok mellbevágóan gyönyörű gépek...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nekem is modellben kéne, bár ha az 1:1-est akarnák hozzámvágni, elfogadnám!Labdacs írta:ezt a 340 Mexico-t nem veszi be még az én gyomrom is. modellben jöhetne, de azért van sok esztétikusabb gép is ám, ami kidolgozásra vár.Camaro96 írta:no igen...visszatérve a BBR-hez, hamár csináltak mexikói 375 Plust, adja magát az ötlet, készíthetnének egy Carrera Panamericana sort, példának kettő mindjárt:Labdacs írta:kérdés, hogy milyen megállapodásokat kötnek a háttérben, amiről mi nem tudunk.Camaro96 írta: nem gyűjtőként gondolkoznak. legalábbis biztos, hogy nem a mi szemszögünk szerint...
vagy bármi mást!!!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ezt a 340 Mexico-t nem veszi be még az én gyomrom is. modellben jöhetne, de azért van sok esztétikusabb gép is ám, ami kidolgozásra vár.Camaro96 írta:no igen...visszatérve a BBR-hez, hamár csináltak mexikói 375 Plust, adja magát az ötlet, készíthetnének egy Carrera Panamericana sort, példának kettő mindjárt:Labdacs írta:kérdés, hogy milyen megállapodásokat kötnek a háttérben, amiről mi nem tudunk.Camaro96 írta: nem gyűjtőként gondolkoznak. legalábbis biztos, hogy nem a mi szemszögünk szerint...
vagy bármi mást!!!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
BBR-MR-éknél ha resin, akkor drága, ha még nyitható is, megfizethetetlen...Labdacs írta:de, de olyan ára van (lesz), hogy inkább úgy veszem, hogy nem is létezik. különben meg gyönyörű.Camaro96 írta: Viszont most jut eszembe, nem ők csináltak nyitható resint?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
no igen...visszatérve a BBR-hez, hamár csináltak mexikói 375 Plust, adja magát az ötlet, készíthetnének egy Carrera Panamericana sort, példának kettő mindjárt:Labdacs írta:kérdés, hogy milyen megállapodásokat kötnek a háttérben, amiről mi nem tudunk.Camaro96 írta: nem gyűjtőként gondolkoznak. legalábbis biztos, hogy nem a mi szemszögünk szerint...

vagy bármi mást!!!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Labdacs írta:de, de olyan ára van (lesz), hogy inkább úgy veszem, hogy nem is létezik. különben meg gyönyörű.Camaro96 írta: Viszont most jut eszembe, nem ők csináltak nyitható resint?

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
de, de olyan ára van (lesz), hogy inkább úgy veszem, hogy nem is létezik. különben meg gyönyörű.Camaro96 írta: Viszont most jut eszembe, nem ők csináltak nyitható resint?
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Vivel la OttOchilisos írta:De. A 458-ast. De az szerintem csak egy kivétel lesz...Camaro96 írta:ha teszem azt műgyantában csinálnának valamilyen 212 Intert, vagy vmilyen 330-ast, 400-ast, és nem 300+++ áron lennének, tuti vennék belőlük...miután megnéztem élőben és jó sokáig gyűjtögettem, és minden ontosabb CMC megvan.chilisos írta:Hát tuti jobb lenne az biztos, főleg mert ezeket nem csinálta senki. De mostanában eléggé elmentek resin irányba...Labdacs írta:de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
nnaaahh...pedig egy Scuderia Spider be van tervezve, legalább azt csinálják meg!Bár mondjuk a régi gépeknél elég nagy hiány lenne a motortér láthatatlansága. Viszont most jut eszembe, nem ők csináltak nyitható resint?
Csak azt nem értem, ha OTTO tud csinálni resint 45euroért, akkor MR és társai miért nem? Jó mondjuk legyen 100euro a vlószínűleg magasabb jogdíjért, az még elmegy. De hogy 350euro és még csak a kereke se forog?!
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
kérdés, hogy milyen megállapodásokat kötnek a háttérben, amiről mi nem tudunk.Camaro96 írta: nem gyűjtőként gondolkoznak. legalábbis biztos, hogy nem a mi szemszögünk szerint...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
De. A 458-ast. De az szerintem csak egy kivétel lesz...Camaro96 írta:ha teszem azt műgyantában csinálnának valamilyen 212 Intert, vagy vmilyen 330-ast, 400-ast, és nem 300+++ áron lennének, tuti vennék belőlük...miután megnéztem élőben és jó sokáig gyűjtögettem, és minden ontosabb CMC megvan.chilisos írta:Hát tuti jobb lenne az biztos, főleg mert ezeket nem csinálta senki. De mostanában eléggé elmentek resin irányba...Labdacs írta:de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
nnaaahh...pedig egy Scuderia Spider be van tervezve, legalább azt csinálják meg!Bár mondjuk a régi gépeknél elég nagy hiány lenne a motortér láthatatlansága. Viszont most jut eszembe, nem ők csináltak nyitható resint?
Csak azt nem értem, ha OTTO tud csinálni resint 45euroért, akkor MR és társai miért nem? Jó mondjuk legyen 100euro a vlószínűleg magasabb jogdíjért, az még elmegy. De hogy 350euro és még csak a kereke se forog?!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nem gyűjtőként gondolkoznak. legalábbis biztos, hogy nem a mi szemszögünk szerint...Labdacs írta:most nem is pont csak rájuk gondoltam.chilisos írta:Hát tuti jobb lenne az biztos, főleg mert ezeket nem csinálta senki. De mostanában eléggé elmentek resin irányba...Labdacs írta:de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
nnaaahh...pedig egy Scuderia Spider be van tervezve, legalább azt csinálják meg!
a CMC is kihozza a California SWB-t, amit egy éve csinált meg a Mattel. ugyanez fordítva a GT SWB-vel. van még vagy 200 típus, amivel eddig nem foglalkozott senki, csak 1:43-ban.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
most nem is pont csak rájuk gondoltam.chilisos írta:Hát tuti jobb lenne az biztos, főleg mert ezeket nem csinálta senki. De mostanában eléggé elmentek resin irányba...Labdacs írta:de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
nnaaahh...pedig egy Scuderia Spider be van tervezve, legalább azt csinálják meg!
a CMC is kihozza a California SWB-t, amit egy éve csinált meg a Mattel. ugyanez fordítva a GT SWB-vel. van még vagy 200 típus, amivel eddig nem foglalkozott senki, csak 1:43-ban.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
ha teszem azt műgyantában csinálnának valamilyen 212 Intert, vagy vmilyen 330-ast, 400-ast, és nem 300+++ áron lennének, tuti vennék belőlük...miután megnéztem élőben és jó sokáig gyűjtögettem, és minden ontosabb CMC megvan.chilisos írta:Hát tuti jobb lenne az biztos, főleg mert ezeket nem csinálta senki. De mostanában eléggé elmentek resin irányba...Labdacs írta:de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Hát tuti jobb lenne az biztos, főleg mert ezeket nem csinálta senki. De mostanában eléggé elmentek resin irányba...Labdacs írta:de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
igaz, viszont ha azt vesszük, ezzel a két 430-assal végre majdhogynem teljesen le lesz rágva a téma BBR-éknél, így aztán nagyobb az esély, hogy valami újba kezdenek bele!Labdacs írta:de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
de a 430-as és társai lerágott csont. csináljon végre valaki Pinint, 212-t, 330 GT-t, meg hasonlókat.Camaro96 írta:chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
chilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Ez is jön, valami kínai gyártótól.

- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Lehet, hogy nem is kell majd megvenned, ha nem lesz.FrozenSilverM5 írta:Így nyertem egy kis időt XDchilisos írta:A BBR leállította a Ferrari 430 Scuderia és a 16M fejlesztését, és csak Nürnberg után dönti el, hogy folytatja-e...