Kösz! El kell keserítselek: előbányásztam régebbi képeimet, úgyhogy a közeljövőben tele lesz velük a fórum!french-car-fan írta: Ezekkel a képekkel mindig örömteli pillanatokat hozol nekem, de egyben tönkre teszel
Nagyon szépek!! Nekem sajnos ezek már nem lesznek meg... Egyedül amit levadászok magas áron, az a R21 Superproduction

Ezekkel a képekkel mindig örömteli pillanatokat hozol nekemStroker írta:Helyes!french-car-fan írta: GratulaÉn is mindig játszok ott
![]()
Helyes!french-car-fan írta: GratulaÉn is mindig játszok ott

GratulaStroker írta:Épp keresgélek a régebbi modelles fényképeim között, ráakadtam erre. Így önmagában még nem mutattam meg a fórumon:
Renault Clio 16S (a Clio 1.8 16V francia változata). Elég ritka modell, mindössze 500 db-ot bocsátott piacra ebből a fehér változatból az OttO Mobile. Érdekessége még, hogy a gyártó honlapján futó játékon nyertem.

Na ugye.french-car-fan írta:Nemschumimodells írta:Mondtam én,hogy az enyém.french-car-fan írta:Neked van solido-s változat? 19-es? Mi a véleményed?schumimodells írta:Azt istennő.és iután rányomtam a küldre, rájöttem, hogy nincs neked

Nemschumimodells írta:Mondtam én,hogy az enyém.french-car-fan írta:Neked van solido-s változat? 19-es? Mi a véleményed?schumimodells írta:Azt istennő.

Mondtam én,hogy az enyém.french-car-fan írta:Neked van solido-s változat? 19-es? Mi a véleményed?schumimodells írta:Azt istennő.

Neked van solido-s változat? 19-es? Mi a véleményed?schumimodells írta:Azt istennő.

Nekem a zöld van meg.Missa írta:Nekem a kék van és csodaszép!schumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?
DE!!!
Látva a bordót, simán, gondolkodás nélkül cserélném le a kéket rá.
Szóval, az én választásom:
BORDÓ

Nekem a kék van és csodaszép!schumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?

Na jól van,te választhatsz kettőt.SepangbronzeM5 írta:De nem tudok! XD Fekete kéne az ezüst belsejévelschumimodells írta:CSAK EGYET LEHET VÁLASZTANI!!!!!!!!!SepangbronzeM5 írta:A fekete és az ezüstschumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?Talán inkább a fekete

De nem tudok! XD Fekete kéne az ezüst belsejévelschumimodells írta:CSAK EGYET LEHET VÁLASZTANI!!!!!!!!!SepangbronzeM5 írta:A fekete és az ezüstschumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?

CSAK EGYET LEHET VÁLASZTANI!!!!!!!!!SepangbronzeM5 írta:A fekete és az ezüstschumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?

A fekete és az ezüstschumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?

Nekem a bordó tetszik a legjobban.french-car-fan írta:Akkor zöldschumimodells írta:Csak egyet lehet választani.french-car-fan írta:Barnaschumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?
Zöld
Kék
A fekete limitált kiadás volt.

Akkor zöldschumimodells írta:Csak egyet lehet választani.french-car-fan írta:Barnaschumimodells írta:Szerintetek melyik a legszebb változat?
Zöld
Kék
A fekete limitált kiadás volt.