Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?Camaro96 írta:igen, itt lenne már az ideje valami teljesen újnak.Labdacs írta:áá, annyi szép Ferrari van, ami simán beelőzi, és még nincs 1:18-ban.Missa írta:Hát akkor igazán csinálhatnának egy tisztességeset is belőle. Bármennyire is csúnya! Bár nálam nem a legrondább kategória.Labdacs írta:sajnos egyik méretezése sem jó.Missa írta: Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Modellel kapcsolatban. Nekem volt Revell is és van Guiloy is. A Revell valahogy nagyon nem tetszett. Minőségileg is gyatrának tartottam. Guiloy sokkal jobban tetszik. Viszont sosem tudtam eldönteni, méretileg melyik a helyesebb. Revell-t kicsinek tartottam, Guiloy-t meg nagynak... Valahogy a Guiloy jobban tetszik, az maradt meg nálam. Talán "elkábított" a rugózó futóműve is.
Ferrari
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Re: Ferrari
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
igen, itt lenne már az ideje valami teljesen újnak.Labdacs írta:áá, annyi szép Ferrari van, ami simán beelőzi, és még nincs 1:18-ban.Missa írta:Hát akkor igazán csinálhatnának egy tisztességeset is belőle. Bármennyire is csúnya! Bár nálam nem a legrondább kategória.Labdacs írta:sajnos egyik méretezése sem jó.Missa írta: Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Modellel kapcsolatban. Nekem volt Revell is és van Guiloy is. A Revell valahogy nagyon nem tetszett. Minőségileg is gyatrának tartottam. Guiloy sokkal jobban tetszik. Viszont sosem tudtam eldönteni, méretileg melyik a helyesebb. Revell-t kicsinek tartottam, Guiloy-t meg nagynak... Valahogy a Guiloy jobban tetszik, az maradt meg nálam. Talán "elkábított" a rugózó futóműve is.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
áá, annyi szép Ferrari van, ami simán beelőzi, és még nincs 1:18-ban.Missa írta:Hát akkor igazán csinálhatnának egy tisztességeset is belőle. Bármennyire is csúnya! Bár nálam nem a legrondább kategória.Labdacs írta:sajnos egyik méretezése sem jó.Missa írta: Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Modellel kapcsolatban. Nekem volt Revell is és van Guiloy is. A Revell valahogy nagyon nem tetszett. Minőségileg is gyatrának tartottam. Guiloy sokkal jobban tetszik. Viszont sosem tudtam eldönteni, méretileg melyik a helyesebb. Revell-t kicsinek tartottam, Guiloy-t meg nagynak... Valahogy a Guiloy jobban tetszik, az maradt meg nálam. Talán "elkábított" a rugózó futóműve is.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát akkor igazán csinálhatnának egy tisztességeset is belőle. Bármennyire is csúnya! Bár nálam nem a legrondább kategória.Labdacs írta:sajnos egyik méretezése sem jó.Missa írta: Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Modellel kapcsolatban. Nekem volt Revell is és van Guiloy is. A Revell valahogy nagyon nem tetszett. Minőségileg is gyatrának tartottam. Guiloy sokkal jobban tetszik. Viszont sosem tudtam eldönteni, méretileg melyik a helyesebb. Revell-t kicsinek tartottam, Guiloy-t meg nagynak... Valahogy a Guiloy jobban tetszik, az maradt meg nálam. Talán "elkábított" a rugózó futóműve is.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azok nálam már kipipálva..Camaro96 írta:Engem annyira nem vonz se a Guiloy, se a Revell, maradok a '62-es GTO-knál, abból a #24-es, meg a jövőben a fekete...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sajnos egyik méretezése sem jó.Missa írta: Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Modellel kapcsolatban. Nekem volt Revell is és van Guiloy is. A Revell valahogy nagyon nem tetszett. Minőségileg is gyatrának tartottam. Guiloy sokkal jobban tetszik. Viszont sosem tudtam eldönteni, méretileg melyik a helyesebb. Revell-t kicsinek tartottam, Guiloy-t meg nagynak... Valahogy a Guiloy jobban tetszik, az maradt meg nálam. Talán "elkábított" a rugózó futóműve is.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:

ez meg valami iszonyat őrült színkombináció...

- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Engem annyira nem vonz se a Guiloy, se a Revell, maradok a '62-es GTO-knál, abból a #24-es, meg a jövőben a fekete... 
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Labdacs írta:igen, viszont a nagyobb probléma, hogy a képen is látszik, hogy kell majd nekem egy Revell is, mert a Guiloy és a Revell különböző autókat mintázott meg. a Revell a sima tetőst, a Guiloy pedig a tetőszárnyas verziót.Missa írta:Csúnyácskák, de a 3 darabos széria gondolom felverte az árukat.Labdacs írta:a rútságos 64-es GTO-k....Missa írta:Állítólag 33 db készült a GTO-kból. 3 db a '62-es II. sorozatból. Szóval vagy összesen 33 vagy 36 db készült belőlük.Camaro96 írta:[ Kép ]
A képen 8 látszik belőlük, plusz a Breadvan. Szóval akkor a teljes széria 1/4-ét, majd nem 1/5-ét látjuk!![]()
A '64-es II. sorozat 2/3-a a képen.
valamelyik moderátor méretezze át Scumi nagy képeit, vagy szedje ki őket, mert az itthoni gépem lehal ezen a topikon, néha a böngésző restart sem segít rajta..
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igen, viszont a nagyobb probléma, hogy a képen is látszik, hogy kell majd nekem egy Revell is, mert a Guiloy és a Revell különböző autókat mintázott meg. a Revell a sima tetőst, a Guiloy pedig a tetőszárnyas verziót.Missa írta:Csúnyácskák, de a 3 darabos széria gondolom felverte az árukat.Labdacs írta:a rútságos 64-es GTO-k....Missa írta:Állítólag 33 db készült a GTO-kból. 3 db a '62-es II. sorozatból. Szóval vagy összesen 33 vagy 36 db készült belőlük.Camaro96 írta:[ Kép ]
A képen 8 látszik belőlük, plusz a Breadvan. Szóval akkor a teljes széria 1/4-ét, majd nem 1/5-ét látjuk!![]()
valamelyik moderátor méretezze át Scumi nagy képeit, vagy szedje ki őket, mert az itthoni gépem lehal ezen a topikon, néha a böngésző restart sem segít rajta..
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csúnyácskák, de a 3 darabos széria gondolom felverte az árukat.Labdacs írta:a rútságos 64-es GTO-k....Missa írta:Állítólag 33 db készült a GTO-kból. 3 db a '62-es II. sorozatból. Szóval vagy összesen 33 vagy 36 db készült belőlük.Camaro96 írta:[ Kép ]
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a rútságos 64-es GTO-k....Missa írta:Állítólag 33 db készült a GTO-kból. 3 db a '62-es II. sorozatból. Szóval vagy összesen 33 vagy 36 db készült belőlük.Camaro96 írta:[ Kép ]
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Állítólag 33 db készült a GTO-kból. 3 db a '62-es II. sorozatból. Szóval vagy összesen 33 vagy 36 db készült belőlük.Camaro96 írta:[ Kép ]
A képen 8 látszik belőlük, plusz a Breadvan. Szóval akkor a teljes széria 1/4-ét, majd nem 1/5-ét látjuk!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2012.05.03. 17:11-kor.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
csak azok a ronda felnik ne lennének.Missa írta:Hoppá, most néztem a HWE honlapján: http://www.hotwheels-elite.com/model-ca ... s-1961.phpLabdacs írta:még nincs, csak lesz.Missa írta:Medveanyám!!!! Ez mekkora "durranás" lenne CMC kivitelben!Labdacs írta:loptam face-ről:
[ Kép ]Vagy Elite-ben, de szép felnivel! Tudom, nem olyan széppel már van.
#14 viszont már van.
És van!
mindegy, veszek egyet, aztán összelövöm a CMC-vel.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hoppá, most néztem a HWE honlapján: http://www.hotwheels-elite.com/model-ca ... s-1961.phpLabdacs írta:még nincs, csak lesz.Missa írta:Medveanyám!!!! Ez mekkora "durranás" lenne CMC kivitelben!Labdacs írta:loptam face-ről:
#14 viszont már van.
És van!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Na várjál csak! CMC-ben tudom, hogy létezik #14-es. Vágyott darab is számomra. De már van #14-es Elite-ben is?Labdacs írta:még nincs, csak lesz.Missa írta:Medveanyám!!!! Ez mekkora "durranás" lenne CMC kivitelben!Labdacs írta:loptam face-ről:
#14 viszont már van.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
még nincs, csak lesz.Missa írta:Medveanyám!!!! Ez mekkora "durranás" lenne CMC kivitelben!Labdacs írta:loptam face-ről:
#14 viszont már van.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Medveanyám!!!! Ez mekkora "durranás" lenne CMC kivitelben!Labdacs írta:loptam face-ről:
[ Kép ]