Most nézem, nem is tudtam, hogy elsőkerekes!chilisos írta:2500db, május 20-tól előrendelhető
[ Kép ]
Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nekem van pólóm is, sapkám is cípőm is még régről, mostanában én se vennék ilyen cuccokkat, bár az aranyáron mért fekete bőrdzseki és Scuderia Ferrari 2011-es napszemüveg is rohadt jól néz ki, meg volna még egy cipő ami bejön, de annyiból már elég sok Ferrari modellt lehet venni szóval...Labdacs írta:szerintem teljesen mindegy, mert ha lejárt, újra meghosszabbítják.Camaro96 írta:És meddig lett meghosszabbítva?Labdacs írta:lejárt 2010-ben.Camaro96 írta: Lejárhatna már a Mattelék egyeduralmát biztosító szerződés... :DDD
csak meg lett hosszabbítva.
mindkét félnek jövedelmező a biznisz..
néztem a hétvégén a DoQ-n az F1 hősei sorozatot, ott volt egy kis mellékszál, Enzo azért akarta kirúgni az egyik versenyzőjét, mert a barátnője farmerén Ferrari lovacska volt hímezve. ha most látná, hogy mi mindenre teszik rá az emblémát...
én pl ezért nem veszek soha semmi mercsendájzing dolgot. se pólót, se sapkát, se semmit. nem igaz, Felipe Massa Puma cipőm van, de az kiszabott jól néz ki.
szeretem az ilyen Enzós sztorikat, erről még nem hallottam, igazán rá jellemző...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szerintem teljesen mindegy, mert ha lejárt, újra meghosszabbítják.Camaro96 írta:És meddig lett meghosszabbítva?Labdacs írta:lejárt 2010-ben.Camaro96 írta: Lejárhatna már a Mattelék egyeduralmát biztosító szerződés... :DDD
mindkét félnek jövedelmező a biznisz..
néztem a hétvégén a DoQ-n az F1 hősei sorozatot, ott volt egy kis mellékszál, Enzo azért akarta kirúgni az egyik versenyzőjét, mert a barátnője farmerén Ferrari lovacska volt hímezve. ha most látná, hogy mi mindenre teszik rá az emblémát...
én pl ezért nem veszek soha semmi mercsendájzing dolgot. se pólót, se sapkát, se semmit. nem igaz, Felipe Massa Puma cipőm van, de az kiszabott jól néz ki.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
És meddig lett meghosszabbítva?Labdacs írta:lejárt 2010-ben.Camaro96 írta: Lejárhatna már a Mattelék egyeduralmát biztosító szerződés... :DDD
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lejárt 2010-ben.Camaro96 írta: Lejárhatna már a Mattelék egyeduralmát biztosító szerződés... :DDD
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Lejárhatna már a Mattelék egyeduralmát biztosító szerződés... :DDDLabdacs írta:én nem pont erre gondolok, hanem arra, hogy már most meg tudnám írni az F12 bemutatóját előre, amikor meg megjön, felétenném a képeket és mehetne ki a poszt.Camaro96 írta:Ami azt illetti én is szívesen látnék már valami 'teljesen' újat...Labdacs írta:igazság szerint én már kezdek belecsömörleni ezekbe az egyen-Elite modellekbe. mindegyik egy kaptafára készül, sok ötlet nincs egyikben sem.Camaro96 írta: majd meglátjuk.
tudom, hogy rohadt hülyén be lesz csomagolva
tudom, hogy lyuk lesz a csomagtartóban
tudom, hogy kispórolják majd belőle a kárpitot
tudom, hogy félig le lesznek engedve az ablakai
tudom, hogy milyenek lesznek az ablaktörlői, a kormánya, el tudom képzeni, hogy hol lesz kamurács, hol igazi, előttem van az olvadt-vaj felni, a puha ülések. még a szaga is...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én nem pont erre gondolok, hanem arra, hogy már most meg tudnám írni az F12 bemutatóját előre, amikor meg megjön, felétenném a képeket és mehetne ki a poszt.Camaro96 írta:Ami azt illetti én is szívesen látnék már valami 'teljesen' újat...Labdacs írta:igazság szerint én már kezdek belecsömörleni ezekbe az egyen-Elite modellekbe. mindegyik egy kaptafára készül, sok ötlet nincs egyikben sem.Camaro96 írta: majd meglátjuk.
tudom, hogy rohadt hülyén be lesz csomagolva
tudom, hogy lyuk lesz a csomagtartóban
tudom, hogy kispórolják majd belőle a kárpitot
tudom, hogy félig le lesznek engedve az ablakai
tudom, hogy milyenek lesznek az ablaktörlői, a kormánya, el tudom képzeni, hogy hol lesz kamurács, hol igazi, előttem van az olvadt-vaj felni, a puha ülések. még a szaga is...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ami azt illetti én is szívesen látnék már valami 'teljesen' újat...Labdacs írta:igazság szerint én már kezdek belecsömörleni ezekbe az egyen-Elite modellekbe. mindegyik egy kaptafára készül, sok ötlet nincs egyikben sem.Camaro96 írta: majd meglátjuk.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
igazság szerint én már kezdek belecsömörleni ezekbe az egyen-Elite modellekbe. mindegyik egy kaptafára készül, sok ötlet nincs egyikben sem.Camaro96 írta: majd meglátjuk.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
majd meglátjuk.Labdacs írta:én az FF-ből indulok ki, mint a legutolsó kötelező házi. az alapján nem vagyok bizakodó.Camaro96 írta:"Van itt a fórumon aki nagy rajongója az 599 - F12 vonulatnak." Ki lehet az?Missa írta:Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
http://www.hotwheels-elite.com/newslett ... n32012.php
Van itt a fórumon aki nagy rajongója az 599 - F12 vonulatnak.![]()
Hátha örömet szerzek neki. A megjelenéséig legyen miért forgolódnia az ágyban.![]()
![]()
![]()
Amúgy már kb két hete én is felraktam, csak az nem a mai hírlevél volt.de én azért bizakodva várom, hátha jól sikerül...
bár volt már ellenpélda, a 458 Italia, meg az 599 GTO / XX egész jó lett.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én az FF-ből indulok ki, mint a legutolsó kötelező házi. az alapján nem vagyok bizakodó.Camaro96 írta:"Van itt a fórumon aki nagy rajongója az 599 - F12 vonulatnak." Ki lehet az?Missa írta:Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
Hátha örömet szerzek neki. A megjelenéséig legyen miért forgolódnia az ágyban.![]()
![]()
![]()
Amúgy már kb két hete én is felraktam, csak az nem a mai hírlevél volt.de én azért bizakodva várom, hátha jól sikerül...
bár volt már ellenpélda, a 458 Italia, meg az 599 GTO / XX egész jó lett.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
"Van itt a fórumon aki nagy rajongója az 599 - F12 vonulatnak." Ki lehet az?Missa írta:Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
![]()
Amúgy már kb két hete én is felraktam, csak az nem a mai hírlevél volt.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Van benne igazság.Labdacs írta:sőt, általában fordítva van, az év végi modellújdonságokból derül ki, hogy milyen új 1:1-es Ferrari fog megjelenni.schumimodells írta:Nincs ezen mit meglepődni. Minden új Ferrarit előbb, vagy utóbb kihoz a Mattel.Missa írta:Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
sőt, általában fordítva van, az év végi modellújdonságokból derül ki, hogy milyen új 1:1-es Ferrari fog megjelenni.schumimodells írta:Nincs ezen mit meglepődni. Minden új Ferrarit előbb, vagy utóbb kihoz a Mattel.Missa írta:Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
![]()
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
majd meglátjuk, milyen is lesz valójában. sok jóban nem reménykedem, mostanában nem igazán találja el a ritmust a Mattel.Missa írta:Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
![]()
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nincs ezen mit meglepődni. Minden új Ferrarit előbb, vagy utóbb kihoz a Mattel.Missa írta:Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Csak gondoltam felteszem a hírlevelet, ma jött.Labdacs írta:elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?
Van itt a fórumon aki nagy rajongója az 599 - F12 vonulatnak.
Hátha örömet szerzek neki. A megjelenéséig legyen miért forgolódnia az ágyban.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
elméletben már tudni lehetett, hogy jön kb egy éve, csak akkor még nem volt neve a gyereknek.Missa írta:Ez már volt?