http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... XXpg0gbcQQ
Ferrari
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Ferrari
ezeket beleértettem az újságírásba.french-car-fan írta:Vagy, mint a tv műsorokban, Totalcar, Top Gear...Labdacs írta:ezen miért csodálkozol? ez megy nagyon sok helyen "újságírás" címén.Camaro96 írta:igazándiból el se hiszem, hogy képesek voltak egy ilyen posztot kreálni, egyéni ízlés alapján...Missa írta:Ízlések és pofonok... Én például nem értek egyet ezzel a 10-es listával. A 456 GT-t nem tudom csúnyának mondani. Van szín ami nem áll jól neki, de egyáltalán nem csúnya autó! Sőt! A 330 GT, a 308 GT4, de még az F50 sem csúnya szerintem. A nagyon elviselhető kategóriában benne van a Mondial 8, a V8 California, az 575 Zagato. Ami nekem tényleg nem szép az az FF, a 365 GTC. Az ami tényleg kifejezetten randa az a 330 GTC Zagato.Camaro96 írta:http://www.insideline.com/ferrari/the-1 ... -time.html
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
valahogy ez a Mansory Stallone sose tudott igazán megfogni...Scoobyskull írta:[ Kép ]
- Scoobyskull
- Felhasználó

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Vagy, mint a tv műsorokban, Totalcar, Top Gear...Labdacs írta:ezen miért csodálkozol? ez megy nagyon sok helyen "újságírás" címén.Camaro96 írta:igazándiból el se hiszem, hogy képesek voltak egy ilyen posztot kreálni, egyéni ízlés alapján...Missa írta:Ízlések és pofonok... Én például nem értek egyet ezzel a 10-es listával. A 456 GT-t nem tudom csúnyának mondani. Van szín ami nem áll jól neki, de egyáltalán nem csúnya autó! Sőt! A 330 GT, a 308 GT4, de még az F50 sem csúnya szerintem. A nagyon elviselhető kategóriában benne van a Mondial 8, a V8 California, az 575 Zagato. Ami nekem tényleg nem szép az az FF, a 365 GTC. Az ami tényleg kifejezetten randa az a 330 GTC Zagato.Camaro96 írta:http://www.insideline.com/ferrari/the-1 ... -time.html
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ezen miért csodálkozol? ez megy nagyon sok helyen "újságírás" címén.Camaro96 írta:igazándiból el se hiszem, hogy képesek voltak egy ilyen posztot kreálni, egyéni ízlés alapján...Missa írta:Ízlések és pofonok... Én például nem értek egyet ezzel a 10-es listával. A 456 GT-t nem tudom csúnyának mondani. Van szín ami nem áll jól neki, de egyáltalán nem csúnya autó! Sőt! A 330 GT, a 308 GT4, de még az F50 sem csúnya szerintem. A nagyon elviselhető kategóriában benne van a Mondial 8, a V8 California, az 575 Zagato. Ami nekem tényleg nem szép az az FF, a 365 GTC. Az ami tényleg kifejezetten randa az a 330 GTC Zagato.Camaro96 írta:http://www.insideline.com/ferrari/the-1 ... -time.html
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
igazándiból el se hiszem, hogy képesek voltak egy ilyen posztot kreálni, egyéni ízlés alapján...Missa írta:Ízlések és pofonok... Én például nem értek egyet ezzel a 10-es listával. A 456 GT-t nem tudom csúnyának mondani. Van szín ami nem áll jól neki, de egyáltalán nem csúnya autó! Sőt! A 330 GT, a 308 GT4, de még az F50 sem csúnya szerintem. A nagyon elviselhető kategóriában benne van a Mondial 8, a V8 California, az 575 Zagato. Ami nekem tényleg nem szép az az FF, a 365 GTC. Az ami tényleg kifejezetten randa az a 330 GTC Zagato.Camaro96 írta:http://www.insideline.com/ferrari/the-1 ... -time.html
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
én is valami ilyesmit akartam leírni hozzá, de arra se vettem a fáradtságot...Labdacs írta:ez nettó baromság.Camaro96 írta:http://www.insideline.com/ferrari/the-1 ... -time.html
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ízlések és pofonok... Én például nem értek egyet ezzel a 10-es listával. A 456 GT-t nem tudom csúnyának mondani. Van szín ami nem áll jól neki, de egyáltalán nem csúnya autó! Sőt! A 330 GT, a 308 GT4, de még az F50 sem csúnya szerintem. A nagyon elviselhető kategóriában benne van a Mondial 8, a V8 California, az 575 Zagato. Ami nekem tényleg nem szép az az FF, a 365 GTC. Az ami tényleg kifejezetten randa az a 330 GTC Zagato.Camaro96 írta:http://www.insideline.com/ferrari/the-1 ... -time.html
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ez nettó baromság.Camaro96 írta:http://www.insideline.com/ferrari/the-1 ... -time.html
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
hamár négyüléses, nekem a 365 GT4 2+2 valamivel jobban tetszik mint a 412-es, bár mindkettőt elfogadnám 1:18-ban is, de 1:1-ben is.Labdacs írta:én a kockának picit jobban örülnék. lenne egy 412-456-612-FF sorom.Missa írta:Nekem az Inter is tökéletesen megfelelne!Labdacs írta:azért nem írtam, hogy biztosan jön, de ami újonnan kerül bele az 1:43-as kínálatba, az megjelenik általában 1:18-ban is. ebből a szempontból a 212 Internek nagyobb az esélye.Camaro96 írta:de akkor akár mást is megcsinálhatnának, mondjuk a 212 Intert, 365 GT4 2+2-t, vagy 330 P4-est is, bár abból meg van GMP, inkább másra fordítsák a figyelmüket...Labdacs írta:a 412-re még talán esély is lenne, mert azt már megcsinálta a Mattel 1:43-ban, és általában nem nagyon szokott lenni átfedésmentesség náluk.Missa írta: Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?Na már ha megkérdeznének. De nem fognak...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
én a kockának picit jobban örülnék. lenne egy 412-456-612-FF sorom.Missa írta:Nekem az Inter is tökéletesen megfelelne!Labdacs írta:azért nem írtam, hogy biztosan jön, de ami újonnan kerül bele az 1:43-as kínálatba, az megjelenik általában 1:18-ban is. ebből a szempontból a 212 Internek nagyobb az esélye.Camaro96 írta:de akkor akár mást is megcsinálhatnának, mondjuk a 212 Intert, 365 GT4 2+2-t, vagy 330 P4-est is, bár abból meg van GMP, inkább másra fordítsák a figyelmüket...Labdacs írta:a 412-re még talán esély is lenne, mert azt már megcsinálta a Mattel 1:43-ban, és általában nem nagyon szokott lenni átfedésmentesség náluk.Missa írta: Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?Na már ha megkérdeznének. De nem fognak...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
nekem legfőképp az tetszene a 43-asok közül...Missa írta:Nekem az Inter is tökéletesen megfelelne!Labdacs írta:azért nem írtam, hogy biztosan jön, de ami újonnan kerül bele az 1:43-as kínálatba, az megjelenik általában 1:18-ban is. ebből a szempontból a 212 Internek nagyobb az esélye.Camaro96 írta:de akkor akár mást is megcsinálhatnának, mondjuk a 212 Intert, 365 GT4 2+2-t, vagy 330 P4-est is, bár abból meg van GMP, inkább másra fordítsák a figyelmüket...Labdacs írta:a 412-re még talán esély is lenne, mert azt már megcsinálta a Mattel 1:43-ban, és általában nem nagyon szokott lenni átfedésmentesség náluk.Missa írta: Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?Na már ha megkérdeznének. De nem fognak...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nekem az Inter is tökéletesen megfelelne!Labdacs írta:azért nem írtam, hogy biztosan jön, de ami újonnan kerül bele az 1:43-as kínálatba, az megjelenik általában 1:18-ban is. ebből a szempontból a 212 Internek nagyobb az esélye.Camaro96 írta:de akkor akár mást is megcsinálhatnának, mondjuk a 212 Intert, 365 GT4 2+2-t, vagy 330 P4-est is, bár abból meg van GMP, inkább másra fordítsák a figyelmüket...Labdacs írta:a 412-re még talán esély is lenne, mert azt már megcsinálta a Mattel 1:43-ban, és általában nem nagyon szokott lenni átfedésmentesség náluk.Missa írta: Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
azért nem írtam, hogy biztosan jön, de ami újonnan kerül bele az 1:43-as kínálatba, az megjelenik általában 1:18-ban is. ebből a szempontból a 212 Internek nagyobb az esélye.Camaro96 írta:de akkor akár mást is megcsinálhatnának, mondjuk a 212 Intert, 365 GT4 2+2-t, vagy 330 P4-est is, bár abból meg van GMP, inkább másra fordítsák a figyelmüket...Labdacs írta:a 412-re még talán esély is lenne, mert azt már megcsinálta a Mattel 1:43-ban, és általában nem nagyon szokott lenni átfedésmentesség náluk.Missa írta: Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
de akkor akár mást is megcsinálhatnának, mondjuk a 212 Intert, 365 GT4 2+2-t, vagy 330 P4-est is, bár abból meg van GMP, inkább másra fordítsák a figyelmüket...Labdacs írta:a 412-re még talán esély is lenne, mert azt már megcsinálta a Mattel 1:43-ban, és általában nem nagyon szokott lenni átfedésmentesség náluk.Missa írta: Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a 412-re még talán esély is lenne, mert azt már megcsinálta a Mattel 1:43-ban, és általában nem nagyon szokott lenni átfedésmentesség náluk.Missa írta: Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nahát ezeket tényleg könnyen ki lehetne reszelni, még egy téglából is.Camaro96 írta:jah, meg akkor mindjárt ezt is mellé:Missa írta:Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?Camaro96 írta:igen, itt lenne már az ideje valami teljesen újnak.Labdacs írta:áá, annyi szép Ferrari van, ami simán beelőzi, és még nincs 1:18-ban.Missa írta:Hát akkor igazán csinálhatnának egy tisztességeset is belőle. Bármennyire is csúnya! Bár nálam nem a legrondább kategória.Labdacs írta:sajnos egyik méretezése sem jó.Missa írta: Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Modellel kapcsolatban. Nekem volt Revell is és van Guiloy is. A Revell valahogy nagyon nem tetszett. Minőségileg is gyatrának tartottam. Guiloy sokkal jobban tetszik. Viszont sosem tudtam eldönteni, méretileg melyik a helyesebb. Revell-t kicsinek tartottam, Guiloy-t meg nagynak... Valahogy a Guiloy jobban tetszik, az maradt meg nálam. Talán "elkábított" a rugózó futóműve is.
[ Kép ]
[ Kép ]
[ Kép ]
![]()
![]()
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
jah, meg akkor mindjárt ezt is mellé:Missa írta:Mondjuk például egy Ferrari 400i, vagy egy 412?Camaro96 írta:igen, itt lenne már az ideje valami teljesen újnak.Labdacs írta:áá, annyi szép Ferrari van, ami simán beelőzi, és még nincs 1:18-ban.Missa írta:Hát akkor igazán csinálhatnának egy tisztességeset is belőle. Bármennyire is csúnya! Bár nálam nem a legrondább kategória.Labdacs írta:sajnos egyik méretezése sem jó.Missa írta: Jééé, tényleg. Ezt nem is vettem észre a képen.Modellel kapcsolatban. Nekem volt Revell is és van Guiloy is. A Revell valahogy nagyon nem tetszett. Minőségileg is gyatrának tartottam. Guiloy sokkal jobban tetszik. Viszont sosem tudtam eldönteni, méretileg melyik a helyesebb. Revell-t kicsinek tartottam, Guiloy-t meg nagynak... Valahogy a Guiloy jobban tetszik, az maradt meg nálam. Talán "elkábított" a rugózó futóműve is.