Pakkot kaptam
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
Grat hozzá AttilaCamaro96 írta:Nos, a fehér 365-ös itthon pihen, a másik még nem jött meg, Luxemburgból nagyobb az út...Missa írta:Kyosho-ból? Szinte bármilyen színben. Még akár sárgában is jöhet. De most CMC és egy Elite után "mesterséges légzést" kell adnom a pénztárcámnak.Camaro96 írta:Rejtés:
a postás bajoktól eltekintve, grat hozzá, tetszetős darab, gondolom kell mellé majd egy Kyosho is, csak kérdés, milyen színben?![]()
![]()
nekem meg ma jött volna meg az egyik autóm, csak pont nem volt itthon senki, majd holnap megyünk a postára, remélem nem lesz problem...Sőt, újra kell éleszteni!
![]()
Figyu, ha már van értesítőd, hogy megpróbálták kézbesíteni, félsiker! Akkor az már a postán van! Ne izgulj!![]()
Aztán majd képeket! Főleg a TR250-ről![]()
Néhány rögtönzött kép, benyomások később, most edzésre kőő menni, addig itt volnának azok a képek, sajnos a fényképező még nem "parkolt be" hozzám...![]()
A 250-esről meg piszok sok képet fogok csinálni, bár nem mintha a 365-ösről nem...:DD
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép ez a fehérgőte, jó karácsonyod lesz, látom már.Camaro96 írta: Pofátlan, tetű Posta, 5 napig ült rajta. Egy délelőttnyi nyomozás után előkerítették.![]()
Be akarták dumálni, hogy rosszul lett megcímezve. A feladó beszkennelte a feladóvevényt, amit az orruk alá dugtam. Persze, hogy maximálisan tökéletesen volt kitöltve. Akkor azt mondták, hogy az irodaház recepciósa zavarta el a postást, hogy nem veszi át. Bla-bla-bla. Valahol a beosztottaim, kötelességük átvenni az érkező postát. Vissza néztük a posta által említett kézbesítési napon a kamera képeket. A csomagszállító odajött a ház elé, az autóból ki sem szállt a postás. Valamit adminisztrált és elhúzta a belét... Nekem meg ma azt mondták, hogy nem kézbesíthető... Úgy lenne kedvem fingatni őket.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratulálok!Camaro96 írta:Nos, a fehér 365-ös itthon pihen, a másik még nem jött meg, Luxemburgból nagyobb az út...Missa írta:Kyosho-ból? Szinte bármilyen színben. Még akár sárgában is jöhet. De most CMC és egy Elite után "mesterséges légzést" kell adnom a pénztárcámnak.Camaro96 írta:Rejtés:
a postás bajoktól eltekintve, grat hozzá, tetszetős darab, gondolom kell mellé majd egy Kyosho is, csak kérdés, milyen színben?![]()
![]()
nekem meg ma jött volna meg az egyik autóm, csak pont nem volt itthon senki, majd holnap megyünk a postára, remélem nem lesz problem...Sőt, újra kell éleszteni!
![]()
Figyu, ha már van értesítőd, hogy megpróbálták kézbesíteni, félsiker! Akkor az már a postán van! Ne izgulj!![]()
Aztán majd képeket! Főleg a TR250-ről![]()
Néhány rögtönzött kép, benyomások később, most edzésre kőő menni, addig itt volnának azok a képek, sajnos a fényképező még nem "parkolt be" hozzám...![]()
A 250-esről meg piszok sok képet fogok csinálni, bár nem mintha a 365-ösről nem...:DD
Ez a Hófehérke is nagyon szép masina! Mint említettem nekem is van a piros. Merem állítani, hogy egy CMC-től alig hajszálnyival gyengébb. Nagyon szép modell. Ebben a kis méretben is hűen adja vissza az eredeti "brutalitását".
A 250 TR mikor jön? Igyekezni kell, mindjárt itt a Jézuska! Mert ha nem, Rudolf a következő!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Nos, a fehér 365-ös itthon pihen, a másik még nem jött meg, Luxemburgból nagyobb az út...Missa írta:Kyosho-ból? Szinte bármilyen színben. Még akár sárgában is jöhet. De most CMC és egy Elite után "mesterséges légzést" kell adnom a pénztárcámnak.Camaro96 írta:Rejtés:
![]()
![]()
Aztán majd képeket! Főleg a TR250-ről
Néhány rögtönzött kép, benyomások később, most edzésre kőő menni, addig itt volnának azok a képek, sajnos a fényképező még nem "parkolt be" hozzám...

- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Kyosho-ból? Szinte bármilyen színben. Még akár sárgában is jöhet. De most CMC és egy Elite után "mesterséges légzést" kell adnom a pénztárcámnak.Camaro96 írta:Rejtés:
![]()
nekem meg ma jött volna meg az egyik autóm, csak pont nem volt itthon senki, majd holnap megyünk a postára, remélem nem lesz problem...
Figyu, ha már van értesítőd, hogy megpróbálták kézbesíteni, félsiker! Akkor az már a postán van! Ne izgulj!
Aztán majd képeket! Főleg a TR250-ről
Köszönöm, megkaptam! Válaszoltam is!D.A.C.I. írta: Küldtem mailt, csatolt képpel!
Being automotivated is not a crime.
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Küldtem mailt, csatolt képpel!Stroker írta:Még mindég nem, Te adtad fel (majdnem) a szomszédban.D.A.C.I. írta:Stroker!
Még mindig nem kaptad meg a csomagom???![]()
Le fényképezem neked én is a feladó vevényt ha gondolod, aztán rá kérdezhetsz az ottani postán ha gondolod! Aznap a tiéd után adtam fel egy másik csomagot Győrbe címezve, az már pénteken odaért...
Ha elküldenéd a csomagszámot e-mailben, azt megköszönném. Holnap egész nap nem lesz időm elugrani a postára megérdeklődni, de szerdán azzal fogok kezdeni.
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Rejtés:
a postás bajoktól eltekintve, grat hozzá, tetszetős darab, gondolom kell mellé majd egy Kyosho is, csak kérdés, milyen színben?
nekem meg ma jött volna meg az egyik autóm, csak pont nem volt itthon senki, majd holnap megyünk a postára, remélem nem lesz problem...
Még mindég nem, Te adtad fel (majdnem) a szomszédban.D.A.C.I. írta:Stroker!
Még mindig nem kaptad meg a csomagom???![]()
Le fényképezem neked én is a feladó vevényt ha gondolod, aztán rá kérdezhetsz az ottani postán ha gondolod! Aznap a tiéd után adtam fel egy másik csomagot Győrbe címezve, az már pénteken odaért...
- D.A.C.I.
- Felhasználó

- Kapcsolat:
Stroker!
Még mindig nem kaptad meg a csomagom???
Még mindig nem kaptad meg a csomagom???
Missa írta:Egy adag Postával való brusztolás után ez is meg jött: Pofátlan, tetű Posta, 5 napig ült rajta. Egy délelőttnyi nyomozás után előkerítették.![]()
Be akarták dumálni, hogy rosszul lett megcímezve. A feladó beszkennelte a feladóvevényt, amit az orruk alá dugtam. Persze, hogy maximálisan tökéletesen volt kitöltve. Akkor azt mondták, hogy az irodaház recepciósa zavarta el a postást, hogy nem veszi át. Bla-bla-bla. Valahol a beosztottaim, kötelességük átvenni az érkező postát. Vissza néztük a posta által említett kézbesítési napon a kamera képeket. A csomagszállító odajött a ház elé, az autóból ki sem szállt a postás. Valamit adminisztrált és elhúzta a belét... Nekem meg ma azt mondták, hogy nem kézbesíthető... Úgy lenne kedvem fingatni őket.
Gratula hozzá! Postát ne is említsd, ebben a hónapban több gondom akadt velük, mint eddig együttvéve. Múlt szerdán, szinte a szomszédban feladott csomag még nem érkezett meg. Az egy hete, Pesten feladott levél szintén nem érkezett meg. A hónap elején, Angliában feladott könyv úgyszintén nem érkezett meg. Az eladónál utánaérdeklődve kiderült, hogy a pesti elosztóközpontba való beérkezés után nyomtalanul eltűnt, csomagszám alapján sincs meg. Most küld helyette másik könyvet. Megértem, ha a külföldiek nem szívesen postáznak Magyarországra.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Egy adag Postával való brusztolás után ez is meg jött:
Pofátlan, tetű Posta, 5 napig ült rajta. Egy délelőttnyi nyomozás után előkerítették.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
tudok árat: 120euró, januárko1122 írta:Értem. 1/18-ban szeretnék egyet. Ha esetleg majd tudsz árat, akkor majd jelezd felém! Köszi!
Értem. 1/18-ban szeretnék egyet. Ha esetleg majd tudsz árat, akkor majd jelezd felém! Köszi!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
annak is van már gazdája, de egyébként 40 juró. (1:43)ko1122 írta:Szia Labdacs!
Az A-team furgon mennyiért megy?
Szia Labdacs!
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
leghamarabb január közepén tudna ideérni.gabec írta:Karácsony előtt már biztos nem. De ha aktuális lesz akkor szólok.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
annak már van gazdája, de talán tudok még belőle rendelni, ha érdekel. 30 eurónak megfelelő HUF.gabec írta:Sárga Charger-t mennyiért vesztegeted?