kár.chilisos írta:Azt írták DX-en, hogy az utolsó napokon már ki is vették a vitrinből a félreértések elkerülése végett, mert mindenki azt hitte, hogy nyithatós Kyosho készül.Labdacs írta:lehet, hogy rosszul emlékeztem, de mintha ki lett volna nyitva egyszer valamelyik nap.chilisos írta:Szerintem ez nem nyitható:Labdacs írta:a Nürnbergben kiállított Kyosho nyitható volt, én úgy emlékszem.chilisos írta:Kyosho made by Frontiart...ilyen lesz...Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
[ Kép ]
annyi minden volt ott egyszerre, lehet, hogy keverem mással.
Itt is azt írják, hogy Frontiart lesz.http://www.auto-und-modell.de/pages/akt ... o-118-112/
Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Újdonságok az 1/18-as modellek világában
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Azt írták DX-en, hogy az utolsó napokon már ki is vették a vitrinből a félreértések elkerülése végett, mert mindenki azt hitte, hogy nyithatós Kyosho készül.Labdacs írta:lehet, hogy rosszul emlékeztem, de mintha ki lett volna nyitva egyszer valamelyik nap.chilisos írta:Szerintem ez nem nyitható:Labdacs írta:a Nürnbergben kiállított Kyosho nyitható volt, én úgy emlékszem.chilisos írta:Kyosho made by Frontiart...ilyen lesz...Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
[ Kép ]
Itt is azt írják, hogy Frontiart lesz.http://www.auto-und-modell.de/pages/akt ... o-118-112/
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
lehet, hogy rosszul emlékeztem, de mintha ki lett volna nyitva egyszer valamelyik nap.chilisos írta:Szerintem ez nem nyitható:Labdacs írta:a Nürnbergben kiállított Kyosho nyitható volt, én úgy emlékszem.chilisos írta:Kyosho made by Frontiart...ilyen lesz...Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
[ Kép ]
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Szerintem ez nem nyitható:Labdacs írta:a Nürnbergben kiállított Kyosho nyitható volt, én úgy emlékszem.chilisos írta:Kyosho made by Frontiart...ilyen lesz...Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.

- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
a Nürnbergben kiállított Kyosho nyitható volt, én úgy emlékszem.chilisos írta:Kyosho made by Frontiart...ilyen lesz...Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Kyosho made by Frontiart...ilyen lesz...Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szerintem nem, hiszen a Kyosho az a 200+ eurós ligában versenyez majd, az Elite pedig 100 euró körüli.schumimodells írta:Ha tényleg lesz Kyosho, akkor az le fogja verni a használt Elite árát.(talán)Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ha tényleg lesz Kyosho, akkor az le fogja verni a használt Elite árát.(talán)Labdacs írta:ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
Ezt a kis Herbie-t szerintem be fogom majd szerezni 
- Csatolmányok
-
- VW.jpg (145.85 KiB) Megtekintve 5412 alkalommal
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha szerencsénk lesz, és lesz tényleg Kyosho is belőle, akkor érdemes lesz arra várni.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Szerintem, elég drága lesz, és hamar el fog fogyni, mint a piros 458-as.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nürnbergen is ez volt a helyzet. elég hervasztó.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
Nem vagyok ez a sok 100 euros resin fan (sőt), de ezt elfogadnám...

vagy ezt

vagy ezt

- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:

Ajtók nem illeszkednek túl szépen
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ez így van! Bosszant engem is. Mondjuk a '68-as Bullitot nem adnám el az ezüst R/T beszerzése után sem, már csak azért sem, mert a II. generációs Chargerből nincs HEMI motoros változatom. De a '69-es bronzot lehet, hogy piacra dobnám, cserébe Hemi Orange változatért.Labdacs írta:nekem ezek már kb annyira egyformákok, mint az AUTOart LAmbók.Missa írta:Én nem szoktam ide sokat irkálni. Nem tartom a modellgyártás ütőerén a mutató ujjam.
De mostanában hallottam, olvastam ezekről az újdonságokról: http://www.diecastmusclecars.com/charger.htm
A legvégén van a Coming Soon részben három újdonság, kettő képpel is.
Megint csak az ezüst színű "nem szeretem" énemet birizgálja ez a '68-as Charger. Megmondom őszintén, baromi jól néz ki! Nekem kellene.De a '69-es sem kutya. Nem General Lee-s, hanem HEMI Orange szín. Töröm a fejem rajta nagyon. Valahogy jobb színösszeállításnak tartom, mint a saját bronz színűmet. Az sem rossz, sőt! De az a bronz metál szerintem nem passzol egy Muscle Car-hoz.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nekem ezek már kb annyira egyformákok, mint az AUTOart LAmbók.Missa írta:Én nem szoktam ide sokat irkálni. Nem tartom a modellgyártás ütőerén a mutató ujjam.
De mostanában hallottam, olvastam ezekről az újdonságokról: http://www.diecastmusclecars.com/charger.htm
Megint csak az ezüst színű "nem szeretem" énemet birizgálja ez a '68-as Charger. Megmondom őszintén, baromi jól néz ki! Nekem kellene.De a '69-es sem kutya. Nem General Lee-s, hanem HEMI Orange szín. Töröm a fejem rajta nagyon. Valahogy jobb színösszeállításnak tartom, mint a saját bronz színűmet. Az sem rossz, sőt! De az a bronz metál szerintem nem passzol egy Muscle Car-hoz.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én nem szoktam ide sokat irkálni. Nem tartom a modellgyártás ütőerén a mutató ujjam.
Megint csak az ezüst színű "nem szeretem" énemet birizgálja ez a '68-as Charger. Megmondom őszintén, baromi jól néz ki! Nekem kellene.
De a '69-es sem kutya. Nem General Lee-s, hanem HEMI Orange szín. Töröm a fejem rajta nagyon. Valahogy jobb színösszeállításnak tartom, mint a saját bronz színűmet. Az sem rossz, sőt! De az a bronz metál szerintem nem passzol egy Muscle Car-hoz.
Megint csak az ezüst színű "nem szeretem" énemet birizgálja ez a '68-as Charger. Megmondom őszintén, baromi jól néz ki! Nekem kellene.
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
az gáz.chilisos írta:Nem, a hungarocell normálisan össze van préselve, nem mállik szét, belül viszont ugyanolyan sütőpapírba és nejlonba van csomagolva mint az Otto.Labdacs írta:a GT Spirit cuccok is olyan kritikán aluli csomagolásban jönnek, mint az OttO?
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
AUTOart-ból is elég szép sort össze lehet hozni, nagyon sok változatot kiadott.schumimodells írta: Szép régi Porschékat hoznak ki, csorog az ember nyála.
- chilisos
- Moderátor

- Kapcsolat:
A klub kiadáshoz meg jár egy fa talapzat is.chilisos írta:Nem, a hungarocell normálisan össze van préselve, nem mállik szét, belül viszont ugyanolyan sütőpapírba és nejlonba van csomagolva mint az Otto.Labdacs írta:a GT Spirit cuccok is olyan kritikán aluli csomagolásban jönnek, mint az OttO?