Ha kibírja, akkor elhozomLabdacs írta:nem, nem, ezt most tényleg nem. rendesek vagytok, de ugye már megvan:Missa írta:Én magam sem tudtam. Csak egy V8 California és a 599-es volt a kirakatfelé fordítva. A két háttal állóról nem sok infóm volt. Az egyikről sejtettem, hogy 599 Fiorano. A bemetszett ezüst tetejéből gondoltam. Na és reménykedtem, hogy a bicolor 599-es. De sajnos nem az volt...Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
ha tudtam volna, hogy kettő is van, mondtam volna, hogy a másikat hozd el nekem.
Szerintem nem késel le róla holnap sem. De úgy látom Frozen már felajánlotta a segítségét.Ha neki nem jön össze, szólj. Nem mesze dolgozom és lakom tőlük. Akár munkaidőben kiugrom hozzájuk.
el lehet ezt majd adni jóval többért, szóval, ha valaki nyerni szeretne, vegye meg, tegye el fél évig, aztán dobja piacra. akár a német ebay-en.
Pakkot kaptam
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Re: Pakkot kaptam
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
nem, nem, ezt most tényleg nem. rendesek vagytok, de ugye már megvan:Missa írta:Én magam sem tudtam. Csak egy V8 California és a 599-es volt a kirakatfelé fordítva. A két háttal állóról nem sok infóm volt. Az egyikről sejtettem, hogy 599 Fiorano. A bemetszett ezüst tetejéből gondoltam. Na és reménykedtem, hogy a bicolor 599-es. De sajnos nem az volt...Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
ha tudtam volna, hogy kettő is van, mondtam volna, hogy a másikat hozd el nekem.
Szerintem nem késel le róla holnap sem. De úgy látom Frozen már felajánlotta a segítségét.Ha neki nem jön össze, szólj. Nem mesze dolgozom és lakom tőlük. Akár munkaidőben kiugrom hozzájuk.

el lehet ezt majd adni jóval többért, szóval, ha valaki nyerni szeretne, vegye meg, tegye el fél évig, aztán dobja piacra. akár a német ebay-en.
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én magam sem tudtam. Csak egy V8 California és a 599-es volt a kirakatfelé fordítva. A két háttal állóról nem sok infóm volt. Az egyikről sejtettem, hogy 599 Fiorano. A bemetszett ezüst tetejéből gondoltam. Na és reménykedtem, hogy a bicolor 599-es. De sajnos nem az volt...Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
ha nem kék lenne, azt mondanám, hogy igen, de nem vagyok az a spájzolós fajta.FrozenSilverM5 írta:Elhozzam?Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Még nem késő utána menni.Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Elhozzam?Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
- Labdacs
- Moderátor

- Kapcsolat:
szép fogás.Missa írta:...
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Schumi, Camaro köszi! Na és köszönöm Labdacsnak is, hogy segített dönteni!Camaro96 írta:Ugye mondtam, hogy 12.000-ért mennek még mindig ott a cuccok!Missa írta:Hát ezt nem bírom ki!http://www.hdf.vsg4.hu/index.php
Tegnap a feleségem rábeszélt egy kis sétára. Ám legyen! Neki is indultunk: Marina Part, aztán végig a Népszigeten, a volt MAHART hajójavítónál föl az összekötő hídra (kellett egy kicsit nosztalgiáznom. Megmutattam az asszonynak hol javították a hajókat amin melóztam, hol próbálták ki, járatták be, na és egy-egy sikeres próba után hol rúgtunk be!. Ajánlom a Népszigeten az Evezős nevű kert vendéglőt. Isteni finom hekket lehet enni!). Az hídról lejövet irány haza a Váci úton. Mondom a páromnak, a Ferrari kereskedés oldalán menjünk, mert bámészkodni akarok. És mit látok a Warm-Up kirakatában? Hát ezt: Ma nem bírtam ki és felhívtam őket, hogy: "- Hogyé' agyják kendtek ezt a portékát?" 12000 jött a válasz. Na most, tudtommal ez a modell már "fehér holló". Ennyiért? Jézusom, honnan kaparjak össze ennyit? Valahol figyelhetnek oda fönt, mert délután 3-kor megvették a sérült 250 LM modellem. Jött a következő dilemma, California, vagy a sérült LM pótlása? Telefon Labdacsnak, adj tanácsot! Kaptam! Meló után asszonykám rábeszélt, menjünk megvenni, úgyis 18-ig vannak nyitva. Ő persze figyelt ilyenre tegnap, én nem... Szóval megvettem. Mivel tisztában vagyok vele, hogy ha valaki készpénzért vesz autót, a kereskedő hivatalból jelenti az APEH-nek. Tudom, tapasztaltam.
Ezért megőriztem a számlát: Lám-lám úgy néz ki a mai nap én voltam az egyetlen vevőjük!
A számla sorszámából gondolom.
Na és itt van ő: Mondjuk az is igaz, aki nagyobb "tételben" vásárol náluk nem ebben a csomagolásban viszi haza a szerzeményét:![]()
![]()
Egyébként mint elmondták, kiárusítás van náluk. Van még két Elite-Ferrari 599 GTB Fiorano. Az ezüst színű, RARE sorozatú. Na és még egy darab kék V8 California is maradt. Nem volt bőr a pofámon megvenni és aztán felárral árulni a Vaterán. Szóval akinek nagyon hiányzik a gyűjteményéből, futás a Warm-Up-ba!Kittgt500-nak onnan van ugyanennyiért vrös Californiája...
Szal gratula hozzá, szép darab, nekem már több mint egy éve megvan, de még mindig ugyanúgy imádom ezt a kéket...
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
egy szavuk nem lehet...XDMissa írta:Én úgy gondolom, nem is mi, modellgyűjtők vagyunk az igazi szerencsések! Hanem a szülők, nagyszülők, feleségek, hozzátartozók! Hiszen nekünk olyan könnyű ajándékot venni!!!Camaro96 írta:big congrat a pakknak és a 18-nak is itt is...french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
Szüleimtől kapott csomagNagyszüleimtől kapott csomag:
![]()
![]()
![]()
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, nem is mi, modellgyűjtők vagyunk az igazi szerencsések! Hanem a szülők, nagyszülők, feleségek, hozzátartozók! Hiszen nekünk olyan könnyű ajándékot venni!!!Camaro96 írta:big congrat a pakknak és a 18-nak is itt is...french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Ugye mondtam, hogy 12.000-ért mennek még mindig ott a cuccok!Missa írta:Hát ezt nem bírom ki!http://www.hdf.vsg4.hu/index.php
Tegnap a feleségem rábeszélt egy kis sétára. Ám legyen! Neki is indultunk: Marina Part, aztán végig a Népszigeten, a volt MAHART hajójavítónál föl az összekötő hídra (kellett egy kicsit nosztalgiáznom. Megmutattam az asszonynak hol javították a hajókat amin melóztam, hol próbálták ki, járatták be, na és egy-egy sikeres próba után hol rúgtunk be!. Ajánlom a Népszigeten az Evezős nevű kert vendéglőt. Isteni finom hekket lehet enni!). Az hídról lejövet irány haza a Váci úton. Mondom a páromnak, a Ferrari kereskedés oldalán menjünk, mert bámészkodni akarok. És mit látok a Warm-Up kirakatában? Hát ezt: Ma nem bírtam ki és felhívtam őket, hogy: "- Hogyé' agyják kendtek ezt a portékát?" 12000 jött a válasz. Na most, tudtommal ez a modell már "fehér holló". Ennyiért? Jézusom, honnan kaparjak össze ennyit? Valahol figyelhetnek oda fönt, mert délután 3-kor megvették a sérült 250 LM modellem. Jött a következő dilemma, California, vagy a sérült LM pótlása? Telefon Labdacsnak, adj tanácsot! Kaptam! Meló után asszonykám rábeszélt, menjünk megvenni, úgyis 18-ig vannak nyitva. Ő persze figyelt ilyenre tegnap, én nem... Szóval megvettem. Mivel tisztában vagyok vele, hogy ha valaki készpénzért vesz autót, a kereskedő hivatalból jelenti az APEH-nek. Tudom, tapasztaltam.
Ezért megőriztem a számlát: Lám-lám úgy néz ki a mai nap én voltam az egyetlen vevőjük!
Na és itt van ő: Mondjuk az is igaz, aki nagyobb "tételben" vásárol náluk nem ebben a csomagolásban viszi haza a szerzeményét:![]()
![]()
Egyébként mint elmondták, kiárusítás van náluk. Van még két Elite-Ferrari 599 GTB Fiorano. Az ezüst színű, RARE sorozatú. Na és még egy darab kék V8 California is maradt. Nem volt bőr a pofámon megvenni és aztán felárral árulni a Vaterán. Szóval akinek nagyon hiányzik a gyűjteményéből, futás a Warm-Up-ba!
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratula hozzá, tényleg nem könnyű ma már beszerezni, ráadásúl nem ilyen kedvező áron. Jó fogás volt.Missa írta:Hát ezt nem bírom ki!http://www.hdf.vsg4.hu/index.php
![]()
Egyébként mint elmondták, kiárusítás van náluk. Van még két Elite-Ferrari 599 GTB Fiorano. Az ezüst színű, RARE sorozatú. Na és még egy darab kék V8 California is maradt. Nem volt bőr a pofámon megvenni és aztán felárral árulni a Vaterán. Szóval akinek nagyon hiányzik a gyűjteményéből, futás a Warm-Up-ba!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Boldog Szülinapot!french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
Istenem! Az a torta is de jól néz ki!
- Camaro96
- Veterán tag

- Kapcsolat:
big congrat a pakknak és a 18-nak is itt is...french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Gratula az új modellekhez és boldog szülinapot.french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
Várjuk a képeket az újdonságokról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schumimodells 2012.03.19. 20:06-kor.
- schumimodells
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Húúú, te aztán rendesen belehúztál.
- FrozenSilverM5
- Moderátor

- Kapcsolat:
Gratulálok minden pakkosodónak!
Én az 599-essel szemeztem a Warm-Up-nál, de erős leszek, M5!
Én az 599-essel szemeztem a Warm-Up-nál, de erős leszek, M5!
- Missa
- Veterán tag

- Kapcsolat:
Hát ezt nem bírom ki!
http://www.hdf.vsg4.hu/index.php
Tegnap a feleségem rábeszélt egy kis sétára. Ám legyen! Neki is indultunk: Marina Part, aztán végig a Népszigeten, a volt MAHART hajójavítónál föl az összekötő hídra (kellett egy kicsit nosztalgiáznom. Megmutattam az asszonynak hol javították a hajókat amin melóztam, hol próbálták ki, járatták be, na és egy-egy sikeres próba után hol rúgtunk be!. Ajánlom a Népszigeten az Evezős nevű kert vendéglőt. Isteni finom hekket lehet enni!
). Az hídról lejövet irány haza a Váci úton. Mondom a páromnak, a Ferrari kereskedés oldalán menjünk, mert bámészkodni akarok. És mit látok a Warm-Up kirakatában? Hát ezt:
Ma nem bírtam ki és felhívtam őket, hogy: "- Hogyé' agyják kendtek ezt a portékát?" 12000 jött a válasz. Na most, tudtommal ez a modell már "fehér holló". Ennyiért? Jézusom, honnan kaparjak össze ennyit? Valahol figyelhetnek oda fönt, mert délután 3-kor megvették a sérült 250 LM modellem. Jött a következő dilemma, California, vagy a sérült LM pótlása? Telefon Labdacsnak, adj tanácsot! Kaptam! Meló után asszonykám rábeszélt, menjünk megvenni, úgyis 18-ig vannak nyitva. Ő persze figyelt ilyenre tegnap, én nem... Szóval megvettem. Mivel tisztában vagyok vele, hogy ha valaki készpénzért vesz autót, a kereskedő hivatalból jelenti az APEH-nek. Tudom, tapasztaltam.
Ezért megőriztem a számlát:
Lám-lám úgy néz ki a mai nap én voltam az egyetlen vevőjük!
Na és itt van ő: Mondjuk az is igaz, aki nagyobb "tételben" vásárol náluk nem ebben a csomagolásban viszi haza a szerzeményét:
Tegnap a feleségem rábeszélt egy kis sétára. Ám legyen! Neki is indultunk: Marina Part, aztán végig a Népszigeten, a volt MAHART hajójavítónál föl az összekötő hídra (kellett egy kicsit nosztalgiáznom. Megmutattam az asszonynak hol javították a hajókat amin melóztam, hol próbálták ki, járatták be, na és egy-egy sikeres próba után hol rúgtunk be!. Ajánlom a Népszigeten az Evezős nevű kert vendéglőt. Isteni finom hekket lehet enni!
Na és itt van ő: Mondjuk az is igaz, aki nagyobb "tételben" vásárol náluk nem ebben a csomagolásban viszi haza a szerzeményét:
- frenchcarfan
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Születésnapom alkalmából megpakkosodtam 
Szüleimtől kapott csomag
Nagyszüleimtől kapott csomag:
Szüleimtől kapott csomag
Citroën - Creative Technology | Peugeot - Motion & Emotion | Renault - Drive to Change
http://www.frenchcarfan.hu
http://www.frenchcarfan.hu