Gratula hozzá.Labdacs írta:kakukktojás...
Furán fogja magát érezni a sok Ferrari között.

Gratula hozzá.Labdacs írta:kakukktojás...

Jól tetted. Megtartod, vagy tovább passzolod?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t

maradt ott még valami érdekes?FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t

FrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t

jól tettedFrozenSilverM5 írta:Hazahoztam a másik California-t

sajna nem az enyém.Missa írta:Ez szép! Ez tetszik nekem is!Labdacs írta:kakukktojás...![]()
Gratulálok!

Köszi, én már nem láttam náluk Enzo-t. Csak 2 db kék California és 2 db 599 GTB Fiorano (ezüst) volt náluk. A California-s tétel most ugye eggyel csökkent.kittgt500 írta:Missa írta:Camaro96 írta:Missa írta:Hát ezt nem bírom ki!http://www.hdf.vsg4.hu/index.php
Grat hozzá, akkor szépen lassan fogyogatnak onnan is a modellek, nekem 3 Elite Ferrarim is onnan van hasonló áron, a piros California, illetve a Schumacheres Fxx-em, Enzo-m.
A Super Elite Schumacheres Enzo megvan még a Warm Up-ban? Amikor utoljára voltam akkor volt az is mondjuk az húzos volt 60eFt körül azt hiszem

Ez szép! Ez tetszik nekem is!Labdacs írta:kakukktojás...

schumimodells írta:Gratula az új modellekhez és boldog szülinapot.french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
Szüleimtől kapott csomagNagyszüleimtől kapott csomag:
Várjuk a képeket az újdonságokról.
Camaro96 írta:big congrat a pakknak és a 18-nak is itt is...french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
Köszönöm!Missa írta:Boldog Szülinapot!french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam
Istenem! Az a torta is de jól néz ki!

Nézd meg a jelvényt hátul asszem. "Rolls-Rolls"Labdacs írta:nálam üt. meglepően gyönyörű, nem is vártam ilyet.FrozenSilverM5 írta:Nürnberg-ben ez nagyon megtetszett, pedig szerintem nem üt akkorát, amekkorát kéne neki. Nagyon egyszerűen csak szép.Labdacs írta:kakukktojás...

nálam üt. meglepően gyönyörű, nem is vártam ilyet.FrozenSilverM5 írta:Nürnberg-ben ez nagyon megtetszett, pedig szerintem nem üt akkorát, amekkorát kéne neki. Nagyon egyszerűen csak szép.Labdacs írta:kakukktojás...

Nürnberg-ben ez nagyon megtetszett, pedig szerintem nem üt akkorát, amekkorát kéne neki. Nagyon egyszerűen csak szép.Labdacs írta:kakukktojás...

Aha... XDCamaro96 írta:veled menjek? hátha több az esély rá...XDFrozenSilverM5 írta:Nálam az sosem ilyen egyértelmű...Camaro96 írta:én másfél éve láttam ott először 12-ért a Californiákat, szal szerintem kibírja...XDFrozenSilverM5 írta:Ha kibírja, akkor elhozomLabdacs írta:nem, nem, ezt most tényleg nem. rendesek vagytok, de ugye már megvan:Missa írta:Én magam sem tudtam. Csak egy V8 California és a 599-es volt a kirakatfelé fordítva. A két háttal állóról nem sok infóm volt. Az egyikről sejtettem, hogy 599 Fiorano. A bemetszett ezüst tetejéből gondoltam. Na és reménykedtem, hogy a bicolor 599-es. De sajnos nem az volt...Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
ha tudtam volna, hogy kettő is van, mondtam volna, hogy a másikat hozd el nekem.
Szerintem nem késel le róla holnap sem. De úgy látom Frozen már felajánlotta a segítségét.Ha neki nem jön össze, szólj. Nem mesze dolgozom és lakom tőlük. Akár munkaidőben kiugrom hozzájuk.
el lehet ezt majd adni jóval többért, szóval, ha valaki nyerni szeretne, vegye meg, tegye el fél évig, aztán dobja piacra. akár a német ebay-en.Vajon ki fog nyílni az ajtó? XD

veled menjek? hátha több az esély rá...XDFrozenSilverM5 írta:Nálam az sosem ilyen egyértelmű...Camaro96 írta:én másfél éve láttam ott először 12-ért a Californiákat, szal szerintem kibírja...XDFrozenSilverM5 írta:Ha kibírja, akkor elhozomLabdacs írta:nem, nem, ezt most tényleg nem. rendesek vagytok, de ugye már megvan:Missa írta:Én magam sem tudtam. Csak egy V8 California és a 599-es volt a kirakatfelé fordítva. A két háttal állóról nem sok infóm volt. Az egyikről sejtettem, hogy 599 Fiorano. A bemetszett ezüst tetejéből gondoltam. Na és reménykedtem, hogy a bicolor 599-es. De sajnos nem az volt...Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
ha tudtam volna, hogy kettő is van, mondtam volna, hogy a másikat hozd el nekem.
Szerintem nem késel le róla holnap sem. De úgy látom Frozen már felajánlotta a segítségét.Ha neki nem jön össze, szólj. Nem mesze dolgozom és lakom tőlük. Akár munkaidőben kiugrom hozzájuk.
el lehet ezt majd adni jóval többért, szóval, ha valaki nyerni szeretne, vegye meg, tegye el fél évig, aztán dobja piacra. akár a német ebay-en.Vajon ki fog nyílni az ajtó? XD
Missa írta:Schumi, Camaro köszi! Na és köszönöm Labdacsnak is, hogy segített dönteni!Camaro96 írta:Ugye mondtam, hogy 12.000-ért mennek még mindig ott a cuccok!Missa írta:Hát ezt nem bírom ki!http://www.hdf.vsg4.hu/index.php
Tegnap a feleségem rábeszélt egy kis sétára. Ám legyen! Neki is indultunk: Marina Part, aztán végig a Népszigeten, a volt MAHART hajójavítónál föl az összekötő hídra (kellett egy kicsit nosztalgiáznom. Megmutattam az asszonynak hol javították a hajókat amin melóztam, hol próbálták ki, járatták be, na és egy-egy sikeres próba után hol rúgtunk be!. Ajánlom a Népszigeten az Evezős nevű kert vendéglőt. Isteni finom hekket lehet enni!). Az hídról lejövet irány haza a Váci úton. Mondom a páromnak, a Ferrari kereskedés oldalán menjünk, mert bámészkodni akarok. És mit látok a Warm-Up kirakatában? Hát ezt: Ma nem bírtam ki és felhívtam őket, hogy: "- Hogyé' agyják kendtek ezt a portékát?" 12000 jött a válasz. Na most, tudtommal ez a modell már "fehér holló". Ennyiért? Jézusom, honnan kaparjak össze ennyit? Valahol figyelhetnek oda fönt, mert délután 3-kor megvették a sérült 250 LM modellem. Jött a következő dilemma, California, vagy a sérült LM pótlása? Telefon Labdacsnak, adj tanácsot! Kaptam! Meló után asszonykám rábeszélt, menjünk megvenni, úgyis 18-ig vannak nyitva. Ő persze figyelt ilyenre tegnap, én nem... Szóval megvettem. Mivel tisztában vagyok vele, hogy ha valaki készpénzért vesz autót, a kereskedő hivatalból jelenti az APEH-nek. Tudom, tapasztaltam.
Ezért megőriztem a számlát: Lám-lám úgy néz ki a mai nap én voltam az egyetlen vevőjük!
A számla sorszámából gondolom.
Na és itt van ő: Mondjuk az is igaz, aki nagyobb "tételben" vásárol náluk nem ebben a csomagolásban viszi haza a szerzeményét:![]()
![]()
Egyébként mint elmondták, kiárusítás van náluk. Van még két Elite-Ferrari 599 GTB Fiorano. Az ezüst színű, RARE sorozatú. Na és még egy darab kék V8 California is maradt. Nem volt bőr a pofámon megvenni és aztán felárral árulni a Vaterán. Szóval akinek nagyon hiányzik a gyűjteményéből, futás a Warm-Up-ba!Kittgt500-nak onnan van ugyanennyiért vrös Californiája...
Szal gratula hozzá, szép darab, nekem már több mint egy éve megvan, de még mindig ugyanúgy imádom ezt a kéket...
Grat hozzájuk, és persze Boldog szülinapot!french-car-fan írta:Születésnapom alkalmából megpakkosodtam

Nálam az sosem ilyen egyértelmű...Camaro96 írta:én másfél éve láttam ott először 12-ért a Californiákat, szal szerintem kibírja...XDFrozenSilverM5 írta:Ha kibírja, akkor elhozomLabdacs írta:nem, nem, ezt most tényleg nem. rendesek vagytok, de ugye már megvan:Missa írta:Én magam sem tudtam. Csak egy V8 California és a 599-es volt a kirakatfelé fordítva. A két háttal állóról nem sok infóm volt. Az egyikről sejtettem, hogy 599 Fiorano. A bemetszett ezüst tetejéből gondoltam. Na és reménykedtem, hogy a bicolor 599-es. De sajnos nem az volt...Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
el lehet ezt majd adni jóval többért, szóval, ha valaki nyerni szeretne, vegye meg, tegye el fél évig, aztán dobja piacra. akár a német ebay-en.

én másfél éve láttam ott először 12-ért a Californiákat, szal szerintem kibírja...XDFrozenSilverM5 írta:Ha kibírja, akkor elhozomLabdacs írta:nem, nem, ezt most tényleg nem. rendesek vagytok, de ugye már megvan:Missa írta:Én magam sem tudtam. Csak egy V8 California és a 599-es volt a kirakatfelé fordítva. A két háttal állóról nem sok infóm volt. Az egyikről sejtettem, hogy 599 Fiorano. A bemetszett ezüst tetejéből gondoltam. Na és reménykedtem, hogy a bicolor 599-es. De sajnos nem az volt...Labdacs írta:szép fogás.Missa írta:...
el lehet ezt majd adni jóval többért, szóval, ha valaki nyerni szeretne, vegye meg, tegye el fél évig, aztán dobja piacra. akár a német ebay-en.