ezt pedig nem értem. szerintem mindenkiben a gyermeki nosztalgia dolgozik amikor azt írja, hogy "régebben izgalmasabb volt". ahogy írtam, én 1988-tól nézem rendszeresen (előtte csak pár futam rémlik, többek közt az első Magyar Nagydíj). 1988. amikor 15 futamot nyert a két Meki a 16-ból. unalmasan nyomasztó szezon volt, ha például az előzések számát vesszük, vagy a helycseréket az élen.SepangbronzeM5 írta:Régebben néztem, szerettem, szurkoltam. Ma megnézem a rajtot, ha nem felejtem el és kész. Különben rommá unnám magam rajta.
Viszont gyakorlatilag Apa volt a supervisor a magyar pályán. Megtervezte a Hungaroringen a boxokat, ő volt az üzletkötő és a garázskapukért felelős szakember. Négyszer is volt futamon, még a belépők, pólók, sapkák és egyéb cuccok is megvannak.
vagy: 1994-ben a negyedik futamtól kezdve nem volt világbajnok a mezőnyben! (Mansell beugrását nem számítva) 1995-ben és 1996-ban is csak 1 VB ellen küzdhettek a többiek. jövőre 6 világbajnok lesz, amire még soha nem volt példa. az előzések száma a DRS-nek, de főleg a Pirelli abroncsoknak köszönhetően ugrásszerűen megnőtt, ahogy a boxkiállások száma is. nem egyszer lehetett idén az utolsó körig izgulni a győztes személyét illetően (pl: Szingapúr, Kanada), és igen, legtöbbször a pályán dőltek el a csaták. hogy a VB-címért folytatott harc unalmas volt? igen. ahogy 1992-ben 1993-ban, 1995-ben, 1998-ban, 2002-ben, 2004-ben, 2009-ben is. de ezekkel az idényekkel ellentétben a versenyek döntő része ettől még izgalmas volt.
én kb 2000-től 2010-ig untam az F1-et (untam, de néztem), az idei szezon volt az elmúlt 20 év legjobbja szerintem.